Basis website laten maken

Als de basis maar goed is

Een basis website klinkt natuurlijk heel simpel, maar dat is het niet. Bij de basis website maken wij gebruiken van vaste website modules die we steeds op een andere manier met elkaar combineren. Zo krijg je een website met alle elementen er in die jij nodig hebt voor jouw website.

Doordat wij de modules steeds op een andere manier combineren en een ander uiterlijk geven heb je altijd een unieke website.  Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat jouw website op die van je concurrent lijkt.

Nieuwsgierig geworden wat je allemaal kan met de basis website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Welke website past er bij jou en jouw bedrijf?

Alle standaard elementen die wij toevoegen aan jouw website zijn geheel aanpasbaar voor ons. Wij kunnen de website dus voorzien van jouw bedrijfskleuren en zo een digitaal visitekaartje creëren.

Enkele functies laten wij standaard op elke website terugkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het “over ons” stukje en een contact pagina. Maar wellicht heb je zelf nog wensen. Deze kunnen we dan prima toevoegen. Wil je recensies van klanten laten plaatsen, of een gedeelte met nieuwsberichten? Wij voegen het gewoon voor je toe.

Hierom kies jij voor een BASIS-website:

  • Een website die professioneel is opgezet voor slechts € 899,-
  • Wij passen de kleuren aan naar jouw huisstijl
  • Beheer zelf je website door gebruik te maken van het Wordpress systeem
  • Google-vriendelijk, Google loves jouw website!
  • Persoonlijke helpdesk, altijd snel en prettig geholpen

Kunnen wij je ergens bij helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wanneer je meer wilt weten over wat wij voor jou kunnen beteken en of de Basis-website iets voor jou is, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan vrijblijvend je te woord.

Eerst even contact met de webbouwer

Wanneer je hebt gekozen voor de Basis-website en wij voor je aan de slag gaan, willen we eerst nog wat van jou weten. Een van de belangrijkste vragen is, wat vindt je mooi? Het moet tenslotte jouw website worden dus jouw wensen staan voorop. In een persoonlijk gesprek nemen we het materiaal door wat je eventueel al hebt aangeleverd en kan hij je vertellen welke mogelijkheden er zijn om dit mooi tot uiting op de website te laten komen.

Ook vertelt hij je welke verschillende modules en elementen er zijn welke we kunnen toevoegen op jouw Basis-website. Kortweg gezegd, voor de ontwerper van start gat weet jij al wat er mogelijk is!

Voor de Basis-website kun je kiezen uit een van de twee basis-website layouts. Je homepage kan dus een andere layout krijgen als de rest van de pagina’s binnen jouw website. Wil je meer verschillende layouts toevoegen? Kies dan voor een van onze andere voordelige pakketten.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Een Basis website betekend:

 

  • Professionele webhosting
  • Een SSL-certificaat toegevoegd aan jouw website
  • Altijd persoonlijke support via mail of telefoon
  • Een beveiligde back-up van jouw website
  • Alle beveiligingsopties altijd up-to-date

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Basis website offerte aanvragen