Professionele "Basis " Wordpress website voor € 699,-

Met ons "Basis" website pakket bouwen wij voor u een zeer complete website, in uw huisstijl en zeer professioneel...

Met ons waanzinnig mooie "Basis" website pakket bouwen wij voor u een geweldig mooie en zeer professionele website met alle vele functie's zoals een slider, Google maps, contact pagina etc, etc. Wij ontwerpen voor u de gehele template of thema geheel naar wens en in uw eigen huisstijl. Daarnaast bent u zelf in de gelegenheid om uw eigen teksten en afbeeldingen te plaatsen op de juiste pagina's van uw nieuwe website. Door ons zeer éénvoudige Wordpress CMS systeem is dat voor u in een handomdraai gebeurd. Uiteraard leggen wij u alles uit over de werking van het Wordpress CMS systeem, maar tevens ontvangt u van ons een digitale handeling in PDF formaat waar alles nogmaals duidelijk staat uitgelegd. Dus kortom met ons betaalbare "Basis" webdesign pakket scoort u hoge ogen bij uw klanten, vrienden, familie of overige bekenden. En dat alles voor slechts € 699,-


Nu met GRATIS 29 plugins

Maar ook de Webhosting en technische onderhoud is bij ons goed geregeld, zodat u daar verder niets voor hoeft te doen.

Zodra uw nieuwe website klaar plaatsen wij deze op de meest veilige en snelste servers van Nederland, Zodat uw website dan ook altijd zeer snel laad voor het gebruik van uw bezoekers. Niet alleen bezoekers waarderen websites die lekker snel zijn, maar ook Google laat u beter en hoger in Google zien, dan wanneer uw website wat traag is. En natuurlijk zorgen wij er dagelijks voor dat uw website alle technische updates van plugin, CMS en thema ondergaat. Ook het maken van dagelijkse back-ups van uw complete website zijn noodzakelijk. Kortom wij zorgen ervoor dat uw website altijd in top conditie is, waar u zelf totaal geen omkijken naar heeft.

Extra diensten voor uw "Basis" website

Super snelle webhosting

Naast een mooie nieuwe website is het wel belangrijk dat die ook goed  gehost word op een veilige en uiteraard snelle server, want als uw website te veel vraag om in Google te laden zijn uw klanten al naar de concurrenten. Daarom bieden wij u de BESTE, SNELSTE en veiligste webhosting van Nederland.

Technisch onderhoud

Zoals een auto heeft ook uw website service en onderhoud nodig, want uw website bestaat enkel uit veel software wat online op de beste servers draait, maar deze software wordt regelmatig ge-update om nog beter te functioneren of om hackers buiten de deur te houden. Back-ups en beveiliging horen daar ook bij.

SEO Ranking € 249,-

Wij leveren uw website Google vriendelijk op. Indien uw website nog steeds niet vindbaar is op pagina 1 van Google, wordt het tijd dat u in actie komt, want elke dag dat u langer wacht kost u geld. Met ons SEO ranking programma gaan wij ervoor zorgen dat uw website wel zichtbaar wordt op pagina 1.

Kies één van onze voordelige webdesign pakketten!

Door onze jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign, hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Want wij staat er in Helmond, Eindhoven en in de Vere omgeving om bekend, dat is wij zeer transparant zijn, en onze prijzen en tarieven zeer goedkoop en betaalbaar zijn. En dat wij nog graag echte en vriendelijke service verlenen (en vaak nog GRATIS ook.) Zou u dat ook graag eens willen ervaren, maak dan een keuze uit één van onderstaande pakketten.


Website " Op maat"


Website op maat

Met dit "Op maat" webdesign pakket gaan wij voor aan de slag om er voor te zorgen dat uw online zichtbaarheid op internet er heel professioneel gaat uitzien. Wij ontwerpen voor u de juiste template geheel in uw huisstijl. Vervolgens gaan we alle pagina's voor u aanmaken en voorzien van de door u aangeleverde teksten, afbeeldingen en anderen content. En klaar is uw website.

Website "Op maat" voor slechts € 849,-


Website "Totaal"


Wij doen alles voor u

Als u kiest voor ons "Totaal" webdesign pakket hoeft u zelf echt niets meer te doen. We bouwen uw website geheel naar uw wensen en ideeën. We maken alle pagina's aan en schrijven zelfs voor alle teksten voor op uw website. Maar ook plaatsen wij professionele stockfoto's op uw website en zorgen wij dat alle gewenste functies worden geïnstalleerd en geactiveerd. kortom met dit zeer luxe en complete pakket bent u klaar. En dat allemaal voor een zeer lage prijs.

Website "Totaal" voor slechts € 1499,-

Wat vinden andere van onze diensten!​

Alle diensten en service van ZazouTotaal Webdesign Helmond

Domein & Webhosting

Algemene voorwaarden

​​​Zoals je hierboven kunt zien is ZazouTotaal webdesign Helmond DE JUISTE PARTNER voor alles wat waarde heeft en bijdraagt aan het verbeteren of vernieuwd van uw online marketing concept. Want wij koesteren maar één belangrijk doel en dat is er voor te zorgen dat u en al onze andere klanten zowel nu als in de toekomst zeer opvallend en zeer professioneel vindbaar zal zien in de zoekmachines en dat uw bestaande en toekomstige nieuwe klanten uw website zullen waarderen en van uw aangeboden diensten gebruik zullen gaan maken.

Bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0492-236 015

Ons adres: Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

Copyright 2018, ZazouTotaal | Webdesign Helmond

Disclaimer  |  Privacy

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!