Een website analyze meet de conditie en kwaliteit van je website

We hebben de Experts in huis die je website perfectioneren zodat jij en je onderneming kunnen groeien

Wat is een strategische website analyse?

Vandaag de dag is een website het belangrijkste visitekaartje van je onderneming. Mocht iemand over je bedrijf horen is het eerste wat ze doen jou opzoeken op het internet. Er komt echter wel wat meer kijken bij een website dan alleen een krachtig webdesign. Binnen het grote online web wil je goed vindbaar zijn, er zijn al zoveel concurrenten. Je website is 24 uur per dag online aanwezig en kan de bezoeker altijd van de juiste informatie voorzien. Echter moet je website dan wel aan een aantal eisen voldoen, daarom voeren wij een strategische analyse uit. Je website moet gebruiksvriendelijk zijn, goed vindbaar zijn en er moet worden gekeken naar je conversies. Als het gaat om vindbaarheid, hebben we altijd de mogelijkheid om een SEO check uit te voeren en te zorgen dat jouw website vindbaar is door het gebruik van de juiste zoekwoorden.

We testen de kwaliteit van je website, middels ons website onderzoek

Bij ZazouTotaal kun je terecht voor het uitvoeren van een websiteonderzoek. Het websiteonderzoek ook wel strategische analyse, wordt uitgevoerd door specialisten die je website kunnen perfectioneren. Tijdens de stratgische analyse, wordt er gekeken naar de toegevoegde waarde die de website geeft aan je onderneming. Je kunt rekenen op een uitgebreid rapport met concrete adviezen. Mochten er aanpassingen moeten worden doorgevoerd zullen we je voorzien van een vrijblijvende offerte. Met betrekking tot het websiteonderzoek bekijken we de snelheid, de techniek en de veiligheid. Naar onze mening is voorkomen goedkoper dan het genezen. Onze experts kunnen je ontzorgen, na het websiteonderzoek kunnen ze jouw website volledig optimaliseren, updaten en beveiligen. Jij hebt er dus verder geen zorgen meer over en dat voor het betaalbare tarief van € 59,95.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Waarom wij je volledig kunnen ontzorgen en het maximale uit je website kunnen halen:

 • Wij voorzien je website van de nieuwste updates en plug-ins
 • We gaan hackers te lijf door de inzet van een goede beveiliging tegen virussen en malware
 • We optimaliseren je website om de snelheid te verhogen
 • We geven advies op maat over bestaande malware
 • Je krijgt bij ons 30 dagen malware- en virusvrije garantie

De voordelen van een goede website:

 • Je bezoekers zijn voorzien van de juiste informatie
 • Je bent goed vindbaar binnen de diverse zoekmachines
 • Eenvoudig je klantenkring vergroten
 • Directe verkoop van je producten of diensten
 • Je concurrenten voor zijn
 • Een goede website zorgt voor een laagdrempelige vorm van contact
 • Tijd en geld besparen
 • Direct resultaten kunnen meten

Beter vindbaar met de juiste score in Google

Beter nieuws hebben we vandaag niet voor je, wij voeren namelijk gratis een vrijblijvende SEO check voor je uit. We maken een uitgebreide analyse van je website en de positie die je hebt in de diverse zoekmachines. ZazouTotaal helpt je maximale zichtbaarheid realiseren. Dit doen we door middel van onze doordachte en toekomstbestendige strategieën met betrekking tot SEO. We hebben jarenlange ervaring als zoekmachine optimalisatiebureau, die passie en kennis brengen we graag aan jou over.We bekijken of je paginatitels de juiste lengte bevatten, of je paginabeschrijvingen kloppen, of je gebruik hebt gemaakt van de juiste zoekwoorden, of je links kloppen en of je kopteksten zijn voorzien van H1, H2 of H3 stijlen. We kijken kritisch en gedetailleerd naar je website om vervolgens een heldere analyse bij je op te leveren. De analyse of SEO check bevat verbeterpunten en tips om zelfs eenvoudig aanpassingen te doen. Ook leveren we een rapport op met de uitslag van de SEO check. Strategisch meedenken is onze passie en iedereen verdient een eerlijke kans.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl