Wij schrijven pakkende teksten voor je!

We geven je bedrijf een stem om je doelgroep en de zoekmachines te overtuigen

Copywriting = teksten schrijven

De kracht van tekst = copywriting

Een goede tekst zorgt ervoor dat je beeld tot leven komt. Jouw verhaal komt pas goed over als je ook krachtige teksten gebruikt. Wij zijn er voor jou en zetten het verhaal of de boodschap die je wilt overbrengen naar je klanten, snel en concreet op papier. Wij zoeken naar de juiste woorden die passen bij jou als bedrijf of bij de beleving die je wilt overbrengen. Met tekst kun je het verschil maken, je teksten zijn bij ons ook nog eens compleet SEO ingericht zodat jij overal op het internet te vinden bent.

Copywriting is een vak apart. Een copywriter is een expert in het schrijven van teksten. Vaak zijn de teksten wervend en kunnen deze voor vele uitingen worden gebruikt. Copywriting vertelt wie je bent en wat je doet, het vertelt jouw echte verhaal. Vaak vinden ondernemers het lastig om goede teksten op papier te zetten, je moet namelijk in de huid kruipen van je lezers. Je wilt hen inspireren, maar je werk gaat gewoon door. Je wilt je onderscheiden van alle andere ondernemers die op het web te vinden zijn. Het schrijven van goede pakkende teksten kost tijd, tijd die je beter kunt investeren in de dagelijkse bedrijfsvoering van je onderneming.

Jouw boodschap overbrengen door pakkende teksten

Zie jij door de bomen het bos niet meer? De keuze aan websites is reuze. Het kan daarom van essentieel belang zijn om je webteksten te laten schrijven. Bij ZazouTotaal kun je webteksten laten schrijven die speciaal geschreven zijn voor het internet. De teksten zijn goed vindbaar op zoekmachines als Bing en Google. De teksten worden ook wel SEO teksten genoemd. SEO teksten zijn gestructureerd geschreven waardoor zoekmachines makkelijk kunnen achterhalen waar de tekst over gaat. Het zijn goed geschreven, heldere teksten. SEO teksten zijn belangrijk om je concurrenten te kunnen verslaan, op deze manier kun je een toppositie bemachtigen op Google. Alle websites die wij hebben vormgegeven bevatten SEO teksten, de websites staan op Google dus ook op de eerste plaats. Copywriting genereert directe conversies.

Meer informatie over onze copywriting

Neem vrijblijvend contact op

Ben jij benieuwd naar onze copywriting tarieven? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder!

Waarom het laten schrijven van webteksten je iets gaat opleveren

Duidelijke Boodschap

Jouw stem is direct hoorbaar in je teksten, je brengt een duidelijke boodschap over

Pakkende Teksten

Gemiddeld zitten de bezoekers van je website maar even op je site, door pakkende teksten weet je ze te triggeren langer aanwezig te blijven

Inspelen Op De Klant

We spelen in op het probleem van de klant, wat kun jij voor hen betekenen?

Goed Vindbaar In Google

Goed vindbaar op zoekmachines door SEO teksten, mensen weten je te vinden

Duidelijke Navigatie

Webteksten ingespeeld op jouw navigatie, hierdoor kun je acties genereren

Efficient En Snel

Wij werken efficiënt waardoor je website snel en in een keer online kan

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

ZazouTotaal brochure aanvragen