Online plan van aanpak

Deze DTG diensten helpen u om beter vindbaar en zichtbaar te zijn op internet

dtg landingspagina online vindbaar online adverteren online klantinteractie websites en webshops

een online plan van aanpak is een stappenplan/roadmap hoe je jezelf beter online vindbaar maakt en de kans om lokaal beter gevonden te worden vergroot. Het online plan van aanpak bestaat uit een aantal concrete belangrijke stappen wat ons in staat stelt jouw online vindbaarheid te verbeteren. Per stop dat jouw eigen online marketing team van DTG voor je klaar om te helpen. In het figuur hiernaast zie je de verschillende fasen naast elkaar.

Nadat je bedrijfsgegevens op een correcte manier vermeld staan, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je website voldoet aan de laatste eisen die een zoekmachine stelt en aansluit bij het doel dat je met de website wilt bereiken.

(1) Website of webshop

De start van de juiste online vindbaarheid start uiteraard met een zeer goed gebouwde Website of Webshop, want Google zal weinig moeite voor je doen als blijkt dat je website niet gebouwd is in een professionele omgeving. Wij van ZazouTotaal zijn dat ook uw partner als het gaat om het bouwen en SEO optimaliseren volgens de regels en eisen die Google vandaag de dag stelt.

Laat u dus niet verleiden door die bekende buurman of neef van een website in elkaar te laten knutselen, want webdesign is een vak en geen hobby. Het is dan ook voor u zeer belangrijk als u straks goed gevonden wilt worden in Google of andere zoekmachines dat uw website daarop voorbereid is, en ook klaar is voor de toekomst, want onze website groeien gewoon en heel makkelijk met u mee.​

dtg landingspagina online vindbaar online adverteren online klantinteractie websites en webshops

(2) Netwerkprofiel

Wanneer een potentiële klant via-via van jou heeft gehoord dan gaat hij online naar jou op zoek. Daarom is het erg belangrijk om uniform en consistent vindbaar te zijn met je bedrijfsgegevens op verschillende belangrijke websites zoals Google en Facebook. Hier kan ik je mee helpen door het Netwerkprofiel te nemen. Dat is een dienst die DTG aanbiedt waardoor je beter te vinden bent op meer dan 30 belangrijke websites, zoals Facebook en openingtijden.nl. Het maakt het ook vrij eenvoudig om generieke informatie zoals openingstijden, adresgegevens en verdere bedrijfsinformatie op belangrijke website te plaatsen en deze vanuit 1 account te bewerken.

(3) Klantenvertellen

Wanneer de website voldoet aan de laatste eisen en aansluit bij het doel, is het belangrijk om je online reputatie te versterken, zeker waneer je bedenkt dat 83% van de internet gebruikers zich laat leiden door de online reputatie (lees: reviews). Hiermee kan ik je helpen door Klantenvertellen.

Klantenvertellen is een dienst, waarbij recensies van je positieve klanten naar boven komen en op deze manier goede ervaringen openbaar worden en gedeeld worden met potentiële nieuwe klanten. Ook is het belangrijk dat potentiële klanten op deze manier snel kunnen bekijken hoe goed je site heeft gescoord door middel van een cijfer en de door Google geaccrediteerde sterren, zoals je die op internet ziet.

(4) SEA-campagnes (Adwords)

Wanneer dit alles in orde is, kunnen we naar de laatste stap, Adverteren via zoekmachines (SEA-campagnes). Hiermee bepaal jij op welke zoekwoorden en waar je op gevonden wilt worden. Hiermee zorg je voor gerichte bezoekers en vergroot je de kans op conversies. DTG zorgt ervoor dat de meeste optimale prijs berekend wordt per klik, zodat je niet teveel betaald. Het online adverteren zorgt ervoor dat de website op een hogere plek te vinden is in Google ranking, rekening houdend met de prijs per klik en het totale maandbudget.De pagina delen, mailen of printen:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page