Je huidige website
verbeteren of optimaliseren

Laat ons je website nog beter maken. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking! Snelheid, goed responsive design en een goede structuur dragen bij aan jouw vindbaarheid. Strategie. Productie. Digital design. Concepting. Optimalisatie.

Huidige website verbeteren

Huidige website verbeteren, wij lossen het graag voor je op!

Huidige website laten verbeteren

Je website verbeteren betekent de huidige technologie optimaliseren om ze sneller en efficiënter te maken. We ruimen onnodige programmeercode op, zorgen ervoor dat er geen conflicterende plugins zijn of iets anders dat de prestaties van de site kan schaden; bovendien controleren we op malware! Nadat al deze verbeteringen zijn aangebracht – die ook nog eens minder servercapaciteit zullen gebruiken – zul je de concurrentie niet alleen kunnen verslaan, maar ook een voorsprong op hen behouden
We weten hoe belangrijk duurzaamheid kan zijn wanneer je met online bedrijven te maken hebt, dus ons team werkt er elke dag hard aan om ervoor te zorgen dat je website de modernste technologieën gebruikt

Website optimalisatie is tegenwoordig een noodzakelijk kwaad voor elk bedrijf, maar het hoeft niet tijdrovend en duur te zijn. Laat ons voor je website zorgen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het runnen van een geweldig bedrijf!
Ga lekker achterover zitten met een kop koffie terwijl wij hard werken aan al die vervelende taken die bij het beheren van websites komen kijken, zoals beveiligingsupdates of het verhelpen van problemen in verband met prestatieproblemen, enz., We zorgen ook voor volledig technisch beheer, inclusief het bijwerken van plugins indien nodig (vertel me maar welke).

Stap nu over en we voeren deze optimalisatie GRATIS voor je uit.

Huidige website uitbreiden

ZazouTotaal levert al sinds 2008 betaalbare en uitbreidbare WordPress websites. In die tijd hebben we veel bedrijven geholpen hun bereik uit te breiden met behulp van de innovatieve website ontwerpen van ons creatieve team! Wil je een aangepaste website? We werken één-op-één tot je visie volledig gerealiseerd is – Bij ons zijn er geen kant-en-klare oplossingen, want uitzonderlijke resultaten komen voort uit persoonlijke aandacht, dus aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het upgraden of ontwerpen van een geheel nieuwe site of om je huidige website uit te breiden of een re-design te geven.

Huidige website vernieuwen

We kunnen je bestaande website vernieuwen en echt beter maken. We hebben voor elke doelgroep een passende oplossing, van een betaalbare update van het ontwerp tot een compleet nieuwe! We denken direct na over wat je geïmplementeerd wilt hebben of over verbeteringen die wenselijk zijn, als we aan de slag gaan met het vernieuwen van de website’d van onze klanten. De website zullen na een grondige upgrade van ons winstgevender zijn dan ooit.

De belangrijkste redenen op een rij:

Geschikt voor tablet en mobiel

75% van de bezoekers van je website openen de site op een smartphone! Je moet het hen gemakkelijk maken met een geoptimaliseerd mobiel-vriendelijk ontwerp dat zowel op een tablet als in een browser goed wordt weergegeven. Dit zorgt ook voor hogere rankings van Google

Mijn website trekt geen bezoekers

Als je beter gevonden wilt worden in zoekmachines zoals Google en Bing, is het belangrijk dat je website of website goed geoptimaliseerd is voor een betere en juiste vindbaarheid. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je daar mee te helpen. 

Bekijk HIER de verschillende mogelijkheden.

technische updates en beveiliging website

Het regelmatig doorvoeren van updates is maar één onderdeel van goed WordPress onderhoud. Onderhoud omvat nog veel meer, wat wij als specialisten graag voor je uit handen willen nemen. WordPress website onderhoud voor kleine WordPress websites tot gevorderde WooCommerce webshops. Wij nemen alle zorgen uit handen. Vooral als je financieel afhankelijk bent van een WordPress website wil je (verborgen) fouten voorkomen, waardoor bezoekers geen aankopen kunnen doen of geen contact met jou op kunnen nemen. Je wilt hacks voorkomen en resultaten in Google behouden. Met onderhoud waarborgen wij functionaliteit en veiligheid van jouw website, zodat jij verder kunt groeien met meer rendement.

Toe aan een nieuwe vormgeving

Je website verdient na vijf jaar een opfrisbeurt. Trends en technologie ontwikkelen zich in zo’n snel tempo! Onze webdesigner maakt een update die past bij de behoeften, doelen of visie op succes van je organisatie, met fris artwork dat precies goed afgestemd is op wie er vanaf nu naar kijkt – jij hebt de leiding dus zorg ervoor dat alles er strak uitziet voor we live gaan op de lanceringsdag 🙂

Website uitbreiden

Heb je een geweldig idee voor een extra pagina of taalvertaling? Wij kunnen helpen het te realiseren! Onze ontwerpers zullen onderzoeken wat mogelijk is binnen het ontwerp en het kader van de website, en advies geven dat tot een succesvolle toevoeging zal leiden.

Aansprekende webteksten

Wij van ZazouTotaal weten hoe we webteksten moeten schrijven, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de inhoud van je website. We kunnen al het schrijfwerk jou uit handen nemen, van het maken van boeiende blogberichten en persberichten voor bedrijven met een online aanwezigheid, tot het maken van boeiende productbeschrijvingen of categorie-teksten die het winkelend publiek meteen door de links laten klikken!
Wij zijn professionele schrijvers die ook meesters zijn in het correct overbrengen van boodschappen.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?

Skip to content