mobile

Bel ons:
085-0609040seo Copywriting 
Teksten schrijven voor internet
En scoor hoger in Google!

long-arrow-right

Ja ik wil graag een website 

Ik wil niet uren zelf lopen knutselen. Maar ik wil hem laten maken door de professionals van ZazouTotaal.

Offerte

SEO Copywriting


SEO copywriting is het schrijven voor bezoekers en voor Google. Effectieve copywriting zodat je website gevonden wordt én je nieuwe klanten genereert!

Teksten schrijven is een vak apart, zeker als het teksten moeten zijn die goed gevonden kunnen worden door de meest gebruikte zoekmachines. Daarom nemen wij, voor nieuwe websites, het schrijven van de webteksten graag van u over. De prijs van uw nieuwe website is altijd inclusief nieuwe webteksten.

Hoe gaan we te werk

Een ervaren copywriter van ZazouTotaal zal contact met u opnemen voor het plannen van een telefonisch interview. Tijdens dit interview zullen er gerichte vragen gesteld worden over uw bedrijf/organisatie. U zult onder andere gevraagd worden wie u bent, wat uw bedrijf doet en wat u wilt uitdragen. Onze copywriter zal vervolgens met deze informatie aan de slag gaan. Het schrijfproces gaat altijd in nauw overleg met degene die uw nieuwe website bouwt, u heeft er geen omkijken naar.

Een goede tekstschrijver kan de essentie van uw verhaal vangen en deze vertalen in teksten die geschikt zijn voor uw website. Meestal ontvangt u binnen een aantal dagen een proeftekst, zodat er een correctieronde kan plaatsvinden. De teksten worden pas op uw nieuwe website geplaatst wanneer u er helemaal tevreden mee bent.

Bestaande website

Ook als u reeds een website hebt, die u onder handen wilt laten nemen door ZazouTotaal op het gebied van zoekmachine optimalisatie, kan het verstandig zijn overleg te hebben met onze copywriter. Wellicht zijn de teksten op uw website verouderd en brengen ze niet langer uw boodschap goed over, of zijn ze niet up-to-date genoeg voor de zoekmachines.

Bestaande teksten

Wanneer u de teksten voor uw nieuwe website reeds geschreven hebt, kijkt onze copywriter graag even over uw schouder mee. De copywriter zal ervoor zorgen dat er niets over het hoofd is gezien en dat de webteksten voldoende essentiële zoekwoorden bevatten.


Wanneer u van onze copywriting diensten gebruik wilt maken dan zijn wij u graag van dienst. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande teksten op uw website, brochure, folder, catalogus of boek volledig te ons te laten redigeren en waar nodig herschrijven. 


Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een gunstig voorstel kunnen doen naar aanleiding van uw wensen.

Naast een GRATIS SEO ANALYSE bieden wij ook nog 3 andere diensten aan...

search-plus

Google optimalisatie 

Wij garanderen hogere posities in Google, dus meer bezoekers en meer klanten. Als wij met uw website klaar zijn, wordt u beter gevonden in o.a. Google.

bar-chart

Gratis website analyze

Doe nu onze GRATIS Google SEO website Analyze, en ontdek wat wij kunnen doen om er voor te zorgen dat uw website hoger gaat scoren in de zoekmachine van Google en Bing

wordpress

website vanaf € 699,-

Wilt u een website die wel goed vindbaar is in Google, ga dan niet verder puzzelen, maar laat dat aan ons over. Voor de prijs van slechts € 699,- hoeft u het niet te laten.


Afspraak maken


Wil je nooit meer gefrustreerd zoeken naar je website in Google? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak!

085-0609040


Copyright 2017 - ZazouTotaal Webdesign & Google optimalisatie - Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

ZazouTotaal Helpdesk