Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Je logo en huisstijl zijn het gezicht van je bedrijf, deze worden door ons perfect weergegeven

Logo & huisstijl ontwerp

Het ontwerpen van een passende maar vooral ook pakkende huisstijl met logo vraagt om expertise. We zijn als ZazouTotaal begonnen binnen de grafische vormgeving en hebben al ruim 26 jaar ervaring. We leveren resultaat op hoog niveau. Naar onze mening moeten we ook hoog niveau leveren want je huisstijl en je logo vormen het gezicht van je bedrijf. Je wilt een professionele indruk maken op de buitenwereld, daarmee is meteen de basis van je bedrijf gelegd, het zegt namelijk iets over je identiteit. Het zorgt voor herkenbaarheid, het is jouw visuele stijl. Het is belangrijk dat je logo en huisstijl passen bij je markt en dat zij het ook begrijpen. Wij begrijpen jouw bedrijf en doen er alles aan om jou als klant tevreden te stellen. Als een van de weinige bureaus zijn wij degene waarbij je je wijzigingen onbeperkt maar doorgeven net zolang tot je helemaal tevreden bent.

zazoutotaal webdesign webdesigner website laten maken website bouwer helmond online marketing copywriting social media beheer logo ontwerp grafisch ontwerper google optimalisatie seo specialist

Onderscheidend Online.

Met ruim 500 bedrijven en organisaties die je zijn voorgegaan, kunnen we zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van jouw online succes. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag een verbluffende indruk maken online?

Je logo vormt een sterk beeldmerk

De belangrijkste functie die je logo heeft is dat je op een makkelijke en snelle manier kunt worden geïntroduceerd, bij je doelgroep, maar eigenlijk bij iedereen. Het zegt iets over jou als bedrijf en dus over je identiteit. Er zijn verschillende soorten logo’s die passen bij jouw visuele stijl, zo kun je kiezen voor een combinatie van een grafische uiting met tekst of alleen een grafische visualisatie. Het een is niet beter dan het ander, het gaat erom dat je logo bij jou past.

Je huisstijl vormt een complete visuele stijl die je organisatie een gezicht geeft

Je huisstijl maakt je als bedrijf zichtbaar en concreet. Het logo is vaak onderdeel van de huisstijl maar een huisstijl gaat verder dan dat. Je kunt hierbij denken aan de naam, logo, kleuren, typografie, beeld en vormentaal. Je huisstijl vormt de basis voor de verdere uitwerking van uitingen als visitekaartjes, briefpapier en bestickering. Je huisstijl zorgt ervoor dat je op een consistente manier zichtbaar bent, herkenbaarheid speelt een belangrijke rol. Mensen beoordelen je op je visuele uitingen omdat dit onderdeel is van je bedrijfsidentiteit. Is je huisstijl af? Dan wordt deze doorvertaald naar al je offline en online marketingmiddelen.

Hoe we te werk gaan:

We brengen alles in kaart

We hebben een vragenlijst voor je opgesteld om er achter te komen wat je wensen zijn. Op deze manier kunnen wij efficiënt te werk gaan om jou koste wat kost tevreden te stellen

De eerste opzet

De eerste opzet kun je binnen 3 dagen al in je mailbox verwachten. Afhankelijk van het pakket heb je keuzemogelijkheid

Wijzigingen?!

Wijzigingen kun je aan ons doorgeven. Je kunt onbeperkt feedback geven, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Oplevering, direct te gebruiken!

We gaan door tot we een ontwerp voor je hebben waar jij enthousiast over bent. We gebruiken de feedback die je ons gaf bij de aanbreng van wijzigingen. Het definitieve ontwerp kun je direct gebruiken op al je uitingen. We maken je bestand drukklaar.

Alles wat we je te bieden hebben:

Logo Basis

Eerste ontwerp binnen 3 dagen
159,- Eenmalig
  • 1 ontwerp
  • Onbeperkt wijzigen
  • Inclusief bronbestanden

Logo Extra

Eerste ontwerp binnen 3 dagen
199,- Eenmalig
  • Keuze uit 2 ontwerpen
  • Onbeperkt wijzigen
  • Inclusief bronbestanden
populair

Logo VIP

Eerste ontwerp binnen 3 dagen
299,- Eenmalig
  • Keuze uit 4 ontwerpen
  • Onbeperkt wijzigen
  • Inclusief bronbestanden

Waarom je zeker voor ons moeten kiezen:

-We zijn megasnel
Een logo en een huisstijl kun je al binnen drie dagen vinden in je mailbox. Het is belangrijk dat we zorgen dat jij snel verder kunt met je bedrijf, je logo en je huisstijl vormen namelijk de basis van je bedrijf

-Super strak design
We hebben al ruim 26 jaar ervaring in het vak, we maken designs op hoog niveau

-Persoonlijk contact
Je hebt één vast aanspreekpunt die vervolgens voor je aan de slag gaat. Hij weet precies wat aansluit op jouw wensen en behoeften

-We zijn dé oplossing voor elke ondernemer
We hebben aan ieders budget gedacht en bieden je daarom keuze uit drie pakketten

-Een 9,4 als beoordeling
Kwaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk wat de klant van ons vindt. Klanten beoordelen ons met een 9,4, daar worden we heel blij van!

-Meer dan alleen een logo of huisstijl
Je kunt bij ons ook terecht voor een website, flyers, folders, briefpapier en visitekaartjes. Je hoeft niet meerdere bureaus in te schakelen en elke keer je verhaal opnieuw te vertellen, wij weten namelijk precies wat je wensen zijn.

Belletje laten rinkelen? bel onze klantenservice - 0492-236 015

Scroll naar top