Spam is vanaf nu volledig verleden tijd

We bieden je dé slimme oplossing om je te beschermen

Je netwerk beveiligen tegen virus-, phishing-, spam- en malware aanvallen

Als startende ondernemer is het begrijpelijk dat je een webhostingpakket afsluit, je wilt namelijk op een comfortabele wijze starten. Na het aanmaken van een e-mailadres wordt je geconfronteerd met grote hoeveelheden spam, waardoor je situatie ineens niet zo comfortabel meer is. Iedereen wordt er wel eens mee geconfronteerd omdat er wereldwijd veel spam verzonden wordt. Een spammer wordt slimmer en blijft zich ontwikkelen. Ze maken nauwelijks fouten waardoor de mails al snel in je mailbox terecht komen. Vele spamfilters zijn hier nog niet op ingericht waardoor je continu achter de feiten aan blijft lopen. De spamfilters zouden in dit geval meer moeten scannen op de inhoud van een bericht. Wij bieden je een slimme oplossing waarmee we af kunnen rekenen met spam, op deze manier worden er veel frustraties voorkomen. Deze oplossing biedt naast spamaanvallen ook beveiliging tegen phishing, malware en virussen.

zazoutotaal webdesign webdesigner website laten maken website bouwer helmond online marketing copywriting social media beheer logo ontwerp grafisch ontwerper google optimalisatie seo specialist

Een samenwerking met SpamExperts

SpamExperts is opgericht in 2005 en kenmerkt zich als particulier Nederlands bedrijf. De dienst die SpamExperts aanbiedt is bedoeld voor particulieren en bedrijven die geen spam meer willen ontvangen. Naast dat de software die ontwikkeld is zorgt voor minder spam kan het je ook beschermen tegen andere invloeden die in je mailbox terecht komen. De software is zo slim ingereicht dat spam al geëlimineerd wordt voordat het je netwerk bereikt. Patronen en eventuele afwijkingen worden snel herkend waardoor er direct op geanticipeerd kan worden.
Wij zijn trots op de samenwerking die we SpamExperts zijn aangegaan. Wij hebben vertrouwen in hen omdat zij wereldwijd hebben bewezen vooraan te staan als e-mailbeveiligingsdienstverlener op het optimaal filteren van spam. De software die ontwikkeld is maakt gebruik van een intelligent mechanisme. Dit mechanisme heeft zelflerende technieken zodat ook de nieuwste spamberichten en virussen tegen worden gehouden. De software wordt dagelijks door miljoenen gebruikers ingezet waardoor de software perfecte nauwkeurigheid bereikt. Je spam wordt tot 99% gefilterd waardoor jij bijna helemaal spamvrij kunt zijn.

Ongeacht of je je email bij ons hebt of je bij een andere e-mailprovider host, de spamfilter kan door iedereen worden gebruikt. De MX records van je domeinnaam worden aangepast en vanuit de SpamExperts webinterface wordt ingesteld op welke server je e-mail draait. Vervolgens wordt jouw mail schoon afgeleverd op de server.

Onderscheidend Online.

Met ruim 500 bedrijven en organisaties die je zijn voorgegaan, kunnen we zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van jouw online succes. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag een verbluffende indruk maken online?

Waarom jij niet meer zonder SpamExperts kunt

Niet alleen consumenten maar ook bedrijven zijn vaak de dupe van grote hoeveelheden spam. Je wilt geen spam mails meer ontvangen dus ga je op zoek naar manieren om dit tegen te gaan. Je gaat de spam controleren en op zoek naar mogelijkheden, maar dit vergt veel tijd. Tijd die je eigenlijk niet hebt en al zeker niet tijd die je wilt besteden aan spam. Met de ondersteuning van SpamExperts hoef je niet meer dagelijks je spammail te controleren, het wordt voor je geregeld. De technologie doet z’n werk en beschermt je waar mogelijk tegen spam. Het is actueel en efficiënt. De anti spam software zorgt ervoor dat naast inkomende spam, ook de uitgaande spam wordt tegengegaan. Je werknemers hoeven zich niet meer bezig te houden met spam en kunnen zich vanaf nu volledig concentreren op hun werk. Het e-mailfiltersysteem zorgt dat de spam jouw netwerk niet meer bereikt.

Een spamfiltering licentie bij ons afsluiten

Service is een van de uitgangspunten waarin ZazouTotaal zich onderscheid. We beheren de inkomende filter van SpamExperts voor je, we monitoren, we onderhouden en zorgen dat het up-to-date blijft. In plaats van dat je onderdeel bent van het probleem, wordt ervoor gezorgd dat je juist onderdeel bent van de e-mailbeveiligingsoplossing. Hierdoor wordt een positieve klantreputatie gegarandeerd. De overgang van de licenties verzorgen wij zonder downtime. Het is een extra toevoeging op je huidige filter. We stellen alles optimaal voor je in, jij kunt je vanaf nu richten op de aansturing van je bedrijf en hebt er geen omkijken meer naar.

Reken af met spam

Voor 1 domeinaam
5,-* per maand
 • Op een simpele manier afrekenen met spam
 • Inkomende spanfiltering via website
 • 1 domeinnaam
 • Optimalisatie
 • Volledige overgang zonder downtime
 • Virusfilter
 • Phising filter
Populair

De zwarte lijst

Voor 5 domeinen
22,50,-* per maand
 • Optimaal filteren van spam op 5 domeinen
 • Inkomende spanfiltering via website
 • 5 domeinen
 • Optimalisatie
 • Volledige overgang zonder downtime
 • Virusfilter
 • Phising filter

Overslaanbaar

Voor 10 domeinen
40,-* per maand
 • Al je domeinen zijn nagenoeg spamvrij
 • Inkomende spanfiltering via website
 • 10 domeinen
 • Optimalisatie
 • Volledige overgang zonder downtime
 • Virusfilter
 • Phising filter

Belletje laten rinkelen? bel onze klantenservice - 0492-236 015

Scroll naar top