}
Geopend:

9 tot 17 uur

Zo trek jij meer
klanten in de buurt aan

Wij hebben jarenlange ervaring in het optimaliseren van je website zodat jij lokaal beter vindbaar bent.

WORDT LOKAAL VINDBAAR MET LOKALE SEO

ZazouTotaal is gespecialiseerd in lokale vindbaarheid, ook wel lokale SEO genoemd. Lokale SEO is gericht op het optimaliseren van zoekmachines als Bing en Google. Echter wordt dit gespecificeerd op regio en plaats. Lokale SEO wordt steeds belangrijker omdat we als mens steeds mobieler worden. Ben je ergens naar op zoek dan typ je het op Google in en je wilt eigenlijk niets liever dat Google dan meteen rekening houdt met waar jij je op dat moment bevindt. Je wilt Google ten alle tijden kunnen raadplegen en Google speelt hier ook steeds meer op in. Google toont steeds vaker lokale zoekresultaten dan landelijke zoekresultaten omdat een ieder van ons steeds specifiekere zoekopdrachten opgeeft. Mensen die zoeken binnen de lokale vindbaarheid zijn eerder bereidt iets te kopen. Wij zorgen dat je bovenaan komt te staan in de zoekresultaten en zorgen ervoor dat je Google Mijn bedrijf goed gevonden wordt. Op deze manier ben je nog beter zichtbaar en ook nog eens te vinden op Google Maps. Google is dan van initiatieven die voornamelijk gebruiksvriendelijk zijn, wij passen dit toe en jij wordt daarvoor beloond, jij krijgt een prominente plek in de zoekmachine wat ervoor zorgt dat je als bedrijf nog meer vertrouwen uitstraalt.

Lokale SEO is voor jou als bedrijf belangrijk als je het specifiek van een bepaalde regio moet hebben. Mocht je online producten verkopen in het hele land, dan is lokale vindbaarheid niet de beste optie maar spelen landelijke zoekwoorden een belangrijke rol. Wij zorgen ervoor dat Google op de hoogte is van de meest actuele informatie, jouw bedrijf wordt online geoptimaliseerd.

ZazouTotaal staat klaar voor bedrijven in de regio Helmond, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch om de lokale SEO aan te pakken. Natuurlijk komen ook de plaatsen in de regio aan de beurt zoals Gemert en Geldrop

DE PERFECTE VERWIJZING: EEN LANDINGSPAGINA

Jouw website is bij ons meer dan een online visitekaartje. We denken met je mee en gaan op zoek naar de beste strategieën om ervoor te zorgen dat jij de zoekmachines domineert en direct meer leads haalt. We creëren een landingspagina gericht op lokale vindbaarheid die specifiek gericht is op de regio of op een woonplaats. De naam van de woonplaats is onderdeel van de belangrijkste zoekwoorden van je website, dit speelt een essentiële rol in de zoekmachine optimalisatie. Een landingspagina versterkt in elk opzicht jouw website. Een lokale landingspagina voorzien wij van waardevolle content zodat je bezoeker overgehaald wordt om een product of dienst bij jou af te nemen. Een landingspagina draagt bij aan het vergroten van je marktaandeel. Het bevat vaak een pakkende tekst, specifieke informatie met betrekking tot openingstijden of de meest populaire producten. Ook reviews worden aan deze pagina toegevoegd zodat de bezoekers van de landingspagina precies weet wat jij als bedrijf voor hen kunt betekenen.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Wat klanten van ons vinden!

Een top score bereiken met Google optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website bovenaan komt te staan binnen de diverse zoekmachines. Hoe beter je SEO, hoe hoger je komt te staan en hoe meer bezoekers je website weten te vinden. Jij als ondernemer hebt wellicht niet de kennis en tijd in huis om dit optimaal in te kunnen zetten. Wij van ZazouTotaal kunnen je op dit gebied volledig ontzorgen. We denken met je mee over een goede SEO strategie. Bemachtigen wij een top 3 positie voor je? Dan weet je dat wij de juiste kennis in huis hebben om jouw bedrijf te verzekeren van het maken van een online verschil.

Maak kennis met onze marketing experts, want online marketing gaat verder dan alleen SEA en SEO. Een juiste strategie en een goede samenwerking zorgen ervoor dat we er alles uithalen wat er in zit. Ook na het optimaliseren binnen de niet betaalde zoekresultaten staan we voor je klaar. Je kunt op ons blijven rekenen.

T

We gaan aan de slag met je zoekwoorden!

We bepalen de waarde van een keyword in Google, om vervolgens in te kunnen zetten op perfecte lokale SEO

Z

Check, check, dubbelcheck

We voeren een technische analyse uit van je website om deze te onderzoeken op veiligheid, indexeerbaarheid en snelheid. Op deze manier kunnen we je website perfect optimaliseren voor lokale vindbaarheid

j

Copywriting

We schrijven webteksten die je vindbaarheid verbeteren in de betere zoekmachines, dit zorgt voor directe conversies

 

Backlinks

Achter de schermen gaan we aan de slag met de backlinks. Door je website van juiste backlinks te voorzien, schiet jij op basis van kwaliteit omhoog op basis van de zoekresultaten

 

Ons unieke SEO ranking programma

ZazouTotaal biedt je een ultieme kans. Wij beschikken over een uniek SEO ranking programma waarin wij de maandelijkse monitoring van je website onder handen nemen. We passen waar nodig de zoekwoorden en het volume aan. We voeren een concurrentie onderzoek uit en doen een uitgebreide analyse naar de juiste zoekwoorden met als doel je website in de top 10 van Google te plaatsen en vooral deze plaats ook te behouden. Door dit programma weet jij je ten alle tijden van je concurrenten te onderscheiden. De kosten hiervan zijn eenmalig € 249,- om op te starten en een maandelijks bedrag van € 199,- Na 12 maanden is dit abonnement maandelijks opzegbaar

Ja Ik wil lokaal beter
gevonden worden in Google!

Neem even de tijd om onderstaande gegevens in te vullen, en wij zullen met jou contact opnemen, om je dan uit te leggen wat we voor je kunnen betekenen. Met onze unieke aanpak scoor jij beter.

Ik ben zeer geïnteresseerd in een landingspagina