Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Je logo en huisstijl zijn het gezicht van je bedrijf, deze worden door ons perfect weergegeven

Logo & huisstijl ontwerp

Het ontwerpen van een passende maar vooral ook pakkende huisstijl met logo vraagt om expertise. We zijn als ZazouTotaal begonnen binnen de grafische vormgeving en hebben al ruim 26 jaar ervaring. We leveren resultaat op hoog niveau. Naar onze mening moeten we ook hoog niveau leveren want je huisstijl en je logo vormen het gezicht van je bedrijf. Je wilt een professionele indruk maken op de buitenwereld, daarmee is meteen de basis van je bedrijf gelegd, het zegt namelijk iets over je identiteit. Het zorgt voor herkenbaarheid, het is jouw visuele stijl. Het is belangrijk dat je logo en huisstijl passen bij je markt en dat zij het ook begrijpen. Wij begrijpen jouw bedrijf en doen er alles aan om jou als klant tevreden te stellen. Als een van de weinige bureaus zijn wij degene waarbij je je wijzigingen onbeperkt maar doorgeven net zolang tot je helemaal tevreden bent.

Hieronder een aantal logo’s die door ons naar wens van de klant ontworpen zijn!

Je logo vormt een sterk beeldmerk

De belangrijkste functie die je logo heeft is dat je op een makkelijke en snelle manier kunt worden geïntroduceerd, bij je doelgroep, maar eigenlijk bij iedereen. Het zegt iets over jou als bedrijf en dus over je identiteit. Er zijn verschillende soorten logo’s die passen bij jouw visuele stijl, zo kun je kiezen voor een combinatie van een grafische uiting met tekst of alleen een grafische visualisatie. Het een is niet beter dan het ander, het gaat erom dat je logo bij jou past.

Je huisstijl vormt een visuele stijl die je organisatie een gezicht geeft

Je huisstijl maakt je als bedrijf zichtbaar en concreet. Het logo is vaak onderdeel van de huisstijl maar een huisstijl gaat verder dan dat. Je kunt hierbij denken aan de naam, logo, kleuren, typografie, beeld en vormentaal. Je huisstijl vormt de basis voor de verdere uitwerking van uitingen als visitekaartjes, briefpapier en bestickering. Je huisstijl zorgt ervoor dat je op een consistente manier zichtbaar bent, herkenbaarheid speelt een belangrijke rol. Mensen beoordelen je op je visuele uitingen omdat dit onderdeel is van je bedrijfsidentiteit. Is je huisstijl af? Dan wordt deze doorvertaald naar al je offline en online marketingmiddelen.

In 4 makkelijke stappen op weg naar een nieuw logo

We brengen alles in kaart

We hebben een vragenlijst voor je opgesteld om er achter te komen wat je wensen zijn. Op deze manier kunnen wij efficiënt te werk gaan om jou koste wat kost tevreden te stellen

De eerste opzet

De eerste opzet kun je binnen 3 dagen al in je mailbox verwachten. Afhankelijk van het pakket heb je keuzemogelijkheid

Wijzigingen?!

Wijzigingen kun je aan ons doorgeven. Je kunt onbeperkt feedback geven, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Oplevering, direct te gebruiken!

We gaan door tot we een ontwerp voor je hebben waar jij enthousiast over bent. We gebruiken de feedback die je ons gaf bij de aanbreng van wijzigingen. Het definitieve ontwerp kun je direct gebruiken op al je uitingen. We maken je bestand drukklaar.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Kies hieronder jouw logopakket

Met ruim 400 bedrijven en organisaties die je zijn voorgegaan, kunnen we zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van jouw online succes. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag een verbluffende indruk maken online? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op

Logo Basis

Eerste ontwerp binnen 3 dagen

€ 159,-

 • 1 ontwerp
 • 1 correctie ronde
 • Incl. bestanden: png, jpg, eps en ai.

Tarieven excl. 21% btw

Logo Extra

Eerste ontwerp binnen 3 dagen

€ 199,-

 • Keuze uit 2 ontwerpen
 • 3 correctie rondes
 • Incl. bestanden: png, jpg, eps en ai.

Tarieven excl. 21% btw

Logo VIP

Eerste ontwerp binnen 3 dagen

€ 299,-

 • Keuze uit 4 ontwerpen
 • Onberperkt wijzigen
 • Incl. bestanden: png, jpg, eps en ai.

Tarieven excl. 21% btw

Waarom je zeker voor ons moeten kiezen:

We zijn megasnel
Een logo en een huisstijl kun je al binnen drie dagen vinden in je mailbox. Het is belangrijk dat we zorgen dat jij snel verder kunt met je bedrijf, je logo en je huisstijl vormen namelijk de basis van je bedrijf

 

Super strak design
We hebben al ruim 26 jaar ervaring in het vak, we maken designs op hoog niveau

 

Persoonlijk contact
Je hebt één vast aanspreekpunt die vervolgens voor je aan de slag gaat. Hij weet precies wat aansluit op jouw wensen en behoeften

 

We zijn dé oplossing voor elke ondernemer
We hebben aan ieders budget gedacht en bieden je daarom keuze uit drie pakketten

 

Een 9,4 als beoordeling
Kwaliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk wat de klant van ons vindt. Klanten beoordelen ons met een 9,4, daar worden we heel blij van!

 

Meer dan alleen een logo of huisstijl
Je kunt bij ons ook terecht voor een website, flyers, folders, briefpapier en visitekaartjes. Je hoeft niet meerdere bureaus in te schakelen en elke keer je verhaal opnieuw te vertellen, wij weten namelijk precies wat je wensen zijn.

Waarom je ZazouTotaal het beste kunt inschakelen:

 • 100% tevredenheidsgarantie, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent
 • Transparantie is een van onze belangrijkste kenmerken, je betaalt een all-in prijs en komt dus nooit voor verrassingen te staan
 • Tijdens het gehele proces heb je te maken met één vast contactpersoon

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl