E-mailmarketing: een krachtig
uniek en effectief middel

Emailmarketing is een vorm van direct marketing waarbij je (potentiële) klanten direct benadert door middel van een e-mail. Het doel hiervan is om nieuwe klanten binnen te halen.

E-mailmarketing

Je omzet verhogen en tijd besparen met e-mailmarketing die werkt

Een van de meest effectieve middelen in de marketing is e-mailmarketing. E-mailmarketing kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf grote sprongen maakt en meer verkopen realiseren. Tenminste als je de juiste doelgroep de juiste boodschap stuurt. Met Mailhunter lossen we dit voor jou op!

Een hogere omzet

Je omzet verhogen doe je met mailcampagnes die goed getimed zijn en een persoonlijke boodschap bevatten.

Bespaar tijd

Door mails automatisch te laten versturen kun je veel tijd besparen. Hiervoor kijken we voornamelijk naar het gedrag van jouw (potentiële) klant.

Maak de klant blij

Blije klanten kopen sneller, dus zorg voor mails van waarde.

Lage kosten

Door gebruik te maken van ons systeem bespaar je aanzienlijk op de kosten, vergeleken met andere marketingsystemen. Je hebt bijvoorbeeld geen advertentiebudget nodig.

Gebruiksvriendelijk

Maak mailcampagnes in een handomdraai in de gebruiksvriendelijke Nederlandstalige editor.

Direct van start

Wij zetten de eerste campagne en een template in jouw huisstijl voor je klaar, dus je kunt direct beginnen.

Stuur een mail die jouw klant waardeert

E-mailmarketing kan erg efficiënt zijn. Tenminste als je de juiste persoon ook de juiste boodschap stuurt. Een huisvrouw die zich bezighoudt met het huishouden en de kinderen zal een e-mail over een nieuwe stofzuiger beter appreciëren als een e-mail over de nieuwste auto. Weet je doelgroep dus te vinden en weet wat ze zoeken!

Veel bedrijven sturen dezelfde nieuwsbrief naar al hun lezers. Dit levert vaak niet zoveel op. Een mail met persoonlijke inhoud is welke je stuurt op het juiste moment is veel meer waard. Daar hoef je echt geen expert voor te zijn om dat te weten.

  • Verdeel je klanten en potentiële klanten in de juiste doelgroepen op basis van hun kenmerken, zoals gezinssamenstelling, woonplaats, of laatste aankoop. Hier kun je eenvoudig jouw boodschap op aanpassen.
  • Stel triggers in wanneer jouw klant een mail ontvangt. Bijvoorbeeld bij de aanmelding voor de nieuwsbrief. Op hun verjaardag, als ze een aankoop hebben gedaan of bijvoorbeeld als een product in het winkelwagentje blijft liggen.
  • Bespaar jezelf en de klant tijd door op het juiste moment de juiste boodschap te sturen. Bewezen is dat dit leidt tot meer aankopen of aanvragen.

Leads worden klanten en klanten worden fans

E-mailmarketing kun je vergelijken met een date. Je wilt immers elkaar beter leren kennen voor je verder gaat. Met Mailhunter kan dat ook! Door een aantal mailflows klaar te zetten kun je een band opbouwen met je (potentiële) klant. Zelfs tot aan een aankoop.

Mailflows zijn mails die je van tevoren kunt klaarzetten en die elkaar opvolgen. Precies wanneer jij dat wilt. Zo maak je van leads klanten en worden jouw klanten jouw fan!

Automatiseer jouw mailcampagnes in een enkele handomdraai

De editor waarin je jouw mails kunt ontwerpen en klaarzetten zijn zeer gebruiksvriendelijk en volledig in het Nederlands. Door gebruik te maken van kant-en-klare templates in jouwhuisstijl wordt een mail ontwerpen een fluitje van een cent. Voeg enkel nog afbeeldingen en tekst toe en je bent er helemaal klaar voor!

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?

Skip to content