We hebben je zoveel te bieden

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Dit is waar we in zijn|

Website of webshop laten maken

Met ruim 10 jaar ervaring in het vak weten we precies hoe we een succesvolle WordPress website voor je kunnen realiseren. We vergroten je online zichtbaarheid in welke branche dan ook, iedereen verdient het om succesvol te zijn. Ook is het mogelijk om je te voorzien van een professionele webshop waarin je oneindig producten kunt toevoegen en je bent voorzien van de nieuwste functionaliteiten.
website

Beter vindbaar op Google

Als je als bedrijf in deze tijd goed zichtbaar wilt zijn voor je mogelijke klanten, dan moet je als bedrijf of organisatie goed vindbaar zijn op zoekmachines als Google en Bing. Wij helpen je jezelf en je concurrenten te overstijgen door het veroveren van de beste plek op het internet. We optimaliseren je website en zorgen ervoor dat jij meer uit je website kunt halen. Dit kan bij ons al voor een betaalbaar tarief. Daarmee zijn wij in staat ook kleinere ondernemers te helpen.
google

Logo & Huisstijl ontwerp

Een logo en een huisstijl geeft je bedrijf letterlijk een gezicht. Het is het eerste wat opvalt bij klanten elke keer als ze met jou in contact komen. Echter wil je er wel voor zorgen dat je de juiste boodschap overbrengt en dat je zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep. Wij creëren als het ware jouw beleving. Wil jij je onderscheiden van je concurrentie en een goede indruk op je klanten maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres
logo

Copywriting (webteksten schrijven)

Een goede tekst zorgt ervoor dat je beeld tot leven komt. Jouw verhaal komt pas goed over als je ook krachtige teksten gebruikt. Wij zijn er voor jou en zetten het verhaal of de boodschap die je wilt overbrengen naar je klanten, snel en concreet op papier. Wij zoeken naar de juiste woorden die passen bij jou als bedrijf of bij de beleving die je wilt overbrengen. Met tekst kun je het verschil maken, je teksten zijn bij ons ook nog eens compleet SEO ingericht zodat jij overal op het internet te vinden bent.
webtekst

Strategische analyse

Wij van ZazouTotaal staan voor kwaliteit, wij vinden het dan ook belangrijk dat je het maximale resultaat behaalt uit je website. Door middel van een analyse bekijken we verschillende onderdelen om er achter te komen waar je verbeterpunten liggen. Dit leidt tot nieuwe kansen en mogelijkheden. Je weet hierdoor precies wat je kunt doen om jouw website optimaal te laten presteren. Een website die technisch goed is scoort vaak beter in zoekmachines zoals Google en Bing.
analyse

Social media campagnes

Meer naamsbekendheid, meer klanten of een hogere omzet? Vergroot je online zichtbaarheid! Mogelijk heb je al meerdere pogingen gewaagd om je klanten via social media aan te zetten tot actie. Echter is de strategie vaak hetgeen wat ontbreekt. Onze social media expert helpt je door middel van de strategie je doelgroep actief te benaderen en te triggeren om je website te bezoeken. Elke euro wordt op deze manier effectief ingezet.
facebook

Spamhulp

Spam is iets waar men zich al vrij snel aan irriteert. Het gaat vaak om ongevraagde reclameboodschappen die elke keer weer in je mail terechtkomen. Het kan ook zo zijn dat er valse berichten of phishing plaatsvindt. Wij helpen je spam te voorkomen door het optimaal filteren van je e-mail. Met de inzet van slimme filters weten we zeker dat je straks klachtvrij bent. Ook je ongewenste e-mail via de website zal door Spamhulp geliquideerd worden.
spanhulp

Workshop website maken

Ja, je hoort het goed, je website bouwen kan al in één dag. In groepsverband of één op één leren we je de fijnste kneepjes van WordPress of Woocommerce zodat jij zelf eenvoudig je website kunt onderhouden en deze ook zelf kunt bouwen. De workshop vindt plaats op ons kantoor in Helmond en aan het einde van de dag staat jouw website gewoon al online! Laat die bezoekers, leads en conversies maar komen. Enige technische kennis is voor onze workshops niet nodig.
workshop

Webhosting, onderhoud en service

Om jouw website tot een succes te maken en deze optimaal online bereikbaar te maken, is het van essentieel belang dat je voorzien bent van goede webhosting, onderhoud en services. Sluit je bij ons professionele webhosting af, dan zorgen wij ervoor dat deze compleet aansluit op je website. Het kan zo zijn dat je website niet op elke server goed functioneert. Webhosting is de brandende motor van je website die ervoor zorgt dat je altijd online te vinden bent. Wij zorgen ervoor dat je website is voorzien van de juiste plug-ins en dat deze met de juiste snelheid functioneert in een veilige omgeving.
hosting

Onderscheidend online.

Met ruim 400 bedrijven en organisaties die je zijn voorgegaan, kunnen we zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van jouw online succes. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag een verbluffende indruk maken online? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op

Belletje laten rinkelen? bel onze klantenservice - 0492-236 015

Scroll naar top