WordPress SEO word wel heel makkelijk

Rank Math Pro 2 0 2 WordPress SEO Tool 590x295 1
rank math modules page optimized

Wordt SEO expert van je eigen WordPress website

Rank Math is de krachtigste manier om de BESTE WordPress SEO-tools aan uw website toe te voegen.

Wat is Rank Math? Rank Math is een plug-in voor zoekmachineoptimalisatie voor WordPress waarmee iedereen zijn inhoud gemakkelijk kan optimaliseren met ingebouwde suggesties op basis van algemeen aanvaarde standaarden. Pas eenvoudig belangrijke SEO-instellingen aan, bepaal welke pagina’s indexeerbaar zijn en hoe u wilt dat uw website wordt weergegeven in zoekresultaten met gestructureerde gegevens.

Wat kan Rank Math voor u betekenen?

Een WordPress SEO plugin is eigenlijk niet anders dan een handig hulpmiddel dat je helpt bij het optimaliseren van je website voor de vindbaarheid in zoekmachines (lees Google). Een SEO plugin geeft als het ware instructies aan deze zoekmachines om jouw website goed te kunnen vinden. Dit doen ze door de robots code aan te bieden die meegenomen word in het algoritme. Hiervoor maken ze bijv. zgn. sitemaps aan, regelen ze de redirect als je een link verandert of zorgen ze ervoor dat bepaalde content uitgelicht wordt in de zoekresultaten (Rich Snippits).

Daarnaast maken ze het voor de gebruiker mogelijk om toegang te hebben tot het schrijven van deze code. Dat klinkt veel enger dan het is; het zorgt er voornamelijk voor dat je zelf de SEO titel, meta-omschrijving en zoekwoorden kunt bepalen die in deze code komt. Ook houdt de plugin bij of je overige belangrijke onderdelen van een content pagina niet vergeet, zoals de koppen (H1, H2, H3), gebruik van interne- en externe links en een goede lengte van de tekst.

Om dit overzichtelijk te houden werken ze met een soort checklist, die je naast of onder je tekst erbij kunt houden als je je artikel of pagina maakt. Het werkt met bolletjes (Yoast) of met vinkjes (Rank Math) en het geeft een goed overzicht. Hoe groener hoe beter, en ik moet zeggen dat dit voor mij persoonlijk heel motiverend werkt. Het lijkt soms wel een wedstrijdje.

Zonder gebruik van Rank Math PRO

Your website ranking before using the Rank Math

Met gebruik van Rank Math PRO

Rank Math helps you to improve your website ranking

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

2

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

4

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

1 2

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

5

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

3

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

1

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Wat kost Rank Math?

Bij ons kunt je de pro versie aankopen tegen een gereduceerd tarief. Omdat we veel licenties voor onze klanten hebben aangekocht kunnen en mogen wij deze met korting aanbieden.

Rank Math SEO Pro plugin

Pluspunten van Rank Math Pro

€ 89,-

  • Snelle set-up met behulp van Wizard
  • Eenvoudig en overzichtelijk dashboard
  • Duidelijke checklist naast je pagina e bericht
  • 5 zoekwoorden in te stellen
  • Koppeling met Google Search Console
  • Koppeling met Google Analytics
  • SEO Analysetool
  • redirects en 404 monitor
  • Licentie is € 89,- per jaar

Tarieven excl. 21% btw

Rank Math configuratie

Configuratie service

€ 29,-

Wij zijn zeer vereerd dat we deze revolutionaire SEO plugin nu eindelijk als complete SEO Pro versie kunnen en mogen aanbieden aan al onze klanten. Met de aanschaf van deze geweldige plugin heb jij straks alles aan boord om je website hoog in Google te laten ranken. Zodra je weet waar alle functies voor bedoeld zijn, is het een feest om hiermee te mogen werken.

Voor die klanten die het niet lukt of aandurven om deze plugin zelf middels de aanwezige configurator te configureren naar wens, kunnen wij tegen een kleine vergoeding dit voor jouw doen.

Graag even apart doorgeven zodra jij graag wilt dat wij deze plugin voor jou configuren op jou website. 

5 zoekwoorden in te stellen

In Rank Math kun je 5 zoekwoorden/zinnen instellen in plaats van één, wat helemaal super is. Bij Yoast kun je dit ook, maar dan wel in de betaalde Premium versie. Van alle zoekwoorden geeft hij ook apart de onderdelen in de checklist aan. Je kunt dus je hele artikel of pagina optimaliseren voor verschillende zoekwoorden. 

 

SEO Analysetool

Met de ingebouwde SEO Analysetool kun je je website scannen en krijg je een mooi overzicht hoe je website (homepage) er SEO technisch voor staat. Met groene vinkjes of rode kruisjes kun je duidelijk zien wat er al goed is en wat nog aandacht behoeft.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl