Steeds vaker wordt een website niet optimaal benut, en dat is volgens ons zonde…
Of je nu een onderneming hebt, de website van je boks-vereniging onderhoudt of je hebt een verzameling die je digitaal wil tentoonstellen: met een perfect werkende en doordachte website wordt de beleving van de bezoeker vele malen beter.
Bij ZazouTotaal zien we steeds vaker websites voorbijkomen die of niet 100% in orde zijn, of niet optimaal benut worden. Waarom mist een website een CTA (call-to-action)? Waar is de bedrijfspagina, die zorgt voor meer transparantie en vertrouwen? De retourvoorwaarden vinden we nergens terug? Zomaar een greep uit vragen die boven komen wanneer wij sommige websites bezoeken. Dit is vanzelfsprekend iets wat jij wil voorkomen!
Wij kunnen een goedwerkende en optimaal benutte website voor je neerzetten. Alles klopt, van front- tot back-end en strategie. Meer leden werven? Verkopen laten stijgen? Klantenbestand verbreden of vergroten? Door je doelen met ons te bespreken weten wij precies hoe we jouw website in moeten richten. Met ruim 20 jaar ervaring dé specialist in de omgeving!
Meer informatie over het laten maken van een website: https://www.zazoutotaal.nl/websites/