Premium webshop laten maken

Net dat beetje extra voor jouw webshop

Ben je op zoek naar een webshop met net dat beetje extra? Dan kies je voor de Premium webshop. Naast de standaard modules voegen wij er nog een paar extra toe aan jouw webshop, waardoor je net dat beetje extra luxe zult ervaren. Welke dat zijn? Dat vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek!

Kies voor de Premium webshop voor extra mogelijkheden

Zoals we al zeiden, de premium webshop biedt net dat beetje extra waar jij op zit te wachten. Zo is deze optie bijvoorbeeld heel erg geschikt als je alle producten op 1 pagina wilt tonen, oftewel een onepage-webshop. Maar ook als je meer wilt met de pagina dan alleen producten verkopen. Wil je bijvoorbeeld je bezoekers trekken met interessant nieuws? Of misschien wel uitleg hoe ze bepaalde producten moeten gebruiken? Dan is de Premium webshop de webshop voor jou.

Eerst even contact

Voor we gaan beginnen met jouw webshop is het goed om al jouw wensen duidelijk te hebben. We nemen dus altijd eerst contact met je op om samen te kijken naar de wensen en mogelijkheden. Pas wanneer we dat duidelijk hebben kunnen we aan de slag om voor jou een geweldige webshop te bouwen waar je niet alleen nu maar ook in de toekomst heel veel plezier van zult hebben.

Hierom kies jij voor een PREMIUM webshop:

  • Voeg net zo veel producten toe als dat jij wilt
  • Wij koppelen je webshop desgewenst met diverse betaalmogelijkheden zoals IDEAL of PAYPAL
  • Verkoop je producten die te downloaden zijn? Zoals een e-book of muziek? Ook dan kies je voor Premium
  • De website is uit te breiden met diverse extra modules
  • Altijd een snel een persoonlijk support

Is het Premium-webshop pakket de juiste keuze voor jou?

Laten we het samen uitzoeken

Een webshop pakket kiezen is soms lastig. Worstel jij ook met de vraag welk pakket voor jou de juiste is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

In gesprek met de webbouwer

Voordat jouw persoonlijke webbouwer aan de slag gaat, wil hij natuurlijk eerst van je weten wat je zelf mooi vindt. In een telefonisch of persoonlijk gesprek neemt hij het door jou aangeleverde materiaal met je door en vertelt hij je welke mogelijkheden er zijn om dit in de website te verwerken.

Tijdens het gesprek krijg je de verschillende elementen en modules te zien waar we in de BASIS-webshop mee kunnen werken. Nog voor de webbouwer daadwerkelijk van start gaat, weet jij dus al wat er mogelijk is.

Voor de hele webshop maken we gebruik van maximaal twee verschillende lay-outs. De homepage kan zo een ander design hebben dan alle andere pagina’s binnen je website. Wil je iedere pagina een eigen stijl geven, kies dan voor een van onze andere webshop pakketten.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Met ons PREMIUM WEBSHOP PAKKET
is uw online succes gegarandeerd.

 

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Skip to content