Spam is vanaf nu volledig verleden tijd

Onze Experts voorzien je van een professioneel online visitekaartje 

Je netwerk beveiligen tegen virus-, phishing-, spam- en malware aanvallen

Als startende ondernemer is het begrijpelijk dat je een webhostingpakket afsluit, je wilt namelijk op een comfortabele wijze starten. Na het aanmaken van een e-mailadres wordt je geconfronteerd met grote hoeveelheden spam, waardoor je situatie ineens niet zo comfortabel meer is. Iedereen wordt er wel eens mee geconfronteerd omdat er wereldwijd veel spam verzonden wordt. Een spammer wordt slimmer en blijft zich ontwikkelen. Ze maken nauwelijks fouten waardoor de mails al snel in je mailbox terecht komen. Vele spamfilters zijn hier nog niet op ingericht waardoor je continu achter de feiten aan blijft lopen. De spamfilters zouden in dit geval meer moeten scannen op de inhoud van een bericht. Wij bieden je een slimme oplossing waarmee we af kunnen rekenen met spam, op deze manier worden er veel frustraties voorkomen. Deze oplossing biedt naast spamaanvallen ook beveiliging tegen phishing, malware en virussen.

Een samenwerking met SpamExperts

SpamExperts is opgericht in 2005 en kenmerkt zich als particulier Nederlands bedrijf. De dienst die SpamExperts aanbiedt is bedoeld voor particulieren en bedrijven die geen spam meer willen ontvangen. Naast dat de software die ontwikkeld is zorgt voor minder spam kan het je ook beschermen tegen andere invloeden die in je mailbox terecht komen. De software is zo slim ingereicht dat spam al geëlimineerd wordt voordat het je netwerk bereikt. Patronen en eventuele afwijkingen worden snel herkend waardoor er direct op geanticipeerd kan worden.
Wij zijn trots op de samenwerking die we SpamExperts zijn aangegaan. Wij hebben vertrouwen in hen omdat zij wereldwijd hebben bewezen vooraan te staan als e-mailbeveiligingsdienstverlener op het optimaal filteren van spam. De software die ontwikkeld is maakt gebruik van een intelligent mechanisme. Dit mechanisme heeft zelflerende technieken zodat ook de nieuwste spamberichten en virussen tegen worden gehouden. De software wordt dagelijks door miljoenen gebruikers ingezet waardoor de software perfecte nauwkeurigheid bereikt. Je spam wordt tot 99% gefilterd waardoor jij bijna helemaal spamvrij kunt zijn.

Ongeacht of je je email bij ons hebt of je bij een andere e-mailprovider host, de spamfilter kan door iedereen worden gebruikt. De MX records van je domeinnaam worden aangepast en vanuit de SpamExperts webinterface wordt ingesteld op welke server je e-mail draait. Vervolgens wordt jouw mail schoon afgeleverd op de server.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Met onze spamhulp service wordt jij heel erg blij

Met de inzet van slimme filters weten we zeker dat je straks klachtvrij bent. Ook je ongewenste e-mail via de website zal door Spamhulp geliquideerd worden.

Reken af met spam

Voor 1 domeinnaam

€ 7,50

 • € 7,50 per maand
 • Doeltreffend van je spam af zijn
 • Inkomende spamfiltering via website
 • 1 domeinnaam
 • Optimalisatie
 • Volledige overgang zonder downtime
 • Virusfilter
 • Phising filter
 • Jaar abonnement

Tarieven excl. 21% btw

De zwarte lijst

voor 5 domeinen

€ 35,-

 • € 35,- per maand
 • Optimaal filter van spam
 • Inkomende spamfiltering via website
 • 5 domeinen
 • Optimalisatie
 • Volledige overgang zonder downtime
 • Virusfilter
 • Phising filter
 • Jaar abonnement

Tarieven excl. 21% btw

Onverslaanbaar

Voor 10 domeinen

€ 45,-

 • € 45,- per maand
 • Al je domeinen nagenoeg spamvrij
 • Inkomende spamfiltering via website
 • 10 domeinen
 • Optimalisatioe
 • Volledige overgang zonder downtime
 • Virusfilter
 • Phising filter
 • Jaar abonnement

Tarieven excl. 21% btw

Waarom jij niet meer zonder SpamExperts kunt:

Niet alleen consumenten maar ook bedrijven zijn vaak de dupe van grote hoeveelheden spam. Je wilt geen spam mails meer ontvangen dus ga je op zoek naar manieren om dit tegen te gaan. Je gaat de spam controleren en op zoek naar mogelijkheden, maar dit vergt veel tijd. Tijd die je eigenlijk niet hebt en al zeker niet tijd die je wilt besteden aan spam. Met de ondersteuning van SpamExperts hoef je niet meer dagelijks je spammail te controleren, het wordt voor je geregeld. De technologie doet z’n werk en beschermt je waar mogelijk tegen spam. Het is actueel en efficiënt. De anti spam software zorgt ervoor dat naast inkomende spam, ook de uitgaande spam wordt tegengegaan. Je werknemers hoeven zich niet meer bezig te houden met spam en kunnen zich vanaf nu volledig concentreren op hun werk. Het e-mailfiltersysteem zorgt dat de spam jouw netwerk niet meer bereikt.

Een spamfiltering licentie bij ons afsluiten:

Service is een van de uitgangspunten waarin ZazouTotaal zich onderscheid. We beheren de inkomende filter van SpamExperts voor je, we monitoren, we onderhouden en zorgen dat het up-to-date blijft. In plaats van dat je onderdeel bent van het probleem, wordt ervoor gezorgd dat je juist onderdeel bent van de e-mailbeveiligingsoplossing. Hierdoor wordt een positieve klantreputatie gegarandeerd. De overgang van de licenties verzorgen wij zonder downtime. Het is een extra toevoeging op je huidige filter. We stellen alles optimaal voor je in, jij kunt je vanaf nu richten op de aansturing van je bedrijf en hebt er geen omkijken meer naar.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl