Google Zoekmachine Optimalisatie

SEO Continu Pakket

Meer omzet, dat willen we allemaal met onze website. Of je nu een webshop hebt of jouw klanten je vinden via de website, er zijn meerdere mogelijkheden om tot een omzet te komen. Belangrijk is natuurlijk wel dat je wordt gevonden op internet. En daar kunnen wij je bij helpen!

Wanneer iemand iets opzoekt in Google, dan klikt slechts een enkeling door naar de tweede pagina van de zoekresultaten. Een positie op de eerste pagina is dus belangrijk. Sta je daar dus niet dan loop je omzet mis, en dat willen we natuurlijk niet! Tijd om te investeren in SEO.

Laat die omzet niet verloren gaan.
Een betere positie in Google met ons SEO continu pakket

Het SEO Essentials pakket biedt jou alle essentieel elementen die een goed geoptimaliseerde website nodig heeft. Het SEO Continu pakket is hierop een vervolg. Eerst hebben we gezorgd voor een goede basis, de juiste start dus. Met dit Continu pakket gaan we net dat stapje verder. We blijven jouw website monitoren, optimaliseren en verbeteren op het gebied van SEO om steeds een stukje beter in de zoekresultaten te komen. Daarnaast kijken we naar nieuwe mogelijkheden voor meer bezoekers op jouw website.

Met onze jarenlange ervaring kennen we al veel tips en trucjes die jou van pas kunnen komen. Ook weten we dat de positie van vandaag helaas niets zegt over de komende maand. Steeds blijven monitoren en aanpassen is dus het antwoord. Bezig blijven met jouw website, dat doen we met het SEO Continu pakket.

Een beter positie in Google behouden? Kies dan dus voor het SEO Continu pakket!

Goed gevonden worden in zoekmachines?

Stop met zoeken en kies voor Zazoutotaal met een jarenlange ervaring!

  • Offerte aanvragen

Kies voor SEO op maat

  • Wij kijken naar verschillende onderdelen van de SEO zodat we de beste voor jou kunnen combineren
  • Wij kijken ook naar jouw concurrent, zijn positie en zoekwoorden
  • Voor we beginnen presenteren wij jou ons plan van aanpak en strategie
  • Wij monitoren continu de zoekresultaten van jouw website en kunnen indien nodig onze aanpak snel bijstellen
  • Onze experts geven je graag inzicht en voorzien je van handige tips om zelf ook wat aan je vindbaarheid te kunnen verbeteren

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

Heb je nog vragen of weet je niet welk pakket voor jou geschikt is? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder!

Het SEO Continu pakket is er voor iedereen!

Elke ondernemer die meer bezoekers naar zijn website wil hebben kan gebruik maken van SEO-technieken. Want zeg nu zelf, wie wil er geen betere positie in Google bereiken? Onze SEO-strategieën kunnen wij toepassen op alle soorten websites en webshops. Ook als wij deze niet zelf hebben gecreëerd. Dus ook als jouw website door jouzelf of een ander bureau is ontworpen, dan ben je nog steeds van harte welkom bij ons om samen jouw SEO op de site aan te pakken.

SEO voor langere termijn

Wanneer we de website gaan optimaliseren voor de beste zoekresultaten dan kost dit tijd. Zoekmachineoptimalisatie gebeurt helaas niet in 1 dag. Maar daarmee is je positie in Google dan ook voor langere termijn aardig stabiel. Ons advies is dus om te starten met een pakket van minimaal 3 maanden. Korter zal helaas niet heel veel verandering zichtbaar maken.

Gaan wij jouw positie in Google verbeteren?

Bel ons en we bedenken samen de juiste aanpak!

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Klaar voor een goede Google positie?

 

  • Welke zoekwoorden passen het beste bij jouw branche en vakgebied
  • Waar wordt jouw concurrent op gevonden?
  • Is het verstandig om jouw website te optimaliseren voor dit zoekwoord of zoeken we een ander woord?
  • Bij welke woorden liggen er kansen voor jouw bedrijf en website?

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

ZazouTotaal brochure aanvragen