Google Ads uitbesteden

Wat zijn Google Ads?

Google Ads is een zeer krachtig marketinginstrument, waarmee je snel meer rendement uit jouw website kunt halen. Want hoe zichtbaarder je bent, hoe groter de kans dat je potentiële klanten jouw product of dienst vinden. Met Google Ads (voorheen Google AdWords) zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

Begin je vandaag met advertenties op Google, dan zul je dezelfde dag nog zien dat je meer bezoekers op je website binnenhaalt. Daarmee is Google Ads de oplossing voor de korte termijn én een mogelijkheid om te scoren op zoekwoorden waarvoor het in de organische zoekresultaten moeilijk is om topposities in te nemen.

Hoe werkt Google Ads?

Je kan Google Ads zien als een veilinghuis, waarbij adverteerders concurreren om hun advertenties te vertonen aan potentiële klanten. Je zult nu vast denken: “Als het werkt als een veiling, gaat de beste positie naar de hoogste bieder, toch?”. 

Niet helemaal. 

Hoe vaak een advertentie wordt vertoond, de positie op de pagina en hoe hoog de advertentiekosten zijn hangt af van twee factoren: de ingestelde maximale bieding en de kwaliteitsscore. Vindt Google jouw website en advertentie flut? Dan betaal je meer. Ziet Google jouw advertentie en landingspagina als relevant voor de gebruiker? Dan word je beloond met een hoge kwaliteitsscore en lage klikprijs. Wij adviseren je dan ook om een specialist in te schakelen om maximaal rendement uit jouw advertentiebudget te halen.

 • Website Audit aanvragen

De voordelen voor jou

 • Meetbaar resultaat
 • Direct vindbaar in Google
 • Maximaal rendement
 • Google en Microsoft Partner
 • Duidelijke rapportages
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Real-time dashboard

Heb je vragen over Google Ads?

Neem vrijblijvend contact op.

Onze Google Ads specialisten zorgen voor winstgevende campagnes en optimaal rendement.

Waarom Google Ads inzetten?

Je weet nu ongeveer hoe advertenties op Google werken. Maar wat is nu precies het voordeel van Google advertenties voor jouw bedrijf? We noemen er een paar.

Bepaal zelf je budget

Google Ads is een veilige en overzichtelijke manier van adverteren. Je bepaalt vooraf je maximale dagbudget en weet zodoende precies wat je maandelijks kwijt bent aan je campagnes. Je kunt daarnaast je budget op ieder gewenst moment aanpassen.

Direct inzicht in je resultate

Het grote voordeel van online adverteren is dat de resultaten meetbaar zijn. Iedere klik vanuit een Google advertentie naar jouw website wordt immers geregistreerd en is in je account te zien.

Gericht jouw doelgroep targete

Ook is het mogelijk om informatie over internetgebruikers in te zetten om jouw doelgroep zeer specifiek te benaderen. Zo benader je altijd relevante personen.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Klaar voor een goede Google positie?

 

 • Welke zoekwoorden passen het beste bij jouw branche en vakgebied
 • Waar wordt jouw concurrent op gevonden?
 • Is het verstandig om jouw website te optimaliseren voor dit zoekwoord of zoeken we een ander woord?
 • Bij welke woorden liggen er kansen voor jouw bedrijf en website?

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

ZazouTotaal brochure aanvragen