Nieuw logo en-of huisstijl laten ontwerpen vanaf € 99,-

Logo en huisstijl laten ontwerpen, mooi en betaalbaar.
Een goed logo is onmisbaar voor uw bedrijf, vereniging of club!

Een foto zegt meer dan 1000 woorden, dat gaat ook op voor het logo van uw bedrijf. Een goed logo zegt in een oogopslag wie u bent, wat u doet en waar u voor staat.

Bij het ontwerpen van een logo wordt er rekening gehouden met een veelvoud aan factoren; de vorm, de kleur(en), de tekst. Welke kleur er gebruikt wordt draagt bijvoorbeeld heel veel bij aan de uitstraling van uw bedrijf. U wilt een zakelijke en betrouwbare uitstraling, wij weten precies welke kleuren en vormen u dan vooral wel en niet moet gebruiken. Afhankelijk van wat u wilt uitdragen met uw logo, wordt deze volledig op uw imago en bedrijfsfilosofie aangepast.


Logo laten ontwerpen
Een goed ontworpen logo is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf en draagt uw visie en kwaliteit uit. Zorg dat uw bedrijf herkend wordt en kwaliteit uitstraalt en laat ons, naast uw nieuwe website, ook uw logo ontwerpen.

Wij kunnen al een logo voor u ontwerpen voor slechts € 99,-.

Een nieuwe website, een nieuw logo?

Wanneer we voor u aan de slag gaan met het maken van een nieuwe website of webshop, adviseren we graag ook - vrijblijvend - over uw logo. Het ontwikkelen van een nieuwe website is het ultieme moment uw huidige logo eens onder de loep te nemen. Sluit het nog aan bij uw visie? Is uw huidige logo gedateerd? We kijken graag kritisch met u mee.

Wanneer we naast uw nieuwe website ook een nieuw logo voor u mogen ontwerpen, kunnen we dat al voor u doen vanaf € 99,-

We gaan met u in gesprek over uw bedrijf en uw visie, maar ook over uw doelgroep en wat u wilt vertellen met uw nieuwe logo. Met deze kennis gaan we voor u aan de slag om een mooi nieuw logo voor u te ontwerpen dat volledig aansluit bij uw filosofie.


Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw nieuwe logo geïntegreerd wordt in uw nieuwe website of webshop. Daarnaast ontvangt u uw nieuwe logo in JPG-, PNG- en Pdf-formaat. Deze zijn te gebruiken om uw logo in al uw uitingen door te voeren; briefpapier, visitekaartjes, e-mail et cetera. Aangezien het nieuwe logo uw eigendom is, ontvangt u ook het originele, grafische ontwerp.

Hele nieuwe huisstijl nodig? Dat kan vanaf € 299,-

Als wij uw huisstijl volledig mogen vernieuwen, ontvangt u naast een nieuw logo, ook nieuw ontworpen briefpapier, visitekaartjes en enveloppen. Wij kunnen deze documenten, indien gewenst, tegen zeer lage tarieven door onze drukker voor u laten afdrukken.

Voor brochures, flyers of roll-up banners of alle andere soorten drukwerk!

Om onze service nog meer te vergroten is het bij ons ook mogelijk om uw nieuwe huisstijl door te trekken in het opmaken en ontwerpen van prachtige product-brochures, opvallende actie flyers of uit het oog springende roll-up banners. Kortom u kunt bij ons terecht voor alle soorten grafische ontwerpen van al uw reclame items. Tevens kunt u het bij voor een kleine meerprijs laten drukken, zelfs in hele lage oplages. Informeer dan ook vrijblijvend naar onze interessante drukwerk tarieven.

Maak een keuze uit ons Logo en Huisstijl menu

Logo ontwerp vanaf € 99,-

Een beeldmerk is een heel belangrijk marketing onderdeel als u succesvol wilt zijn met uw bedrijf of onderneming. Daarom is een goed verzorgd en ontworpen logo en een logo dat bij uw bedrijf past ontzetten belangrijk. Wat dat bepaald vaak wel het succes van elke ondernemer. En wij willen u daar graag in laten opvallen en dat voor een zeer concurrerende prijs. Want vanaf € 99,- ontwerpen wij uw nieuwe logo.  

Logo & huisstijl vanaf € 299,-

Als u echt met uw bedrijf wilt opvallen bij uw klanten of toekomstige klanten is het wel een goede zaak dat uw branding of zakelijke uitstraling wel overeenkomt met de kwaliteit van diensten of producten die u aanbiedt of verkoopt. Wij van ZazouTotaal zijn gespecilaiseerd  in het bedenken en ontwerpen van professionele logo's die wij vervolgens kunnen uitbreiden naar uw algehele bedrijfs huisstijl. Uniek en voor een zee lage prijs.

Logo restylen vanaf € 99,- 

Heeft u een oud logo wat een opknapbeurt of restyling nodig heeft, dan kunnen wij gewoon voor u doen.


Indien u geen goed grafisch bestand heeft van uw logo, dan kunnen wij uw logo gewoon grafisch natekenen en omzetten in diverse bestandsformaten Ai, .EPS, PDF, PNG, en JPG


Of we poetsen uw bestaande logo op naar de wensen van vandaag.

Wat vinden andere van onze diensten!​

Alle diensten en service van ZazouTotaal Webdesign Helmond

Domein & Webhosting

Algemene voorwaarden

​​​Zoals je hierboven kunt zien is ZazouTotaal webdesign Helmond DE JUISTE PARTNER voor alles wat waarde heeft en bijdraagt aan het verbeteren of vernieuwd van uw online marketing concept. Want wij koesteren maar één belangrijk doel en dat is er voor te zorgen dat u en al onze andere klanten zowel nu als in de toekomst zeer opvallend en zeer professioneel vindbaar zal zien in de zoekmachines en dat uw bestaande en toekomstige nieuwe klanten uw website zullen waarderen en van uw aangeboden diensten gebruik zullen gaan maken.

Bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0492-236 015

Ons adres: Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

Copyright 2018, ZazouTotaal | Webdesign Helmond

Disclaimer  |  Privacy

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!