Een ONE PAGER website laten maken

GRATIS HULP

Wij staan dagelijks voor je klaar voor al je vragen en/of problemen

GOEDKOPE TARIEVEN

Wij leveren de beste kwaliteit diensten voor goedkope tarieven.

ALTIJD BEREIKBAAR

Dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 22.00 uur (ook in het weekend)

Een professionele One Pager website op maat laten maken

Een One Pager website laten maken

Jij wil een one pager laten maken door professionals? Bij ZazouTotaal zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en opzetten van nieuwe websites, waaronder one pagers. De one pager wint de laatste jaren aan populariteit, en dat is niet zonder reden. Het woord one pager zegt het eigenlijk al: alle informatie die benodigd is vindt de bezoeker op één pagina. Het voordeel daarvan is dat er geen afleiding is en dat leidt tot meer conversie. Hoe meer keuzes jij de bezoeker geeft, hoe minder hij of zij er maakt. Kies daarom voor een one pager met één of meerdere call(s) to action!

Hieronder een aantal One Pager websites die door ons naar wens van de klant ontworpen zijn!

Uniek design

Geen standaard website maar een website die vanaf de grond wordt opgebouwd. Jouw website wordt uniek en de reden dat mensen voor jou kiezen in plaats van je concurrent. De stijl van je website moet bij jou als persoon en je bedrijf passen. Op die manier creëren we eenheid, en deze eenheid versterkt jouw merk. Wij werken met elkaar, niet voor elkaar. Jouw wensen staan bij ons daarom ook centraal.

Alle devices

Tegenwoordig komt meer dan de helft van de zoekopdrachten bij Google binnen via mobiele apparaten. Er wordt steeds minder via de desktop gezocht naar informatie, de tablets en mobiele devices winnen al jaren terrein. Om die reden is het belangrijk dat jouw one pager op zowel mobiel, tablet als desktop goed kan worden bekeken. Een website die niet goed werkt wordt vaak binnen enkele seconden weer verlaten, waardoor je klanten verliest. Dat gaan wij voorkomen, jouw one pager wordt uitermate effectief.

Doelgericht

Een goede website ziet er niet alleen leuk uit, deze levert geld op. Volgens ons moeten websites worden gezien als marketingmachines. Alle dingen die jij toevoegt aan je website moeten een duidelijk doel hebben, zonder een doel weet de bezoeker niet wat hij of zij moet doen. De one pager die wij voor jou zullen creëren zorgt voor conversie, de bezoeker voert de door jou gewenste actie uit.

Authentiek

Alles wat op de one pager te zien is, is door ons zelf gemaakt. Onze developers, designers en creators werken samen om voor jou een geweldige website neer te zetten die letter voor letter uniek is. Zo worden goede resultaten op Google en andere zoekmachines behaald. Ook hier wordt overlegd wat de wensen zijn en wat het doel van de website moet zijn, op basis daarvan wordt de website en haar content gecreëerd.

g

Zelf aan te passen

Een opgeleverde website waar je zelf niets aan kan veranderen is geen goed idee. Jij kunt in de jaren na oplevering nieuwe kennis op hebben gedaan die je wilt verwerken in je website, of wellicht zijn er bepaalde dingen veranderd in de branche. Onze websites zijn door de eigenaar altijd gemakkelijk zelf te wijzigen. Zo kan je (kleine) wijzigingen gemakkelijk doorvoeren en altijd ‘on top of your game’ blijven.

De eerste indruk is ontzettend belangrijk

Zoals bij alles hebben mensen binnen enkele seconden een bepaald gevoel bij jouw website. Als je website als een rommeltje overkomt krijgt de bezoeker het idee dat jij jouw zaakjes ook niet op orde hebt. Dit gaat tot in detail door, alles moet kloppen om het maximale uit je website te halen. Tegenwoordig zijn we verwend als consument, door al die goedwerkende websites worden minder goed werkende websites direct afgestoten. De snelheid, content en look & feel moeten kloppen en aansluiten bij wat jouw merk uit wil stralen. Bij het product dat je verkoopt. Of de dienst die je aanbiedt. Daarom de 8 zekerheden die je krijgt bij een one pager van ZazouTotaal:

✔ Design waarover is nagedacht              ✔ Krachtige back-end systemen

✔ Converserende one pagers                   ✔ Bij de tijd

✔  Zelf beheren na oplevering                   ✔ Goede zoekresultaten

✔  Laadtijden van milliseconden               ✔ Op maat gemaakt

Zelf beheren aan de achterkant

Zoals we al eerder aangaven is een leuk uiterlijk leuk, maar moet het aan de achterkant ook kloppen. Je website moet een wisselwerking zijn van geweldige content aan de voorkant, tot een geweldige werking aan de achterkant. Een prachtige mooie klok met slecht klokwerk is niks, maar op een saaie klok met geweldig klokwerk ben je snel uitgekeken. Zo ook met een one pager. Na oplevering krijg je van ons instructies waarmee jij zelf uit de voeten kan. Je kunt zelf wijzigingen aanbrengen aan je websites en bijvoorbeeld blogs toevoegen. Ben je niet goed in het schrijven van teksten? Besteed je copywriting dan uit aan professionals

✔ Responsive                                            ✔ Een snelle one pager

✔ Gemaakt in WordPress                       ✔ Op te schalen

✔ Koppelingen zijn geïntegreerd          ✔ Builder

“Super bedrijf ! Een echte aanrader ! Geweldige website maken , zeer goede uitleg , echt vakbekwaam , zeer vriendelijk. Alles was echt super. Website, logo, huisstijl (Branding)”

Angelo Haazen

Haazen grond en straatwerken

“Super meedenkend bedrijf en zijn pas tevreden als de klant het is !! niets is te veel en prijzen zijn concurrerend !! Super bedrijf om mee samen te werken . Chappo :

Rene van Ingen

VMS events

“Meedenken met de klant, altijd bereikbaar voor advies en klantgericht werken. Hele goede ervaring met het bedrijf. Het bedrijf biedt hele goede service en advies.”

Richard Deijkers

Deijkers meubelen

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

ONE PAGER WEBSITE VOOR IEDERS BUDGET

Voor elke ondernemer hebben we een passend pakket op maat, hier kun je een keuze uit maken.

One Pager Basic

WordPress CMS

€ 499,-

 • One Pager binnen 2 weken online
 • Ontwerp geheel naar jouw wensen
 • Gemakkelijk zelf alles aanpassen
 • Maximaal 5 secties met je eigen teksten
 • Diverse basis plugins
 • Yoast SEO plugin
 • Handleiding
 • GRATIS professionele stockfoto’s
 • GRATIS support

Tarieven excl. 21% btw

One Pager Premium

WordPress CMS

€ 599,-

 • One Pager binnen 2 weken online
 • Gemakkelijk zelf alles aanpassen
 • Tussen 5 tot 10 secties
 • Wij schrijven alle pagina teksten
 • Diverse basis plugins
 • Yoast SEO Premium plugin
 • Handleiding
 • GRATIS professionele stockfoto’s
 • GRATIS support 

Tarieven excl. 21% btw

Webhosting & technisch onderhoud

Aangezien een website nooit online zichtbaar kan zijn zonder de juiste webhosting bieden wij jouw een ALL-IN webhostingpakket inclusief een compleet technisch en veiligheids onderhoudspakket aan voor slechts € 25,- per maand.

Inclusief: 1 E-mailadres, Beveiligde SSL website certificaat.

Omdat wij streven naar de beste kwaliteit is dit pakket een verplichte afname!

Doe mij ook zo’n one pager!

Vul onderstaand formulier even in, duurt niet lang, en binnen enkele uren heb je een persoonlijke offerte in je inbox. Een afspraak maken daarna is eenvoudig, hopelijk ben jij net zo gek op koffie als wij. Thee mag trouwens ook.

Vragen? Bel naar 0492-23 60 15. We bijten niet. Soms.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl