Dit is waar we goed in zijn

We hebben je zoveel te bieden

Wat kunnen we voor jou betekenen?

6 optimized

Website laten maken

Met ruim 10 jaar ervaring in het vak weten we precies hoe we een succesvolle WordPress website voor je kunnen creëren. ZazouTotaal vergroot je online zicht- en vindbaarheid in welke branche dan ook, iedereen verdient het volgens ons om succesvol te zijn. Ook is het mogelijk om een professionele webshop te laten creëren waarin je oneindig producten kunt toevoegen, daarnaast zorgen wij ervoor dat je website voorzien is van de nieuwste functionaliteiten.

7 optimized

Webshop laten maken

Met ruim 10 jaar ervaring in het vak weten we precies hoe we een succesvolle WordPress website voor je kunnen creëren. ZazouTotaal vergroot je online zicht- en vindbaarheid in welke branche dan ook, iedereen verdient het volgens ons om succesvol te zijn. Ook is het mogelijk om een professionele webshop te laten creëren waarin je oneindig producten kunt toevoegen, daarnaast zorgen wij ervoor dat je website voorzien is van de nieuwste functionaliteiten.

5 optimized

Beter vindbaar in Google

Als je als bedrijf tegenwoordig goed zichtbaar wilt zijn voor (potentiële) klanten, dan moet je als onderneming goed vindbaar zijn op zoekmachines als Google en Bing. ZazouTotaal helpt je jezelf en je concurrenten te overtreffen door het veroveren van de beste plek op de vele zoekmachines. Jouw website wordt geoptimaliseerd en er wordt voor gezorgd dat jij meer uit je website kunt halen. Laat je vrijblijvend informeren en sta versteld van de mogelijkheden!

4 optimized

Logo & huisstijl ontwerp

Een logo en een huisstijl geven je bedrijf letterlijk een gezicht. Het is telkens het eerste wat gezien wordt door klanten en/of prospects als zij met jou in contact komen. Door de huisstijl overal terug te laten komen creëer je eenheid en herkenbaarheid voor zowel klanten als je gehele doelgroep. Jij wil toch ook dat iedereen binnen jouw doelgroep je logo meteen herkent? ZazouTotaal kan een compleet nieuwe huisstijl creëren waarmee jij jezelf onderscheid van de concurrentie en een goede indruk op je klanten maakt

3 optimized

Copywriting (webteksten schrijven)

Een goede, doordachte manier van schrijven zorgt ervoor dat een tekst tot leven komt. Jouw verhaal komt pas goed over als je ook krachtige teksten neer weet te zetten. ZazouTotaal kan jouw verhaal of boodschap op een unieke manier op papier zetten, dé manier om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Wij zoeken naar de juiste woorden die passen bij jou als bedrijf of bij de beleving die je over wil brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat je met tekst het verschil kan maken. Door ons te laten schrijven weet je zeker dat er een authentieke tekst wordt gecreëerd, die naast originaliteit ook compleet SEO is ingericht. Samen gaan we voor betere (zoek)resultaten!

2 optimized

Strategische analyse

Bij Zazoutotaal staan we voor kwaliteit. Dit vertaalt zich niet alleen in het bouwen van sterke en slimme websites, wij kunnen met onze expertise ook jouw website omtoveren tot een maximaal renderende website. Middels een analyse wordt er bepaald waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd die vaak leiden tot nieuwe kansen voor zowel jouw website als de onderneming zelf. Een technisch goed functionerende website scoort daarnaast ook beter op het gebied van zoekmachine ranking, twee vliegen in één klap!

1

Social media campagnes

Meer verkopen of naamsbekendheid? Met een goede social media campagne is alles mogelijk. Social media platformen zijn ontzettend krachtig als je ze op een goede manier weet te benutten. Heb je zelf niet de kennis om een goede campagne op te zetten? Geef het dan uit handen aan onze professionals.

Er wordt een goede campagne neergezet met duidelijke strategie, als alles akkoord is wordt deze gelanceerd en ga jij jouw doelen bereiken!

2 1

Spamhulp

Spam is iets waar men zich al sinds het gebruik van mailing aan irriteert, de laatste jaren begint het steeds extreme vormen aan te nemen. Die nieuwsbrief waar jij niet van wist dat je jezelf ervoor had aangemeld, de ongevraagde reclame of phishing mails, om moe van te worden. Met onze slimme filters is dit verleden tijd!

Ook ongewenste mail via je onderneming is verleden tijd met onze spamhulp.

1 optimized 1

Workshop website maken

Een volledige website bouwen kan met onze hulp al in één dag. In een 1-op-1 sessie of in groepsverband leren we je een goede website bouwen met tools als WordPress en WooCommerce. Na deze workshop heb jij voldoende kennis om jouw website volledig zelfstandig te onderhouden en uit te bouwen.

De workshop vindt plaats op ons kantoor in Helmond en aan het einde van de dag staat jouw website online! Laat die bezoekers, leads en verkopen maar komen. Het mooiste van alles: technische kennis is voor onze workshops niet nodig.

 

2 optimized 1

Webhosting, onderhoud en service

Om van jouw website een succes te maken en ervoor te zorgen dat deze goed vindbaar is, is het van essentieel belang dat je voorzien bent van goede webhosting, onderhoud en services.
Sluit je bij ons professionele webhosting af, dan zorgen wij ervoor dat deze compleet aansluit op je website. Het kan voorkomen dat je website niet op iedere server goed functioneert, en dat wil je absoluut niet. Webhosting is namelijk de motor van je website die ervoor zorgt dat je altijd online te vinden bent, deze moet werken als een goed geoliede machine. Bij ZazouTotaal zorgen we ervoor dat je website van de juiste plug-ins is voorzien, en dat deze met de juiste snelheid functioneert in een veilige omgeving. Op die manier scoor je hoger in zoekmachines en krijgen eventuele hackers geen kans.

4 optimized 1

Online Marketing

ZazouTotaal is hét online marketing bureau van Helmond. Wij zorgen ervoor dat je nog meer bezoekers krijgt op je website die daarnaast ook serieuze klanten van je worden. We genereren naamsbekendheid en zorgen ervoor dat je concurrenten het nakijken hebben. Online marketing is niet meer weg te denken om jouw doelgroep effectief te bereiken. Vrijwel iedereen is tegenwoordig online te vinden, de vraag is alleen op wat voor manier wil jij je doelgroep aanspreken?

3 optimized 1

Lokale SEO

ZazouTotaal is gespecialiseerd in lokale vindbaarheid, ook wel lokale SEO genoemd. Lokale SEO is gericht op het optimaliseren van zoekmachines als Bing en Google. Echter wordt dit gespecificeerd op regio en plaats. Lokale SEO wordt steeds belangrijker omdat we als mens steeds mobieler worden. Ben je ergens naar op zoek dan typ je het op Google in en je wilt eigenlijk niets liever dat Google dan meteen rekening houdt met waar jij je op dat moment bevindt.

2 optimized 2

SEO Website Ranking

Langs twee kanten kunnen we ervoor zorgen dat bezoekers jouw website bereiken en maximaal overtuigd van je raken. We verbeteren je SEO, zoekmachine optimalisatie om hoger te komen in de niet betaalde zoekresultaten op Google. Website optimalisatie of webshop optimalisatie kan ervoor zorgen dat je website door de juiste indeling, een strak design en opvallende knoppen beter vindbaar wordt op de diverse zoekmachines. Beiden kunnen we optimaliseren voor een maximaal resultaat.

1 optimized 2

Zoekmachine Adverteren

Zoekmachines als Bing en Google domineren het online web. We zorgen ervoor dat deze zoekmachines jouw grootste vrienden worden. Adverteren op zoekmachines als deze levert direct resultaat op, dit wordt ook wel SEA genoemd. Zoekmachine adverteren was nog nooit zo efficiënt, onze experts geven je concurrenten het nakijken. We leveren sterke campagnes op, optimaliseren en beheren om ervoor te zorgen dat jij meer potentiële klanten bereikt die direct omgezet worden in conversies.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

2

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

4

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

1 2

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

5

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

3

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

1

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl