AVG Compleet

Alles wat jij als ondernemer nodig hebt om aan de AVG te voldoen in één handig pakket!

Is je website en onderneming al AVG proof?

Er is al veel over deze wet te doen geweest, maar sinds 25 mei 2018 is hij er dan: de nieuwe Europese wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze wet heeft alles te maken met de privacywetgeving binnen de Europese Unie. Momenteel hanteren veel landen hun eigen wetgeving, maar dit verandert na deze datum. De nieuwe wetgeving heeft diverse consequenties voor bedrijven en organisaties. Bij het niet naleven van de richtlijnen kun jij als ondernemer te maken krijgen met fikse boetes. Doodzonde, want dit geld kun je beter aan iets anders uitgeven. Wat voor gevolgen heeft deze nieuwe wet voor jouw onderneming en hoe kun je dit als ondernemer optimaal voorbereiden? In dit artikel leggen wij jou uit hoe jouw website en/of bedrijf volledig AVG-proof gemaakt kan worden. Zo bent jij helemaal klaar voor de nieuwe AVG-wet.

Voor wie geldt de AVG?

De Europese privacywet geldt voor alle bedrijven en organisaties die persoonsgegevens vastleggen van klanten, personeel of andere personen uit de EU. Vrijwel alle ondernemers hebben ermee te maken, ook zzp’ers en klein mkb. De wet geldt ook voor scholen, zorginstanties, verenigingen en stichtingen. Internationale bedrijven die zakendoen met de EU moeten zich houden aan de AVG.

De omvang van je bedrijf en de aard van de activiteiten bepalen welke AVG-maatregelen je neemt. Je krijgt er al mee te maken door het uitsturen van een offerte, factuur, en (digitale) nieuwsbrief. Of door het bijhouden van afspraken met klanten, contactgegevens van klanten of personeelsinformatie. Daarnaast vallen ook gegevens gekoppeld aan IP-adressen, cookies, een e-mailadres onder de wet. Ook als je niet weet wie er schuilgaat achter deze gegevens moet je ze als privacygevoelig behandelen.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Het kant-en-klare AVG pakket voor ondernemers

Ons AVG compleet pakket is perfect voor de ondernemer die snel aan de slag wil met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ten eerste ontvangt je met een AVG compleet pakket  alle noodzakelijke juridische documenten die jij nodig hebt om AVG compliant te zijn. Daarnaast ontvang je nog een aantal extra documenten en dit allemaal tegen een vaste prijs.

Wij bieden een COMPLEET AVG pakket:

  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Verwerkingsregister
  • Verwerkingsovereenkomst
  • Toestemmingsformulier
  • Register datalekken
  • Brieven rechten van betrokkenen
  • Checklist om te bepalen of een derde partij een verwerker is en of je diegene je verwerkersovereenkomst moet aanbieden.
  • Stappenplan wat te doen als een klant verzoekt om inzage in zijn persoonsgegevens.
  • Stappenplan wat te doen bij datalekken.

Bestel nu voor € 249,- Neem contact met ons op.

Boete en andere sancties

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is bevoegd om sancties op te leggen als een organisatie de privacywetgeving overtreedt. De belangrijkste sancties zijn de boete, de last onder dwangsom, het verwerkingsverbod, de berisping en de waarschuwing. Op deze pagina vindt je een overzicht van alle boetes en andere sancties die de AP in 2018, 2019 en 2020 heeft opgelegd

De AP kan organisaties die de AVG overtreden een boete opleggen van maximaal 20 miljoen euro of 4% van de wereldwijde jaaromzet. Deze bevoegdheid heeft de AP sinds 25 mei 2018, de datum dat de AVG van toepassing werd.

Video: waarom is er de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)?

Minister Dekker (Rechtsbescherming) legt uit waarom nieuwe privacyregels nodig zijn in de AVG.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl