}
Geopend:

9 tot 17 uur

Scoor hoger in Google:
SEO RANKING

Jij wil met je website betere resultaten behalen via de zoekmachines door een betere positie te bemachtigen. Dit wordt ook wel “ranking” genoemd. Wat verwijst naar de plaats waarop Google of een andere zoekmachine jou rangschikt.

SCOOR MET JE WEBSITE HOGER IN GOOGLE, DANKZIJ ONS ONS ZEER UNIEKE SEO RANKINGS PROGRAMMA

Een goede positie op een zoekmachine heeft met ontzettend veel factoren te maken. Hoelang een bezoeker op je website blijft rondneuzen wordt bijvoorbeeld gemeten, en aan de hand daarvan wordt bepaald hoe relevant jij bent. Hoe relevanter jij blijkt te zijn voor de bezoeker, hoe hoger je wordt geplaatst bij een bepaalde zoekopdracht. Dat is eigenlijk waar het in een notendop om draait. En dat is vrij logisch, dat is namelijk ook de taak van Google: een zo goed mogelijk antwoord vinden voor de vraag van de opdrachtgever (diegene die de zoekopdracht instuurt).

Hoe relevant je bent wordt zoals al gezegd bepaald aan de hand van verschillende dingen. Welke zoekwoorden zijn er te vinden op je website? Er moet een minimaal aantal zijn, maar er mag ook niet worden overdreven. Waar je er vroeger nog weg mee kwam om zoekwoorden in het wit op een witte achtergrond te plaatsen, waardoor de lezer deze niet zag, is dat nu niet meer mogelijk.

JOU WEBSITE IN DE TOP 10 VAN GOOGLE IS ZEKER MOGELIJK MET ONZE SEO RANKING

Voor veel bedrijven is het verhogen van de positie van klanten een van de businessmodellen, zo ook bij ZazouTotaal. Maar wij zijn anders. En zo ook onze handelswijze. Wij geloven niet in een eenmalige optimalisatie van je website, dit is een proces waar enkele maanden overheen gaan. Wie het goed wil doen, moet een langere adem hebben. Het is als het ware een marathon, geen sprint. Om die reden hebben wij met trots een seo rankings programma opgezet!

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Wat klanten van ons vinden!

Hoe werkt dat SEO rankings programma?

Jij bent in het bezit van een website en wil ervoor zorgen dat je door meer mensen wordt gevonden, dat kunnen wij maar ook anderen voor je regelen. Zoek naar ‘seo optimalisatie’ en je wordt bedolven onder zogenoemde experts. Zij zorgen ervoor dat jouw website eenmalig wordt geoptimaliseerd, maar wij gaan verder dan dat. Door je aan te melden voor het SEO rankings programma ga je voor minimaal één jaar de samenwerking aan met ZazouTotaal. Een investering die je hoe dan ook terug zult verdienen.

T

Een nauwkeurig zoekwoorden onderzoek

Hoe vaak wordt er naar een bepaald zoekwoord gezocht? Wat zijn de short- & longtail zoekwoorden? Hoe veel concurrentie is er te vinden op bepaalde woorden en kunnen we onszelf daardoor beter richten op een alternatief?

Bovenstaande antwoorden worden tijdens een zoekwoorden onderzoek allemaal beantwoord. De uitkomst? Een duidelijke lijst met relevante zoekwoorden waarop jouw website zichzelf het beste kan gaan richten.

Concurrentieonderzoek

Kijken naar je concurrenten kan nooit kwaad. Met een gedegen concurrentieonderzoek krijg je inzicht in waar je concurrent goed is, en hoe jij dit in kan zetten op jouw manier. Maar ook waar de zwakke plekken liggen van de tegenpartij en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat we ze op dat gebied verslaan.

Op deze manier kunnen wij de kracht van een ander omzetten in onze eigen kracht, waardoor je website uiteindelijk op de nummer één positie boven de rest zal eindigen.

Backlink controle & monitoring

Hoe vaak verwijst een andere website naar die van jou? Dit komt weer terug op het stukje relevantie. Hoe meer mensen (in dit geval andere websites) het over jou hebben, hoe relevanter jij bent. Backlinks zijn enorm waardevol, om die reden controleren we deze maandelijks.

Het kan bijvoorbeeld voor zijn gekomen dat een andere eigenaar van een website ooit in een blog heeft verwezen naar jouw website, maar dat deze URL inmiddels is vervangen. We sturen dan een mail met de vraag of hij de link wil updaten. Ook kan ervoor worden gekozen om te zorgen voor nieuwe backlinks. En dat allemaal met het SEO rankings programma.

Diepgaande website audit

Door middel van een diepgaande audit komen we achter problemen in je website. On-page en off-page problemen worden hierdoor opgelost, wat nodig is voor een betere positie. Zoekmachines kijken namelijk niet alleen naar de website zelf, ook de techniek wordt meegenomen. De laadsnelheid wordt bijvoorbeeld als enorm belangrijk beschouwd.

On-page factoren zijn de factoren die te zien zijn voor iedereen, denk hierbij aan het menu, de content en het aantal pagina’s.

Off-page factoren zijn niet zichtbaar op de pagina, zoals de naam al doet vermoeden. Hierbij kan je denken aan de techniek achter de website, in de back-end.

Een korte samenvatting over het SEO rankings programma

✔ Een jaar lange samenwerking zodat we écht aan jouw resultaten kunnen werken
✔ Maandelijks opzegbaar na het eerste jaar!
✔ Werken met experts die altijd open staan voor vragen.
✔ Opstartkosten van € 249,- daarna maandelijks slechts € 199,- voor de perfecte SEO ranking!
✔ Maandelijkse controle op de SEO van je website, altijd on top of your game!
✔ Bewezen strategieën waarmee jij resultaten behaald

 

Stop met proberen en ga voor resultaat!

Om te beginnen vragen we je om een investering te doen van € 249,- per website. Voor dit bedrag worden de bovenstaande werkzaamheden in de eerste maand uitgevoerd. Daarna is het tijd om deze opgedane kennis om te zetten in de praktijk en te bouwen aan een betere website. Jij betaalt de resterende elf maanden € 199,- per maand, maar krijgt daar een SEO strategie voor terug die je nergens anders vindt. Een kleine investering waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over het SEO gedeelte van jouw website, iets wat in 2021 nóg belangrijker gaat worden.

We hebben voor een looptijd van minimaal een jaar gekozen omdat het soms wat langer duurt voor zoekmachines wijzigingen hebben geïndexeerd. Het kost meer tijd dan een maand om resultaten te behalen. Na het eerste jaar is het SEO rankings programma maandelijks opzegbaar!

Ik wil ook dat mijn SEO top is en uitgevoerd wordt door professionals!

Meld je snel aan via de onderstaande button. Wij ontvangen jouw aanvraag en gaan hier zo snel mogelijk mee aan de slag, je ontvangt meestal binnen enkele uren een reactie in je mailbox.

Ja vertel mij meer over 
Website SEO RANKING

Neem even de tijd om onderstaande gegevens in te vullen, en wij zullen met jou contact opnemen, om je dan uit te leggen wat we voor je kunnen betekenen. Met onze unieke aanpak scoor jij beter.

Ik wens meer info het Website SEO RANKING PROGRAMMA