mobile

Bel ons:
085-0609040mailchimp nieuwsbrief 
Configuratie service
Eenmalig € 249,-

long-arrow-right

Ja ik wil graag een website 

Ik wil niet uren zelf lopen knutselen. Maar ik wil hem laten maken door de professionals van ZazouTotaal.

Offerte

Mailchimp nieuwsbrief configuratie service


Met Mailchip kun je effectief en gemakkelijk (digitale) nieuwsbrieven opmaken en versturen. Via uitgebreide rapportages na het versturen, kun je goed zien hoeveel mensen de nieuwsbrief hebben geopend, op welke links zijn geklikt en wie zich heeft afgemeld.


Zowel voor informatieve als commerciële doeleinden is Mailchimp goed in bezetten. Kies uit één van de standaard (en vaak gratis) templates, of laat een eigen template ontwerpen. een template wordt zo opgezet dat onderdelen herhaald of uitgezet kunnen worden, waardoor je flexibel blijft qua onderwerpen en indeling.


Voor jou?
Heb je geen zin om je te verdiepen in de technische mogelijk van Mailchimp en/of je hebt geen kaas gegeten van HTML, zeker niet voor nieuwsbrieven (dat werkt net weer even anders dan in een browser), maar je wilt wel een verzorgde nieuwsbrief kunnen versturen aan je relaties: dan is Mailchimp nieuwsbrief software iets voor jou!


LET OP: Mailchimp nieuwsbrief software biedt een gratis programma, maar hieraan zijn  wel grenzen, zo kun je naar maximaal 2000 subscribers versturen. Wil je meer, dan kun je tijdelijk credits aanschaffen, of een maandelijks programma afsluiten.


Wat kunnen we voor je doen

 • Aanmaken en inrichten Mailchimp nieuwsbrief account
 • Ontwerp Mailchimp nieuwsbrief
 • Omzetten ontwerp naar Mailchimp nieuwsbrief template
 • Koppelen van aanmeld/afmeldformulieren aan website en/of Facebookpagina
 • Implementeren van een automatische archieffunctie in je website
 • Je kunt vanaf nu zelf nieuwsbrieven versturen met Mailchimp, wij ondersteunen en adviseren daarbij

 • Helemaal geen rompslomp?

  Uiteraard is het mogelijk om ook het opmaken en verzenden uit te besteden. In overleg wordt de content bij ons aangeleverd, we plannen dan de verzending in. Nadat de nieuwsbrief opgemaakt is, ontvangt je een test-mailing. Na eventuele laatste correcties wordt de nieuwsbrief op een afgesproken datum en tijd verzonden. Je hebt ten alle tijde inzicht in je Mailchimp nieuwsbrief account en de rapportages van verzonden campagnes.


  Meer informatie

  Wil je meer weten hoe je Mailchimp kunt inzetten voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Mailchimp configuratie service
  Bezig met versturen

  Naast een Mailchimp nieuwsbrieven bieden wij ook nog andere diensten aan...

  bar-chart

  Google optimalisatie 

  Wij garanderen hogere posities in Google, dus meer bezoekers en meer klanten. Als wij met uw website klaar zijn, wordt u beter gevonden in o.a. Google.

  pencil

  Web teksten schrijven

  Seo copywriting is het schrijven voor bezoekers en voor Google. Effectieve copywriting zodat je website gevonden wordt én je nieuwe klanten genereert!

  wordpress

  website vanaf € 699,-

  Wilt u een website die wel goed vindbaar is in Google, ga dan niet verder puzzelen, maar laat dat aan ons over. Voor de prijs van slechts € 699,- hoeft u het niet te laten.


  Afspraak maken


  Wil je nooit meer gefrustreerd zoeken naar je website in Google? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak!

  085-0609040


  Copyright 2017 - ZazouTotaal Webdesign & Google optimalisatie - Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

  ×
  Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!