Opencart webshop laten maken voor slechts € 1999,-

Webdesign, Google Optimalisatie en Online marketing. Wij helpen u graag!

10 jaar ervaring, scherpe tarieven en tevreden klanten; de keuze voor ZazouTotaal is aan u!

Onze Opencart webshop is voorzien van onderstaande mogelijkheden!

Geschikt voor mobiel

Je nieuwe webshop wordt op maat vormgegeven in één van onze vele succesvolle responsive design template. Deze structuren zijn het raamwerk van de webshop en bepalen de algemene vlakverdeling van de webshop en de posities van enkele vaste onderdelen zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeelden pagina zie je de mogelijkheden.

Vele modules en functies

Je nieuwe webshop krijgt alle functionaliteiten die je van een moderne webshop mag verwachten. Daarbij horen o.a. een dynamisch uitklapbaar menu, een professionele helder slideshow, nauwkeurig geplaatste product en categorie items, links en buttons. Maar ook een contact formulier. Uiteraard worden ook al uw social media platforms weergegeven.

Nieuwe website laten maken

Makkelijk beheerssysteem

Bij je webshop krijg je een zeer uitgebreid en eenvoudig te bedienen CMS systeem. Hiermee kan je vrijwel alles aan de website aanpassen, waaronder: teksten, afbeeldingen, links, menuknoppen, headerafbeeldihngen, tabellen, instellingen voor zoekmachine instellingen en pagina’s.                        

Nieuwe website laten maken

Goede service & onderhoud

Met ons onderhouds-abonnement bent u voorzien van een krachtig service- en licentiepakket. Hiermee ben je verzekerd van een stabiele website, goede beveiliging, automatische updates, dagelijkse back-up’s en onbeperkte ondersteuning via telefoon en e-mail.

Inclusief Domeinnaam & webhosting​

Onze website pakketten kunnen uitgebreid worden met onderstaande diensten...

Webshop onderhouds-plan

Webshop altijd Up-to-date

Alle technische software updates van CMS, template en modules. maar ook dagelijkse back-ups en beveiliging van uw website.

Website webhosting

Snelle & veilige webhosting

Op onze snelle en zeer veilige webservers draaien al onze website's 24 /7 om het beste uit uw webshop te halen.

Domeinnaam registratie

In alle gangbare extensies 

Laat ons ook uw bedrijfsnaam als domeinnaam registreren, zodat u straks met uw website beter en duidelijker zichtbaar bent.

Logo ontwerpen

Icoon van herkenning

Indien u nog geen professioneel logo heeft, kunt u deze bij ons gewoon laten maken. Onze ontwerpers kunnen dat.

Opencart webshop € 1999,-

Opencart webshop laten maken

Opencart webdesign

Steeds meer kleine en grote bedrijven kiezen voor webwinkel software van Opencart, met onze ruime kennis zorgen wij voor een professionele uitstraling of uiterlijk van uw Opencart webshop.

Goedkope Opencart webshops

Opencart is niet alleen super gebruiksvriendelijk, maar ook zeer betaalbaar voor iedereen die een eigen webshop wil starten. Want zodra u kiest voor het Opencart CMS webwinkel pakket, beschikt u over een webshop met alle denkbare functies en eigen schappen. Wilt u maatwerk of functionaliteiten toevoegen aan uw Opencart webshop, op basis van uw wensen en eisen kunnen wij u zeker voorzien van het juiste extra script, plugin of module. Dat is meestal snel beschikbaar voor zeer scherpe tarieven.

Andere voordelen van Opencart

Opencart is een open source e-commerce- oplossing voor de ondernemer die op zoek is naar een prima instap webwinkel platform voor een zeer goedkoop of betaalbaar webwinkel software pakket wil. Ondanks de simpelheid van dit Opencart webwinkel platform zijn de funtionaliteiten en mogelijkheden enorm. En uiteraard heeft hij diverse voordelen, zoals de keuze uit de vele templates (themes) die er voor Opencart beschikbaar zijn, en ook dat de vormgeving van Opencart makkelijk zelf is aan te passen.

Nieuwe website laten maken
iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Opencart webshop eigenschappen:

  • Functionaliteiten uitbreidbaar middels extensions
  • Betaling via iDEAL of Paypal
  • Alle gangbare betaalmethode worden ondersteund
  • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
  • Kortingscodes
  • Eigen profielpagina voor klanten met de mogelijkheid tot het samenstellen van een wenslijst
  • Cadeaubonnen
  • Open Source en hierdoor altijd innovatief
  • Ingebouwd nieuwsbrieven systeemOf wil toch liever een ander webshop pakket. Kies hieronder...

Presta webshop € 2250,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Professioneel, mooi en zeer compleet, uitgebreide en gemakkelijke CMS

Met Presta webshop bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in het Prestashop CMS systeem.

Magento webshop € 2495,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

All-in 1 websitepakket, incl.
copywriting, stockfoto's en SEO

Met dit unieke All-in 1 pakket hoeft u zelf helemaal niets meer te doen. Wij bouwen uw website helemaal naar wens. Inclusief: alle teksten en rechtenvrije stockfoto's

Webhosting en onderhouds-abonnement**

Nieuwe website laten maken
Nieuwe website laten maken

** Al onze webdesign pakketten zijn exclusief webhosting, e-mail account en onderhouds-abonnement.

Onze Opencart webhosting kost slechts € 12,50 per maand, inclusief onbeperkt e-mail accounts. Met dagelijkse back-ups, razendsnelle MySQL-databases, SSL certificaat en snelle SSD hosting.

Met ons Opencart website onderhoud-abonnement bent u verzekerd van een altijd zeer veilige en gezonde website, wij verzorgen alle technische software updates, back-ups, website beveiliging en kleine (technische)aanpassingen. voor slechts € 35,- per maand.


Pakket aanbieding: Indien u bij ons uw website in onderhoud plaatst voor slechts € 35,- per maand is ons razend populaire Opencart webhosting pakket inclusief alle e-mail geheel GRATIS

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling van eenmalige bedragen geschiedt bij ieder project volgens het principe: 50% bij opdracht, 50% bij oplevering. Terugkerende bedragen worden per jaar vooraf in rekening gebracht en omvatten het Domeinreistratie en webhostingpakket en het website abonnement. Deze pakketten worden voor een periode van 1 jaar afgenomen en geeffectueerd bij oplevering. Betaling geschiedt binnen 8 dagen na ontvangst factuur. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn de ICT-Office algemene voorwaarden van ZazouTotaal van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, onder dossiernummer 17095356 en als bijlage bij deze offerte verstuurd.

Wordpress website pakket - WebmasterOpencart webshop laten maken

De pagina delen, mailen of printen:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page