Zo trek je meer klanten in de buurt aan

We hebben Jarenlange Ervaring in het optimaliseren van je website zodat jij lokaal beter vindbaar bent

Wordt lokaal vindbaar met lokale SEO

ZazouTotaal is gespecialiseerd in lokale vindbaarheid, ook wel lokale SEO genoemd. Lokale SEO is gericht op het optimaliseren van zoekmachines als Bing en Google. Echter wordt dit gespecificeerd op regio en plaats. Lokale SEO wordt steeds belangrijker omdat we als mens steeds mobieler worden. Ben je ergens naar op zoek dan typ je het op Google in en je wilt eigenlijk niets liever dat Google dan meteen rekening houdt met waar jij je op dat moment bevindt. Je wilt Google ten alle tijden kunnen raadplegen en Google speelt hier ook steeds meer op in. Google toont steeds vaker lokale zoekresultaten dan landelijke zoekresultaten omdat een ieder van ons steeds specifiekere zoekopdrachten opgeeft. Mensen die zoeken binnen de lokale vindbaarheid zijn eerder bereidt iets te kopen. Wij zorgen dat je bovenaan komt te staan in de zoekresultaten en zorgen ervoor dat je Google Mijn bedrijf goed gevonden wordt. Op deze manier ben je nog beter zichtbaar en ook nog eens te vinden op Google Maps. Google is dan van initiatieven die voornamelijk gebruiksvriendelijk zijn, wij passen dit toe en jij wordt daarvoor beloond, jij krijgt een prominente plek in de zoekmachine wat ervoor zorgt dat je als bedrijf nog meer vertrouwen uitstraalt.

Lokale SEO is voor jou als bedrijf belangrijk als je het specifiek van een bepaalde regio moet hebben. Mocht je online producten verkopen in het hele land, dan is lokale vindbaarheid niet de beste optie maar spelen landelijke zoekwoorden een belangrijke rol. Wij zorgen ervoor dat Google op de hoogte is van de meest actuele informatie, jouw bedrijf wordt online geoptimaliseerd.

ZazouTotaal staat klaar voor bedrijven in de regio Helmond, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch om de lokale SEO aan te pakken. Natuurlijk komen ook de plaatsen in de regio aan de beurt zoals Gemert en Geldrop, iedereen verdient het om lokaal beter vindbaar te zijn.

De perfecte verwijzing: Een Landingspagina

Jouw website is bij ons meer dan een online visitekaartje. We denken met je mee en gaan op zoek naar de beste strategieën om ervoor te zorgen dat jij de zoekmachines domineert en direct meer leads haalt. We creëren een landingspagina gericht op lokale vindbaarheid die specifiek gericht is op de regio of op een woonplaats. De naam van de woonplaats is onderdeel van de belangrijkste zoekwoorden van je website, dit speelt een essentiële rol in de zoekmachine optimalisatie. Een landingspagina versterkt in elk opzicht jouw website. Een lokale landingspagina voorzien wij van waardevolle content zodat je bezoeker overgehaald wordt om een product of dienst bij jou af te nemen. Een landingspagina draagt bij aan het vergroten van je marktaandeel. Het bevat vaak een pakkende tekst, specifieke informatie met betrekking tot openingstijden of de meest populaire producten. Ook reviews worden aan deze pagina toegevoegd zodat de bezoekers van de landingspagina precies weet wat jij als bedrijf voor hen kunt betekenen.

Hoe we te werk gaan?

  • We gaan aan de slag met je zoekwoorden! We bepalen de waarde van een keyword in Google, om vervolgens in te kunnen zetten op perfecte lokale SEO
  • Check, check, dubbelcheck We voeren een technische analyse uit van je website om deze te onderzoeken op veiligheid, indexeerbaarheid en snelheid. Op deze manier kunnen we je website perfect optimaliseren voor lokale vindbaarheid
  • We schrijven websteksten die je vindbaarheid verbeteren in de betere zoekmachines, dit zorgt voor directe conversies
  • Achter de schermen gaan we aan de slag met de backlinks. Door je website van juiste backlinks te voorzien, schiet jij op basis van kwaliteit omhoog op basis van de zoekresultaten

Waarom je voor ons kiest als het gaat om online zichtbaarheid:

  • ZazouTotaal heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van lokale zoekmachine optimalisatie
  • Voor een zeer betaalbaar tarief van …. Brengen we jouw onderneming in een top 10 positie op Google
  • Meer gerichte bezoekers op je website die specifiek op zoek zijn naar jouw dienst of product
  • Door onze ruime ervaring geven we concurrenten het nakijken
  • Doordat je meer gerichte bezoekers hebt volgen er meer leads

Onderscheidend Online.

Met ruim 500 bedrijven en organisaties die je zijn voorgegaan, kunnen we zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van jouw online succes. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag een verbluffende indruk maken online?

Een top score bereiken met Google optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website bovenaan komt te staan binnen de diverse zoekmachines. Hoe beter je SEO, hoe hoger je komt te staan en hoe meer bezoekers je website weten te vinden. Jij als ondernemer hebt wellicht niet de kennis en tijd in huis om dit optimaal in te kunnen zetten. Wij van ZazouTotaal kunnen je op dit gebied volledig ontzorgen. We denken met je mee over een goede SEO strategie. Bemachtigen wij een top 3 positie voor je? Dan weet je dat wij de juiste kennis in huis hebben om jouw bedrijf te verzekeren van het maken van een online verschil.

Maak kennis met onze marketing experts, want online marketing gaat verder dan alleen SEA en SEO. Een juiste strategie en een goede samenwerking zorgen ervoor dat we er alles uithalen wat er in zit. Ook na het optimaliseren binnen de niet betaalde zoekresultaten staan we voor je klaar. Je kunt op ons blijven rekenen.

Hoe we te werk gaan:

We gaan aan de slag met je zoekwoorden!

We bepalen de waarde van een keyword in Google, om vervolgens in te kunnen zetten op perfecte lokale SEO

Check, check, dubbelcheck

We voeren een technische analyse uit van je website om deze te onderzoeken op veiligheid, indexeerbaarheid en snelheid. Op deze manier kunnen we je website perfect optimaliseren voor lokale vindbaarheid

Copywriting

We schrijven webteksten die je vindbaarheid verbeteren in de betere zoekmachines, dit zorgt voor directe conversies

Backlinks

Achter de schermen gaan we aan de slag met de backlinks. Door je website van juiste backlinks te voorzien, schiet jij op basis van kwaliteit omhoog op basis van de zoekresultaten

Ons unieke SEO ranking programma

ZazouTotaal biedt je een ultieme kans. Wij beschikken over een uniek SEO ranking programma waarin wij de maandelijkse monitoring van je website onder handen nemen. We passen waar nodig de zoekwoorden en het volume aan. We voeren een concurrentie onderzoek uit en doen een uitgebreide analyse naar de juiste zoekwoorden met als doel je website in de top 10 van Google te plaatsen en vooral deze plaats ook te behouden. Door dit programma weet jij je ten alle tijden van je concurrenten te onderscheiden. De kosten hiervan zijn eenmalig € 249,- om op te starten en een maandelijks bedrag van € 199,- Na 12 maanden is dit abonnement maandelijks opzegbaar.

Belletje laten rinkelen? bel onze klantenservice - 0492-236 015

Scroll naar top