Mailchimp nieuwsbrief configuratie service

mailchip nieuwsbrief

Met Mailchip kun je effectief en gemakkelijk (digitale) nieuwsbrieven opmaken en versturen. Via uitgebreide rapportages na het versturen, kun je goed zien hoeveel mensen de nieuwsbrief hebben geopend, op welke links zijn geklikt en wie zich heeft afgemeld.

Zowel voor informatieve als commerciële ​doeleinden is Mailchimp goed in bezetten. Kies uit één van de standaard (en vaak gratis) templates, of laat een eigen template ontwerpen. een template wordt zo opgezet dat onderdelen herhaald of uitgezet kunnen worden, waardoor je flexibel blijft qua onderwerpen en indeling.

Voor jou?
Heb je geen zin om je te verdiepen in de technische mogelijk van Mailchimp en/of je hebt geen kaas gegeten van HTML, zeker niet voor nieuwsbrieven (dat werkt net weer even anders dan in een browser), maar je wilt wel een verzorgde nieuwsbrief kunnen versturen aan je relaties: dan is Mailchimp nieuwsbrief software iets voor jou!

​LET OP: Mailchimp nieuwsbrief software biedt een gratis programma, maar hieraan zijn  wel grenzen, zo kun je naar maximaal 2000 subscribers versturen. Wil je meer, dan kun je tijdelijk credits aanschaffen, of een maandelijks programma afsluiten.


Wat kunnen we voor je doen

mailchip nieuwsbrief
  • Aanmaken en inrichten Mailchimp nieuwsbrief account
  • Ontwerp Mailchimp nieuwsbrief
  • Omzetten ontwerp naar Mailchimp nieuwsbrief template
  • Koppelen van aanmeld/afmeldformulieren aan website en/of Facebookpagina
  • Implementeren van een automatische archieffunctie in je website
  • Je kunt vanaf nu zelf nieuwsbrieven versturen met Mailchimp, wij ondersteunen en adviseren daarbij

Helemaal geen rompslomp?

Uiteraard is het mogelijk om ook het opmaken en verzenden uit te besteden. In overleg wordt de content bij ons aangeleverd, we plannen dan de verzending in. Nadat de nieuwsbrief opgemaakt is, ontvangt je een test-mailing. Na eventuele laatste correcties wordt de nieuwsbrief op een afgesproken datum en tijd verzonden. Je hebt ten alle tijde inzicht in je Mailchimp nieuwsbrief account en de rapportages van verzonden campagnes.

Meer informatie

Wil je meer weten hoe je Mailchimp kunt inzetten voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Mailchimp configuratie service
Bezig met versturen
keurmerkNLGW_A

Aangesloten bij de NLGW, met certificaat voor betrouwbaarheid en professioneel webdesigner.

MailChimp nieuwsbrief

De pagina delen, mailen of printen:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page