Magento webshop laten maken vanaf € 2495,-

Webdesign, Google Optimalisatie en Online marketing. Wij helpen u graag!

10 jaar ervaring, scherpe tarieven en tevreden klanten; de keuze voor ZazouTotaal is aan u!

Onze Magento webshop is voorzien van onderstaande mogelijkheden!

Geschikt voor mobiel

Je nieuwe webshop wordt op maat vormgegeven in één van onze vele succesvolle responsive design template. Deze structuren zijn het raamwerk van de webshop en bepalen de algemene vlakverdeling van de webshop en de posities van enkele vaste onderdelen zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeelden pagina zie je de mogelijkheden.

Vele modules en functies

Je nieuwe webshop krijgt alle functionaliteiten die je van een moderne webshop mag verwachten. Daarbij horen o.a. een dynamisch uitklapbaar menu, een professionele helder slideshow, nauwkeurig geplaatste product en categorie items, links en buttons. Maar ook een contact formulier. Uiteraard worden ook al uw social media platforms weergegeven.

Nieuwe website laten maken

Makkelijk beheerssysteem

Bij je webshop krijg je een zeer uitgebreid en eenvoudig te bedienen CMS systeem. Hiermee kan je vrijwel alles aan de website aanpassen, waaronder: teksten, afbeeldingen, links, menuknoppen, headerafbeeldihngen, tabellen, instellingen voor zoekmachine instellingen en pagina’s.                        

Nieuwe website laten maken

Goede service & onderhoud

Met ons onderhouds-abonnement bent u voorzien van een krachtig service- en licentiepakket. Hiermee ben je verzekerd van een stabiele website, goede beveiliging, automatische updates, dagelijkse back-up’s en onbeperkte ondersteuning via telefoon en e-mail.

Inclusief Domeinnaam & webhosting​

Onze website pakketten kunnen uitgebreid worden met onderstaande diensten...

Webshop onderhouds-plan

Webshop altijd Up-to-date

Alle technische software updates van CMS, template en modules. maar ook dagelijkse back-ups en beveiliging van uw website.

Website webhosting

Snelle & veilige webhosting

Op onze snelle en zeer veilige webservers draaien al onze website's 24 /7 om het beste uit uw webshop te halen.

Domeinnaam registratie

In alle gangbare extensies 

Laat ons ook uw bedrijfsnaam als domeinnaam registreren, zodat u straks met uw website beter en duidelijker zichtbaar bent.

Logo ontwerpen

Icoon van herkenning

Indien u nog geen professioneel logo heeft, kunt u deze bij ons gewoon laten maken. Onze ontwerpers kunnen dat.

Magento webshop vanaf € 2495,-

Magento webshop laten maken

Het webwinkel pakket voor een webshop op maat!

Magento is een zeer uitgebreid en professioneel webwinkel CMS software pakket. Het CMS (Content Management Systeem) biedt zeer veel functies en (uitbreidings) mogelijkheden om hiermee de website te bouwen zoals jij hem in gedachte hebt.

Gebruiksvriendelijk voor jezelf én voor bezoekers

Magento biedt een heel volwassen beheerssysteem. U kunt zelf zeer éénvoudig producten en categorieën toevoegen aan je webshop, deze staan dan keurig netje op de juiste plaats in je webwinkel. Met Magento is het natuurlijk ook mogelijk om bepaalde producten in de aanbieding te doen gebaseerd op enkele productkenmerken.Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bepaald merk in de aanbieding te doen of tijdelijk gratis verzendkosten aan te bieden. Voor uw webshop bezoekers heeft de webwinkel een klantvriendelijk zoekfunctie en een zeer duidelijke product en categorie weergave die uw Magento website zeer aantrekkelijk maakt.

Andere voordelen van Magento

ZazouTotaal bouwt webshops met o.a. dit zeer krachtige Magento CMS platform,. Deze webwinkel software is een zeer volwassen en uiterst stabiel Content Management Systeem waarbij heel heel veel mogelijkheden zitten en ook veel functies bevat. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om tegen meerprijs in de toekomst uw Magento webshop uit te breiden met een keuze uit de vele beschikbare plugin's en modules. 

Magento webshop laten maken
iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Magento2 webshop eigenschappen:

  • Krachtige rapportage functies
  • 100% zoekmachine vriendelijk
  • Alle gangbare betaalmethode worden ondersteund
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
  • Naadloze integratie met uw backoffice en logistiek
  • Eigen profielpagina voor klanten met de mogelijkheid tot het samenstellen van een wenslijst
  • Naadloze integratie met uw backoffice en logistiek
  • Open Source en hierdoor altijd innovatief
  • Goede ondersteuning voor meerdere talen
Of wil toch liever een ander webshop pakket. Kies hieronder...

Opencart webshop € 1999,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Simpel, overzichtelijk,vele mogelijkhedenén een gemakkelijk CMS

Met Easy Webshop bouwen wij voor u een zeer nette webshop helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in ons unieke en zeer makkelijk CMS systeem.

Presta webshop € 2250,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Professioneel, mooi en zeer compleet, uitgebreide en gemakkelijke CMS

Met Presta webshop bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in het Prestashop CMS systeem.

Webhosting en onderhouds-abonnement**

Nieuwe website laten maken
Nieuwe website laten maken

** Al onze webdesign pakketten zijn exclusief webhosting, e-mail account en onderhouds-abonnement.

Onze Magento webhosting kost slechts € 12,50 per maand, inclusief onbeperkt e-mail accounts. Met dagelijkse back-ups, razendsnelle MySQL-databases, SSL certificaat en snelle SSD hosting.

Met ons Magento website onderhoud-abonnement bent u verzekerd van een altijd zeer veilige en gezonde website, wij verzorgen alle technische software updates, back-ups, website beveiliging en kleine (technische)aanpassingen. voor slechts € 35,- per maand.


Pakket aanbieding: Indien u bij ons uw website in onderhoud plaatst voor slechts € 35,- per maand is ons razend populaire Magento webhosting pakket inclusief alle e-mail geheel GRATIS

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling van eenmalige bedragen geschiedt bij ieder project volgens het principe: 50% bij opdracht, 50% bij oplevering. Terugkerende bedragen worden per jaar vooraf in rekening gebracht en omvatten het Domeinreistratie en webhostingpakket en het website abonnement. Deze pakketten worden voor een periode van 1 jaar afgenomen en geeffectueerd bij oplevering. Betaling geschiedt binnen 8 dagen na ontvangst factuur. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn de ICT-Office algemene voorwaarden van ZazouTotaal van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, onder dossiernummer 17095356 en als bijlage bij deze offerte verstuurd.

Wordpress website pakket - WebmasterMagento webshop laten maken

De pagina delen, mailen of printen:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page