Logo laten ontwerpen vanaf € 159,-

Wilt u een nieuw logo laten ontwerpen? Wilt u uw huidige logo laten herontwerpen of digitaliseren? Wat u ook wilt, bij ZazouTotaal bent u aan het juiste adres. Over de jaren hebben wij met ons team vele logo’s mogen ontwerpen. Er is geen uitdaging te groot voor ons, wij kunnen logo’s ontwerpen die aan een ieders smaak voldoet.

Logo laten ontwerpen? 
Nu vanaf 159,-

Wij bieden onze klanten meer dan dat ze van ons verwachten, want wij zetten altijd die extra stap. Aangezien wij altijd strategisch met je meedenken, zorgen wij er samen met jou voor dat middels onze online marketing jou website een succes wordt. Als jij tevreden bent, zijn wij het ook…

Logo Basis € 159,-

JPG + PNG + AI + EPS
1 ontwerp

Onbeperkt wijzigen
Eerste ontwerp in 3 dagen
Incl. Bronbestanden

Logo Extra € 199,-

JPG + PNG + AI + EPS
Keuze uit 2 ontwerpen
Onbeperkt wijzigen
Eerste ontwerpen in 3 dagen
Incl. bronbestanden

Logo VIP € 299,-

JPG + PNG + AI + EPS 
Keuze uit 4 ontwerpen
Onbeperkt wijzigen
Eerste ontwerp in 3 dagen
Incl. Bronbestanden

Ook uw logo door ons laten ontwerpen? Laat het ons weten!

 Reeds vanaf € 159,- een eigen en absolute uniek logo voor uw bedrijf of vereniging

Eenvoudig en snel

Vanaf nu is het erg eenvoudig om een logo te laten ontwerpen. In een paar korte stappen zet u ons aan het werk. Geef je wensen door via het bestelformulier, ontvang de eerste ontwerp(en), je mag afhankelijk van het gekozen pakket onbeperkt wijzigingen doorgeven. Zodra het logo naar wens is gaan wij over tot het opleveren van je logo. Deze kun je vervolgens gebruiken voor je website, visitekaartjes etc.

Oplossing voor ieders budget

Wij hebben voor ieders wat wils, zo heb je bij ons keuze uit 3 pakketten. Weet je wat je wilt en gebruik je je logo voornamelijk digitaal dan heb je al een logo voor €159,-. Ben je nog zoekend en wil je meer voorbeelden? Dat kan natuurlijk ook. Weten welk pakket het beste bij jou past? Kijk hierboven in het pakket overzicht om onze pakketten eenvoudig te vergelijken.

klanten geven ons een 9,4

Wij streven ernaar om kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. Natuurlijk kunnen wij zelf zeggen hoe geweldig wij zijn maar dit is natuurlijk niet geloofwaardig. Op onze Facebook pagina kunt u zien wat onze klanten ons voor cijfers geven en waarom. Zo beoordeelden onze klanten ons met 4.7 van de 5 sterren. Een dikke prima dus!

Goede ideeen 

Wij denken graag met u mee en komen met goede ideeën die bij uw wensen passen. Vul het bestelformulier zo goed mogelijk in zodat wij een duidelijk beeld hebben bij uw wensen en wij komen met prachtige logo ontwerpen.

Logo’s & Meer

Wij doen meer dan het ontwerpen van goede logo’s. Zo kunt u bij ons ook terecht voor visitekaartjes, briefpapier, folders, flyers en natuurlijk voor uw website. Zo heeft u een aanspreek punt voor alle ontwerpen.

Snel contact

Wij streven er naar om zo snel mogelijk in te gaan op uw vragen en opmerkingen. Zo reageren wij altijd binnen 1 werkdag en kunt u ons bereiken per mail en whatsapp: 0492-236015

Wij helpen je graag
Met onze services

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website te vernieuwen of om een compleet nieuwe website door ons te laten maken? Vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.

ONS ADRES

Steenovenweg 5
5708 HN HELMOND

TELEFOON

0492-236 015

E-mail

info@zazoutotaal.nl

Openingstijden

Ma: 8:30 – 17:00 uur
Di:  8:30 – 17:00 uur
Wo: 8:30 – 17:00 uur
Do: 8:30 – 17:00 uur
Vrij: 8:30 – 16:00 uur
Za: gesloten
Zo: gesloten
(Bezoeken enkel op afspraak)

Afspraken na openingstijden en in het weekend is in overleg mogelijk.

Informatie aanvragen

Wil je weten wat het jou zou gaan kosten om je website beter vindbaar te maken voor Google? Of heb je andere vragen, vul dan het formulier in en ontvang van ons een geheel vrijblijvende offerte.