Brandkit aanbieding voor het ontwerpen van uw logo, huisstijl en Social media uitingen voor slechts € 199,-

Ja u leest het goed, voor slechts € 199,- ontwerpen wij uw nieuwe logo, daarnaast ontwerpen wij dan uw complete huisstijl van, visitekaartje, briefpapier, enveloppe, favicon en zorgen wij voor de juiste logo afbeeldingen voor al uw social media. Kortom u bent met deze aanbieding meteen klaar.

Zodra u kiest voor deze geweldige Brandkit aanbiedingen gaan wij voor u aan de slag om voor u het juiste logo te ontwerpen, u ontvangt in eerste instantie 3 ontwerpen gepresenteerd waarvan wij denken dat deze past bij uw bedrag. Vervolgens maakt u zelf de keuze welke het zal worden. En met uw gekozen logo gaan wij verder aan de slag om deze verder door te ontwikkelen voor de complete huisstijl. Want naast het ontwerpen van uw gekozen logo ontwerpen wij voor u visitekaartjes, Briefpapier, enveloppe, Favicon en diverse afbeeldingen in het juiste formaat voor gebruik op Facebook, Twitter, Instagram, Google + en meer En dat alles voor slechts € 199,-


Nu met GRATIS 29 plugins

Onze Logo en Huisstijl diensten

Logo ontwerp € 199,-

Wij ontwerpen voor u uw nieuwe logo geheel naar wens of idee. Mocht u geen idee hebben dan gaan wij zeer creatief aan de slag om voor u het juiste logo te bedenken en te ontwerpen. Zodra deze klaar is en door u word goed bevonden ontvangt u van ons alle gangbare bestanden om deze te gebruiken voor al uw reclame uitingen. Want wij leveren u nieuwe logo in JPG, PNG, PDF en SVG.

Logo & Huisstijl € 299,-

Indien u meer wenst dan alleen een mooi nieuw logo kunt u ons ook verzoeken om naast uw nieuwe logo ook uw huisstijl te vernieuwen. Wij kunnen geheel naar uw wens ook uw visitekaartjes, Briefpapier, enveloppe en zelf uw favicon ontwerpen om  zodoende uw logo nog breder en professioneler uit te dragen. Uitaard ontvangt u van ons alle bestanden voor eigen gebruik.

Socialmedia Branding € 99,-

Social media zoals Facebook, Twitter, Instagram, Google+ en nog veel en veel meer Socialmedia portals zijn zeer belangrijk om uw bedrijfsboodschap aan het grote publiek te verkondigen. Want tenslotte zitten tegenwoordig daar uw klanten. Daarom is het wel belangrijk dat uw boodschap duidelijk en professioneel overkomt. Wij maken voor u dan uw logo in de juiste formaten van uw social media kanaal.

Wat vinden andere van onze diensten!​

Alle diensten en service van ZazouTotaal Webdesign Helmond

Domein & Webhosting

Algemene voorwaarden

​​​Zoals je hierboven kunt zien is ZazouTotaal webdesign Helmond DE JUISTE PARTNER voor alles wat waarde heeft en bijdraagt aan het verbeteren of vernieuwd van uw online marketing concept. Want wij koesteren maar één belangrijk doel en dat is er voor te zorgen dat u en al onze andere klanten zowel nu als in de toekomst zeer opvallend en zeer professioneel vindbaar zal zien in de zoekmachines en dat uw bestaande en toekomstige nieuwe klanten uw website zullen waarderen en van uw aangeboden diensten gebruik zullen gaan maken.

Bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0492-236 015

Ons adres: Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

Copyright 2018, ZazouTotaal | Webdesign Helmond

Disclaimer  |  Privacy

ZazouTotaal maakt gebruik van lekkere cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.