De webdesigner voor elk budget

Ben jij op zoek naar een website, webshop of one pager website?

Wij bouwen het graag voor je, en dat doen we goed en zeer betaalbaar!

Website laten maken

Met ruim 10 jaar ervaring in het vak weten we precies hoe we een succesvolle WordPress website voor je kunnen creëren. ZazouTotaal vergroot je online zicht- en vindbaarheid in welke branche dan ook, iedereen verdient het volgens ons om succesvol te zijn. Ook is het mogelijk om een professionele webshop te laten creëren waarin je oneindig producten kunt toevoegen, daarnaast zorgen wij ervoor dat je website voorzien is van de nieuwste functionaliteiten.

Webshop laten maken

ZazouTotaal biedt je een totaalpakket. Je hebt de keuze uit drie verschillende pakketten die je allen gegarandeerd een professionele webshop opleveren, die indruk maakt. Je kunt bij ons al terecht vanaf € 1499,-. We maken de webshop volledig op maat zodat we je boodschap eenvoudig, online verder kunnen vertellen. Je betaalt bij ons één vaste prijs zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Noem het maar en wij kunnen het voor je maken.

One Pager laten maken

Jij wil een one pager laten maken door professionals? Bij ZazouTotaal zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en opzetten van nieuwe websites, waaronder one pagers. De one pager wint de laatste jaren aan populariteit, en dat is niet zonder reden. Het woord one pager zegt het eigenlijk al: alle informatie die benodigd is vindt de bezoeker op één pagina. Het voordeel daarvan is dat er geen afleiding is en dat leidt tot meer conversie. Hoe meer keuzes jij de bezoeker geeft.

Strategische analyse

Bij Zazoutotaal staan we voor kwaliteit. Dit vertaalt zich niet alleen in het bouwen van sterke en slimme websites, wij kunnen met onze expertise ook jouw website omtoveren tot een maximaal renderende website. Middels een analyse wordt er bepaald waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd die vaak leiden tot nieuwe kansen voor zowel jouw website als de onderneming zelf. 

Spamhulp

Spam is iets waar men zich al sinds het gebruik van mailing aan irriteert, de laatste jaren begint het steeds extreme vormen aan te nemen. Die nieuwsbrief waar jij niet van wist dat je jezelf ervoor had aangemeld, de ongevraagde reclame of phishing mails, om moe van te worden. Met onze slimme filters is dit verleden tijd!

Ook ongewenste mail via je onderneming is verleden tijd met onze spamhulp.

Webhosting, onderhoud en service

Om van jouw website een succes te maken en ervoor te zorgen dat deze goed vindbaar is, is het van essentieel belang dat je voorzien bent van goede webhosting, onderhoud en services.
Sluit je bij ons professionele webhosting af, dan zorgen wij ervoor dat deze compleet aansluit op je website. Het kan voorkomen dat je website niet op iedere server goed functioneert.

Is je website traag?

Een trage website kan een bepalende factor zijn, dit kan zelfs gevoeld worden in de portemonnee aan het einde van de rit. En dan bedoelen we niet dat het veel geld kost om een snelle website te hebben, het kost uiteindelijk meer wanneer je een (te) trage website hebt. Het kost klanten. Tegenwoordig zijn we allemaal verwend met supersnelle websites.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl