Je huidige webshop
Verbeteren of optimaliseren

Tijd voor de volgende stap: check je site! Kan het nog beter? In veel gevallen wel! Maak direct een website rapport op onze homepagina.

Huidige webshop verbeteren

Een nieuwe webwinkel nodig? Wij zorgen ervoor dat hij perfect is voor je bedrijf!

Profiteer van 17 jaar ervaring

Ben je nog niet klaar om een nieuwe webwinkel te beginnen, maar wil je wel wat hulp bij het verbeteren van je huidige webshop? Met meer dan 17 jaar gecombineerde expertise en kennis over alles wat met digitale media te maken heeft zullen we de gebieden in kaart brengen die nodig zijn voor succes. We kunnen nauwkeurig advies geven, afhankelijk van de doelen die ons worden gesteld!

De belangrijkste redenen op een rij:

Geschikt voor tablet en mobiel

75% van de bezoekers van je website openen de site op een smartphone! Je moet het hen gemakkelijk maken met een geoptimaliseerd mobiel-vriendelijk ontwerp dat zowel op een tablet als in een browser goed wordt weergegeven. Dit zorgt ook voor hogere rankings van Google

Mijn website trekt geen bezoekers

Als je beter gevonden wilt worden in zoekmachines zoals Google en Bing, is het belangrijk dat je website of webshop goed geoptimaliseerd is voor een betere en juiste vindbaarheid. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je daar mee te helpen.

Bekijk HIER de verschillende mogelijkheden.

technische updates en beveiliging website

Het regelmatig doorvoeren van updates is maar ÊÊn onderdeel van goed WordPress onderhoud. Onderhoud omvat nog veel meer, wat wij als specialisten graag voor je uit handen willen nemen. WordPress website onderhoud voor kleine WordPress websites tot gevorderde WooCommerce webshops. Wij nemen alle zorgen uit handen. Vooral als je financieel afhankelijk bent van een WordPress website wil je (verborgen) fouten voorkomen, waardoor bezoekers geen aankopen kunnen doen of geen contact met jou op kunnen nemen. Je wilt hacks voorkomen en resultaten in Google behouden. Met onderhoud waarborgen wij functionaliteit en veiligheid van jouw website, zodat jij verder kunt groeien met meer rendement.

Toe aan een nieuwe vormgeving

Je website verdient na vijf jaar een opfrisbeurt. Trends en technologie ontwikkelen zich in zo’n snel tempo! Onze webdesigner maakt een update die past bij de behoeften, doelen of visie op succes van je organisatie, met fris artwork dat precies goed afgestemd is op wie er vanaf nu naar kijkt – jij hebt de leiding dus zorg ervoor dat alles er strak uitziet voor we live gaan op de lanceringsdag 🙂

Website uitbreiden

Heb je een geweldig idee voor een extra pagina of taalvertaling? Wij kunnen helpen het te realiseren! Onze ontwerpers zullen onderzoeken wat mogelijk is binnen het ontwerp en het kader van de website, en advies geven dat tot een succesvolle toevoeging zal leiden.

Aansprekende webteksten

Wij van ZazouTotaal weten hoe we webteksten moeten schrijven, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de inhoud van je website. We kunnen al het schrijfwerk jou uit handen nemen, van het maken van boeiende blogberichten en persberichten voor bedrijven met een online aanwezigheid, tot het maken van boeiende productbeschrijvingen of categorie-teksten die het winkelend publiek meteen door de links laten klikken!
Wij zijn professionele schrijvers die ook meesters zijn in het correct overbrengen van boodschappen.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.



Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.



Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.



Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.



Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

îŗ

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • ī˜Professionele hosting
  • ī˜SSL Certificaat
  • ī˜Support via telefoon, mail of chat
  • ī˜Gratis stockfoto's & video's
  • ī˜Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?

Skip to content