Koploper en concrete resultaten door Optimalisatie

Onze Experts geven je website een boost zodat jij Maximaal scoort in de betere Zoekmachines

De perfecte wisselwerking

Langs twee kanten kunnen we ervoor zorgen dat bezoekers jouw website bereiken en maximaal overtuigd van je raken. We verbeteren je SEO, zoekmachine optimalisatie om hoger te komen in de niet betaalde zoekresultaten op Google. Website optimalisatie of webshop optimalisatie kan ervoor zorgen dat je website door de juiste indeling, een strak design en opvallende knoppen beter vindbaar wordt op de diverse zoekmachines. Beiden kunnen we optimaliseren voor een maximaal resultaat.

Efficiënte website of webshop optimalisatie

Conversie kan op diverse manieren worden behaald, dit betreft verschillende doelstellingen. Voorbeelden van conversies zijn het aanvragen van informatie of het invullen van een contactformulier. Door website of webshop optimalisatie zorg je voor meer harde en zachte conversies. Harde conversies is wat je misschien wel het allerliefste hebt, namelijk direct meer omzet. Echter zijn zachte conversies, zoals het behalen van nieuwsbriefinschrijvingen makkelijker te realiseren.

We kunnen je website op diverse manieren optimaliseren:

  • Copywriting: overtuigende teksten en het gebruik van de juiste zoekwoorden
  • Relevante content plaatsen die de bezoeker aanspreekt
  • Het optimaal inrichten van je website
  • Het verbeteren van de lay-out
  • We bouwen een duidelijke menustructuur
  • We voegen opvallende call to action knoppen toe aan je website
  • We kunnen zorgen voor een veilige en snelle website
  • We verbeteren de technieken van je website
  • Duidelijke vermelding van je adres- en contactgegevens
  • Je conversies van je website verhogen door het plaatsen van klantenreviews

Voor het optimaliseren van je website kun je gebruik maken van diverse tools, een goed voorbeeld hiervan is Google Analytics. Je kunt hierin precies zien welke pagina’s het meest aanspreken en het meest worden bezocht, hoe lang mensen gemiddeld op je website verblijven en op welk moment mensen je website weer verlaten. Door hier continu op in te spelen zorg je voor een perfecte optimalisatie voor je website of webshop. Wij voorzien je website van waardevolle content en zoekwoorden voor een perfecte vindbaarheid op Google, dit is mogelijk vanaf € 399,-

Webwinkel optimalisatie genereren we door het plaatsen van de beste en meest heldere artikel omschrijvingen. Gegarandeerd dat je meer producten gaat verkopen. Webwinkel optimalisatie verzorgen we geheel tegen een betaalbaar tarief van € 599,-.

Onderscheidend Online.

Met ruim 500 bedrijven en organisaties die je zijn voorgegaan, kunnen we zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van jouw online succes. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag een verbluffende indruk maken online?

Een top score bereiken met Google optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat jouw website bovenaan komt te staan binnen de diverse zoekmachines. Hoe beter je SEO, hoe hoger je komt te staan en hoe meer bezoekers je website weten te vinden. Jij als ondernemer hebt wellicht niet de kennis en tijd in huis om dit optimaal in te kunnen zetten. Wij van ZazouTotaal kunnen je op dit gebied volledig ontzorgen. We denken met je mee over een goede SEO strategie. Bemachtigen wij een top 3 positie voor je? Dan weet je dat wij de juiste kennis in huis hebben om jouw bedrijf te verzekeren van het maken van een online verschil.

Maak kennis met onze marketing experts, want online marketing gaat verder dan alleen SEA en SEO. Een juiste strategie en een goede samenwerking zorgen ervoor dat we er alles uithalen wat er in zit. Ook na het optimaliseren binnen de niet betaalde zoekresultaten staan we voor je klaar. Je kunt op ons blijven rekenen.

Hoe we te werk gaan:

We gaan aan de slag met je zoekwoorden!

We bepalen de waarde van een keyword in Google, om vervolgens in te kunnen zetten op perfecte lokale SEO

Check, check, dubbelcheck

We voeren een technische analyse uit van je website om deze te onderzoeken op veiligheid, indexeerbaarheid en snelheid. Op deze manier kunnen we je website perfect optimaliseren voor lokale vindbaarheid

Copywriting

We schrijven webteksten die je vindbaarheid verbeteren in de betere zoekmachines, dit zorgt voor directe conversies

Backlinks

Achter de schermen gaan we aan de slag met de backlinks. Door je website van juiste backlinks te voorzien, schiet jij op basis van kwaliteit omhoog op basis van de zoekresultaten

Ons unieke SEO ranking programma

ZazouTotaal biedt je een ultieme kans. Wij beschikken over een uniek SEO ranking programma waarin wij de maandelijkse monitoring van je website onder handen nemen. We passen waar nodig de zoekwoorden en het volume aan. We voeren een concurrentie onderzoek uit en doen een uitgebreide analyse naar de juiste zoekwoorden met als doel je website in de top 10 van Google te plaatsen en vooral deze plaats ook te behouden. Door dit programma weet jij je ten alle tijden van je concurrenten te onderscheiden. De kosten hiervan zijn eenmalig € 249,- om op te starten en een maandelijks bedrag van € 199,- Na 12 maanden is dit abonnement maandelijks opzegbaar.

Belletje laten rinkelen? bel onze klantenservice - 0492-236 015

Scroll naar top