}
Geopend:

9 tot 17 uur

Bereik meer klanten met
social media adverteren 

Wij zorgen ervoor dat je creatieve content nog meer mensen bereikt.

EENVOUDIG JE PROSPECTS BEREIKEN MET SOCIAL ADVERTISING!

Social advertising is de perfecte tool om de juiste doelgroep te bereiken en deze ook op een laagdrempelige manier te benaderen. Je genereert hierdoor meer bereik voor jouw creatieve content. Social advertising is niet meer weg te denken, je kunt namelijk heel gericht campagnes uitzetten om een doelstelling te behalen. Door de veranderingen die plaatsvinden op kanalen zoals Instagram en Facebook krijgen steeds minder mensen je content te zien, dit wordt ook wel het algoritme genoemd. Bedrijven als Facebook en Instagram willen namelijk ook geld verdienen waardoor ze het organische bereik terugschroeven. Wil je dat meer mensen je content zien en hiermee ook je doelstellingen behalen? Dan is social advertising onmisbaar. Social advertising is echter veel efficiënter omdat dit direct kan leiden tot conversies.

WIJ ZORGEN ERVOOR DAT JE CREATIEVE CONTENT NOG MEER MENSEN BEREIKT

De voordelen van social advertising:
We kunnen de doelgroep heel gericht benaderen. We kunnen inzetten op interesses, hobby’s, woonplaats en leeftijd.

Social advertising is heel goed te meten, je weet precies wat je er aan hebt gehad om het vervolgens in de toekomst nog beter te kunnen doen

In vergelijking met andere advertenties zoals op televisie en de radio is social advertising goedkoop. Je kunt je budget zelf bepalen en direct zorgen voor conversies

Een lange termijn relatie opbouwen. Op basis van social advertising komen er meer likes en volgers op je social kanalen. Voortaan zullen zij alle content die je plaatst voorbij zien komen

Je kunt specifiek inzetten op doelstellingen die je wilt behalen via zowel Facebook advertising als Instagram advertising, denk hierbij aan:

• Betrokkenheid creëren bij een paginabericht
• Likes van je Facebook pagina vergroten
• Meer clicks naar je website
• Websiteconversies stimuleren (een voorbeeld hiervan is meer inschrijvingen voor       de nieuwsbrief)
• Advertentie die zorgt voor meer installaties van een app
• Betrokkenheid genereren bij een app
• Lokale bekendheid creëren
• Meer bezoekers voor je evenement genereren
• Advertentie met aanbiedingen voor producten en diensten
• Je videoweergaven vergroten om je merk uit te bouwen

DE KOSTEN VAN HET INZETTEN VAN EEN ADVERTENTIE CAMPAGNE BEDRAGEN BIJ ONS VANAF € 179,-.
(Dit bedrag is exclusief advertentiekosten, deze zijn met advies van ons zelf te bepalen)

Hoe we te werk gaan:

Wat je allemaal krijgt voor dit zeer betaalbare tarief:

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Ik wil graag adverteren

op social media

Neem even de tijd om onderstaande gegevens in te vullen, zodat wij snel voor jou aan slag kunnen gaan om jouw bedrijf of producten te promoten op Facebook en Instagram. 

Ik wil graag adverteren op Social media?