Basis webshop laten maken

Als de basis maar goed is

Wanneer je een goed uitziende webshop is, zo eentje waar bezoekers graag terugkomen, dan kies je voor de Basis webshop. Niet te veel poespas maar precies wat jij nodig hebt om direct van start te kunnen. Alle elementen waar jij als webshop eigenaar behoefte aan hebt zijn toegevoegd, inclusief de mogelijkheid om jouw klanten te laten betalen via IDEAL of PAYPAL.

Snel van start

Wij bouwen jouw webshop en zorgen ervoor dat jij snel van start kunt. De kleuren passen wij aan naar jouw huisstijl. Bovendien is de webshop gebruiksvriendelijk en kun jij direct zelf hem ook beheren. Uitbreiden? We kunnen achteraf altijd nog extra elementen toevoegen voor je.

Geef je bezoekers een positieve ervaring

In deze tijd willen we alles snel. Niemand zit erop te wachten om urenlang te zoeken naar het juiste product. Ons advies, voeg een filtersysteem toe aan je webshop. Hiermee kan de bezoeker snel filteren op wat hij zoekt, wat hij wil zien en eventueel zelfs wat hij ervoor wil betalen. Snel en eenvoudig. Dit filtersysteem voegen wij standaard toe aan al onze Basis webshops.

Jouw webshop op de telefoon

Een positieve ervaring zorgt voor meer verkopen en aangezien men steeds vaker via de telefoon op zoek gaat is het belangrijk dat ook op de telefoon de webshop er goed uit ziet. Zo blijft het filter ook op de mobiel bovenin zichtbaar. Handig want zo kan men altijd en overal de producten op jouw website filteren.

Daarnaast kijken we altijd naar hoe de webshop zich toont op de telefoon. Wil je 1 product vol in beeld, of liever 2 producten naast elkaar? Op een telefoon ziet het er altijd anders uit dan op de computer, maar wij zorgen ervoor dat ook daar men een positieve ervaring aan het bezoek overhoudt.

Hierom kies jij voor een BASIS-webshop:

  • Een webshop die professioneel is opgezet vanaf € 1499,-
  • Jouw webshop op jouw domeinnaam
  • Gebruiksvriendelijk, breid zelf uit met nog meer producten
  • Een positieve ervaring voor jouw bezoekers
  • Persoonlijke helpdesk, altijd snel en prettig geholpen

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

Heb je nog vragen of weet je niet welk pakket voor jou geschikt is? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder!

In gesprek met de webbouwer

Voordat jouw persoonlijke webbouwer aan de slag gaat, wil hij natuurlijk eerst van je weten wat je zelf mooi vindt. In een telefonisch of persoonlijk gesprek neemt hij het door jou aangeleverde materiaal met je door en vertelt hij je welke mogelijkheden er zijn om dit in de website te verwerken.

Tijdens het gesprek krijg je de verschillende elementen en modules te zien waar we in de BASIS-webshop mee kunnen werken. Nog voor de webbouwer daadwerkelijk van start gaat, weet jij dus al wat er mogelijk is.

Voor de hele website maken we gebruik van maximaal twee verschillende lay-outs. De homepage kan zo een ander design hebben dan alle andere pagina’s binnen je webshop. Wil je iedere pagina een eigen stijl geven, kies dan voor een van onze andere webshop pakketten.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Met ons BASIS WEBSHOP PAKKET
is uw online succes gegarandeerd.

 

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Basis webshop offerte aanvragen

Skip to content