Nieuwe WordPress website laten voor slechts € 849,-

Webdesign, Google Optimalisatie en Online marketing. Wij helpen u graag!

10 jaar ervaring, scherpe tarieven en tevreden klanten; de keuze voor ZazouTotaal is aan u!

Onze Easy-web websites zijn voorzien van onderstaande mogelijkheden!

Geschikt voor mobiel

Je nieuwe website wordt op maat vormgegeven in één van onze vele succesvolle responsive design template. Deze structuren zijn het raamwerk van de website en bepalen de algemene vlakverdeling van de website en de posities van enkele vaste onderdelen zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeelden pagina zie je de mogelijkheden.

Vele modules en functies

Je nieuwe website krijgt alle functionaliteiten die je van een moderne website mag verwachten. Daarbij horen o.a. een dynamisch uitklapbaar menu, een professionele helder slideshow, nauwkeurig geplaatste teksten, links en buttons. Maar ook een contact formulier. Uiteraard worden ook al uw social media platforms weergegeven.

Nieuwe website laten maken

Gemakkelijk beheerssysteem

Bij je website krijg je een zeer uitgebreid en eenvoudig te bedienen CMS systeem. Hiermee kan je vrijwel alles aan de website aanpassen, waaronder: teksten, afbeeldingen, links, menuknoppen, headerafbeeldihngen, tabellen, instellingen voor zoekmachine instellingen en pagina’s.

Nieuwe website laten maken

Goede service en onderhoud

Met ons onderhouds-abonnement bent u voorzien van een krachtig service- en licentiepakket. Hiermee ben je verzekerd van een stabiele website, goede beveiliging, automatische updates, dagelijkse back-up’s en onbeperkte ondersteuning via telefoon en e-mail.

Inclusief Domeinnaam & webhosting​

Onze website pakketten kunnen uitgebreid worden met onderstaande diensten...

Website onderhouds-plan

Website altijd Up-to-date

Alle technische software updates van CMS, template en modules. maar ook dagelijkse back-ups en beveiliging van uw website.

Website webhosting

Snelle & veilige webhosting

Op onze snelle en zeer veilige webservers draaien al onze website's 24 /7 om het beste uit uw website te halen.

Domeinnaam registratie

In alle gangbare extensies 

Laat ons ook uw bedrijfsnaam als domeinnaam registreren, zodat u straks met uw website beter en duidelijker zichtbaar bent.

Logo ontwerpen

Icoon van herkenning

Indien u nog geen professioneel logo heeft, kunt u deze bij ons gewoon laten maken. Onze ontwerpers kunnen dat.

WordPress website € 849,-

Met ons WordPress website Webdesigner pakket gaan wij voor u aan de slag om een professionele website te bouwen in WordPress. Dat betekend dat wij uw website voorzien van een standdard template die wij geheel gaan aanpassen en inrichten in uw huisstijl of wens. Daarnaast zullen wij maximaal 6 pagina’s toevoegen aan uw website en deze voorzien van de door u aangeleverde teksten, afbeeldingen of andere inhoud. Ook zullen wij diverse plugins voor u gaan installeren om bepaalde functies te activeren zoals een contactformulier, fotogallerij, en Google maps. Uiteraard zijn andere wensen bespreekbaar en uitvoerbaar.

Zodra wij uw website hebben ingericht naar uw wensen, zullen wij er ook voor zorgen dat wij uw zoektermen goed verwerken in uw website, zodat u straks in Google ook vindbaar zult zijn.

Zodra u een akkoord geeft dat de website klaar is zullen wij deze voor u ook online gaan plaatsen op internet, en vervolgens aanmelden bij Google.

Naast een persoonlijke uitleg van ons hoe u uw website zelf kunt gaan beheren en onderhouden, ontvangt u van ons ook een zeer duidelijke maar ook éénvoudige WordPress handleiding als (PDF bestand) om later zelf uw website te kunnen aanpassen.

Nieuwe website laten maken
iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal
Of wil toch liever een ander website pakket. Kies hieronder...

Easy website € 499,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Goed vindbaar, prachtig design én een makkelijk CMS

Met Easy Web bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in ons unieke en zeer makkelijk CMS systeem.

WordPress Totaal website € 1499,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

All-in 1 websitepakket, incl.
copywriting, stockfoto's en SEO

Met dit unieke All-in 1 pakket hoeft u zelf helemaal niets meer te doen. Wij bouwen uw website helemaal naar wens. Inclusief: alle teksten en rechtenvrije stockfoto's

Webhosting en onderhouds-abonnement**

Nieuwe website laten maken
Nieuwe website laten maken

** Al onze webdesign pakketten zijn exclusief webhosting, e-mail account en onderhouds-abonnement.

Onze WordPress webhosting kost slechts € 8,95 per maand, inclusief onbeperkt e-mail accounts. Met dagelijkse back-ups, razendsnelle MySQL-databases, SSL certificaat en snelle SSD hosting.

Met ons WordPress website onderhoud-abonnement bent u verzekerd van een altijd zeer veilige en gezonde website, wij verzorgen alle technische software updates, back-ups, website beveiliging en kleine (technische)aanpassingen. voor slechts € 25,- per maand.


Pakket aanbieding: Indien u bij ons uw website in onderhoud plaatst voor slechts € 25,- per maand is ons razend populaire WordPress webhosting pakket inclusief alle e-mail geheel GRATIS

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling van eenmalige bedragen geschiedt bij ieder project volgens het principe: 50% bij opdracht, 50% bij oplevering. Terugkerende bedragen worden per jaar vooraf in rekening gebracht en omvatten het Domeinreistratie en webhostingpakket en het website abonnement. Deze pakketten worden voor een periode van 1 jaar afgenomen en geeffectueerd bij oplevering. Betaling geschiedt binnen 8 dagen na ontvangst factuur. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn de ICT-Office algemene voorwaarden van ZazouTotaal van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, onder dossiernummer 17095356 en als bijlage bij deze offerte verstuurd.

Wordpress website pakket - WebmasterProfessionele website laten maken

De pagina delen, mailen of printen:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page