Webhosting

Wordpress Webhosting, Snel, Veilig & Gemakkelijk

Met ons Savvii webhosting pakket maak jij jouw Wordpress website sneller.. Verbeter je Google rankings en conversie met een snelle website.

Aangezien wij een zeer professioneel bedrijf zijn werken dan ook altijd met producten van de allerbeste kwaliteit. Daarom bouwen wij voor onze zeer gewaardeerde klanten alle website met het zeer bekende en super stabiele Wordpress CMS. Dat doen we niet alleen voor de hoge kwaliteit maar ook voor de wereldwijde community die dagelijks bezig zijn om Wordpress nog beter, efficiënter te maken.


Maar wat daarnaast uiteraard zeer belangrijk is is de webhosting van uw Wordpress website, want Google let er steeds strenger op dat uw website altijd een snelle laadtijd heeft in de zoekmachines, want als dat niet het geval is zal uw website heel slecht ranken in Google, en zal en top 10 positie niet haalbaar zijn. Daarom zijn wij er trots op om u te melden dat wij onze webhosting uitstekend geregeld hebben. Want al onze Wordpress websites zijn geplaatst in de webhosting omgeving van Savvii in Nijmegen. En dat biedt voor u een maximale aan snelheid, veiligheid, gemak en service.

Maak jouw Wordpress website Sneller

Wij maken jou website supersnel zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen.

Onze Wordpress caching, een Content Delivery Network en een snelle architectuur zorgen ervoor dat jij alle traffic-spikes aan kunt. Ervaar het zelf

De voordelen van onze snelle Savvii Wordpress webhosting

Snelheid

CND, caching en architectuur: merk het verschil


Savvii gaat tot het uiterste om jouw Wordpress website supersnel te maken. Wij bieden je o.a. een gratis CDN, en een varnisch caching. Omdat een snelle website een samenspel is tussen website en webhosting kunnen we je site onderzoeken.

Veiligheid

Veilge website hosting: Gebeurt er toch iets: wij repareren het gratis.


SSL, Hardware firewall, Brute force prevention en dagelijkse scans op infecties en backdoors. Wij down er alles voor om te zorgen dat je website altijd veilig en online blijft. Mocht er toch iets gebeuren dan repareren wij gratis je website. Als dat geen service is!

Gemak

Geen gedoe bij Savvii: automatische updates en snapshot back-ups


Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op het ontwerp en inhoud van je website. Wij doen automatische updates en bieden je de mogelijkheid om eenvoudig snapshot back-ups te maken. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website GRATIS naar onze server wordt verhuisd.

Service

Hulp nodig:  Onze technische helpdesk staat voor je klaar.


Wij willen graag dat jouw website stabiel en snel draait. En daarbij kijken we verder dan onze eigen systemen. Voor vragen over plugins of functies kun je ook bij o ns terecht , wij helpen je graag. Zo maken wij onze service en klantvriendelijkheid waar. Ervaar het zelf.Overzicht inhoud en prijzen Savvii Shared One hosting pakketten


Max. sites in pakket:

Webhostingtype:

Schijfruimte:

Dataverkeer:

Caching:

Dagelijkse backups:

Malware scanning:

Managed updates:

sFTP & DB toegang:

HTTP/2:

Snapshot backups:

SSL ondersteuning:

Server locatie:

Support:

Malware cleanup:

Verhuisservice:

Levertijd:

1

Shared

10 GB

Unlimited

Varnisch

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

GB

Mail, telefoon, chat en WhatsApp

1 x per jaar gratis

€ 45,-*

Binnen 3 werkdagen

(*Voor ZazouTotaal website klanten is deze verhuisservice gratis)


Onze super voordelige en snelle Savvi hosting tarieven

€ 29,- per maand
(Factuur per mnd)

€ 29,- per maand
(Factuur per 6 mnd)

€ 20,- per maand
(Factuur per 12 mnd)


Onze certificaten en expertises

Enter your text here...

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!