Hoog in Google door middel
van website optimalisatie

Op basis van de analyse gaan we aan de slag met het inhoudelijke optimaliseren van de belangrijkste pagina’s op je site

Google website optimalisatie basis

SEO Essentials Pakket

Wanneer je een nieuwe website hebt wil je er ook graag goed mee scoren. Wellicht herken je het wel, de site ziet er goed uit, functioneel, mar jouw positie in Google is om te huilen. Geen paniek want met het SEO Essentials pakket breng je daar verandering in. Verbeter je positie in Google nu!

Goed gevonden worden is echt mogelijk!

Met Google en SEO hebben wij al jarenlang ervaring. Deze 2 gaan echt hand in hand en kun je bijna niet zonder elkaar zien als je de website een mooie positie in Google wilt geven. Voordat we gaan onderzoeken welke zoekwoorden er bij jouw bedrijf en website passen, is het belangrijk dat Google al weet dat jij bestaat. Wie ben je, wat doe je en waar is je bedrijf gevestigd?

Het is daarom belangrijk dat Google eerst weet dat je bestaat en jouw website dus wordt aangemeld bij de essentiële onderdelen van Google. Met ons SEO Essentials pakket legen we deze basis en weet Google direct wie je bent.

Hoe behalen wij een hogere positie in Google voor jou?

Vergroot jouw bekendheid

We beginnen met jouw bekendheid. Wij melden jouw website aan bij de belangrijkste onderdelen van Google, zoals Google Search Console, Google mijn bedrijf en Google Maps. Zo weet Google wie en waar je bent.

Meten is weten

Een van de belangrijkste tools van Google om verkeer op de website te meten is Google Analystics. Hier melden wij jou dus ook aan. Met de gegevens die wij uit Google Analstics kunnen halen kunnen we jouw website optimaliseren. De tool leert ons namelijk hoeveel bezoekers erlangs komen, hoelang ze blijven en welke pagina’s ze bekijken en hoe lang.

Optimaliseer jouw website

Met alle gegevens die we verzamelen kunnen we jou adviseren over de zoekwoorden waar jouw website behoefte aan heeft. We optimaliseren de titels, beschrijvingen en kunnen desgewenst je adviseren over extra content op de website.

Een betere positie in Google, nu voor slechts € 449,-

Stop met zoeken en kies voor Zazoutotaal met een jarenlange ervaring!

Het SEO Essentials Pakket

Nu met gratis zoekwoordenonderzoek
(waarde € 195,-)

Met ons zoekwoordenonderzoek ben je de concurrent altijd een stapje voor.
En nu krijg je dat onderzoek zelfs helemaal gratis bij afname van een SEO Essentials pakket. Of meld je aan voor ons Website Ranking continupakket.

Een betere positie in Google, nu voor slechts € 449,-

  • Welke zoekwoorden passen het beste bij jouw branche en vakgebied
  • Waar wordt jouw concurrent op gevonden?
  • Is het verstandig om jouw website te optimaliseren voor dit zoekwoord of zoeken we een ander woord?
  • Bij welke woorden liggen er kansen voor jouw bedrijf en website?  Onze experts geven je graag inzicht en voorzien je van handige tips om zelf ook wat aan je vindbaarheid te kunnen verbeteren

Door onze jarenlange ervaring en door gebruik te maken van de juiste tools hebben wij de antwoorden voor jou op bovenstaande vragen.
Deze delen we graag met je.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?

Skip to content