Zoekmachine optimalisatie
van analyse tot uitvoering

Op zoek naar een team van enthousiaste SEO specialisten? Neem vrijblijvend contact op. Op het juiste moment online gevonden worden met zoekmachine optimalisatie. B2B. B2C.

Google website optimalisatie Pro

SEO website Ranking programma

Meer omzet, dat willen we allemaal met onze website. Of je nu een webshop hebt of jouw klanten je vinden via de website, er zijn meerdere mogelijkheden om tot een omzet te komen. Belangrijk is natuurlijk wel dat je wordt gevonden op internet. En daar kunnen wij je bij helpen!

Wanneer iemand iets opzoekt in Google, dan klikt slechts een enkeling door naar de tweede pagina van de zoekresultaten. Een positie op de eerste pagina is dus belangrijk. Sta je daar dus niet dan loop je omzet mis, en dat willen we natuurlijk niet! Tijd om te investeren in SEO.

Laat die omzet niet verloren gaan.

Het SEO Essentials pakket biedt jou alle essentieel elementen die een goed geoptimaliseerde website nodig heeft. Het SEO Continu pakket is hierop een vervolg. Eerst hebben we gezorgd voor een goede basis, de juiste start dus. Met dit Continu pakket gaan we net dat stapje verder. We blijven jouw website monitoren, optimaliseren en verbeteren op het gebied van SEO om steeds een stukje beter in de zoekresultaten te komen. Daarnaast kijken we naar nieuwe mogelijkheden voor meer bezoekers op jouw website.

Met onze jarenlange ervaring kennen we al veel tips en trucjes die jou van pas kunnen komen. Ook weten we dat de positie van vandaag helaas niets zegt over de komende maand. Steeds blijven monitoren en aanpassen is dus het antwoord. Bezig blijven met jouw website, dat doen we met het SEO Continu pakket.

Een beter positie in Google behouden? Kies dan dus voor het SEO Continu pakket!

Een betere positie in Google met ons SEO website Rankingpakket

Elke ondernemer die meer bezoekers naar zijn website wil hebben kan gebruik maken van SEO-technieken. Want zeg nu zelf, wie wil er geen betere positie in Google bereiken? Onze SEO-strategieën kunnen wij toepassen op alle soorten websites en webshops. Ook als wij deze niet zelf hebben gecreëerd. Dus ook als jouw website door jouzelf of een ander bureau is ontworpen, dan ben je nog steeds van harte welkom bij ons om samen jouw SEO op de site aan te pakken.

SEO voor langere termijn

Wanneer we de website gaan optimaliseren voor de beste zoekresultaten dan kost dit tijd. Zoekmachineoptimalisatie gebeurt helaas niet in 1 dag. Maar daarmee is je positie in Google dan ook voor langere termijn aardig stabiel. Ons advies is dus om te starten met een pakket van minimaal 3 maanden. Korter zal helaas niet heel veel verandering zichtbaar maken.

Wat kost het SEO Ranking jaar programma?

En dan ons paradepaardje, hét unieke SEO Ranking programma waarmee jij niet eenmalig maar maandelijks wordt ontzorgd op het gebied van SEO. Je gaat een samenwerking aan met ons voor minimaal één jaar, maar bent ervan verzekerd dat jouw website gedurende dat jaar altijd op volle toeren draait. Het behaalt SEO-technische resultaten en het mooiste van alles: jij kan je bezighouden met andere zaken. Een onderneming runnen vraagt meer dan je SEO up-to-date houden. Jij doet waar jij goed in bent, wij ook.

Ons SEO Ranking systeem is uniek in Nederland: we zijn de enige die een dergelijk systeem aanbieden waar jij maandelijks een bedrag betaald om jouw SEO volledig te laten automatiseren. Jouw onderneming wordt een goed geoliede machine!

Eenmalige opstartkosten € 249,- en daarna maandelijks € 199,- met een minimale looptijd van 12 maanden. Na 12 maanden is dit abonnement maandelijks schrijftelijk opzegbaar.

Kies nu voor ons Google SEO Rankings programma

  • Wij kijken naar verschillende onderdelen van de SEO zodat we de beste voor jou kunnen combineren
  • Wij kijken ook naar jouw concurrent, zijn positie en zoekwoorden
  • Voor we beginnen presenteren wij jou ons plan van aanpak en strategie
  • Wij monitoren continu de zoekresultaten van jouw website en kunnen indien nodig onze aanpak snel bijstellen
  • Onze experts geven je graag inzicht en voorzien je van handige tips om zelf ook wat aan je vindbaarheid te kunnen verbeteren

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?

Skip to content