Maatwerk webshop laten maken

Als je alles uit de kast wilt halen voor jouw online business

Herkenbaar? Je wilt graag een online business oprichten, een winkel waar jouw bezoekers graag een bezoekje aan brengen. Voor jouw klanten is alleen het beste goed genoeg. Dit keert zich uiteraard ook weer uit in meer aankopen, dus is altijd een goed idee. Dan heb je waarschijnlijk ook meer wensen en eisen waar je webshop aan moet voldoen. Kies dan voor een webshop op maat!

Wanneer wij voor jou een webshop op maat gaan bouwen, denken wij vanuit de wensen die jij hebt. Er zijn geen onmogelijkheden want bijna alles is te realiseren. Omdat wij bij een webshop op maat niet werken vanuit vaste modules is in principe alles mogelijk en de sky the limit!

Een persoonlijk contact

Voor we met jouw website aan de slag gaan vinden we het erg belangrijk dat jij jouw wensen goed kenbaar hebt kunnen maken. Zo wordt jouw webshop straks geheel naar jouw wensen gecreëerd. Hiervoor hebben we altijd eerst even persoonlijk contact.

Ook wanneer je vragen hebt tijden de ontwerp periode of daarna, dan kun je bij deze zelfde persoon terecht. Je hebt dus altijd 1 vaste contactpersoon. Heb je vragen over hoe je nog beter kunt scoren in Google, hoe je meer bezoekers trekt of hoe je een aanpassing doet op jouw webshop= Ook dan kan jouw vaste contactpersoon je helpen.

Alle functionele opties

Wanneer je een webshop hebt laten ontwerpen dan is het uiteraard fijn dat je gebruik kunt maken van allerlei handige functies en koppelingen. Zo kunnen wij jouw webshop dus koppelen aan verschillende applicaties. Bijvoorbeeld om je bestellingen sneller door te zetten, naar een boekhoudsysteem of door een ingevuld systeem via CRM direct naar de juiste afdeling te sturen. Er is zelfs een mogelijkheid om de webshop aan de applicatie van de RDW te koppelen, bijvoorbeeld wanneer je auto-onderdelen verkoopt op jouw online winkel.

Nog vragen over een webshop op maat? Wij staan voor je klaar

Heb je na het lezen toch nog vragen? Dan staan wij voor je klaar om deze allemaal te beantwoorden. Doe ons dus gerust een berichtje of telefoontje. Ook natuurlijk als je een webshop wilt bestellen!

Hierom kies jij voor een WEBSHOP OP MAAT:

 • Voeg zoveel producten toe als dat je zelf wilt
 • Wij kunnen je webshop koppelen aan populaire betaalmethodes zoals Ideal en Paypal.
 • Jouw webshop draait op jouw domeinnaam
 • Koppeling met een boekings- of CRM systeem? Wij creëren het!
 • De webshop is ook geschikt voor muziek, e-books en andere downloadbare producten
 • Altijd persoonlijk en snel contact via e-mail of telefoon

Interesse in een webshop op maat?

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Wil je weten of onze webshop op maat ook voor jouw bedrijf kan werken? Neem eens contact op met een van onze experts en krijg antwoord op al jouw vragen!

In gesprek met de webbouwer

Voordat jouw persoonlijke webbouwer aan de slag gaat, wil hij natuurlijk eerst van je weten wat je zelf mooi vindt. In een telefonisch of persoonlijk gesprek neemt hij het door jou aangeleverde materiaal met je door en vertelt hij je welke mogelijkheden er zijn om dit in de website te verwerken.

Tijdens het gesprek krijg je de verschillende elementen en modules te zien waar we in de BASIS-website mee kunnen werken. Nog voor de webbouwer daadwerkelijk van start gaat, weet jij dus al wat er mogelijk is.

Voor de hele website maken we gebruik van maximaal twee verschillende lay-outs. De homepage kan zo een ander design hebben dan alle andere pagina’s binnen je website. Wil je iedere pagina een eigen stijl geven, kies dan voor een van onze andere websitepakketten.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Jou Maatwerk webshop
Wordt geleverd met:

 

 • SSL-certificaat voegen wij voor je toe
 • Wij bieden een professionele hosting
 • Snelle support
 • Altijd een backup van je webshop
 • Alle beveiliging is bij ons up-to-date!

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Maatwerk webshop offerte aanvragen

Skip to content