Een strategische analyse zodat je online het maximale rendement kunt behalen

We hebben de Experts in huis die je website perfectioneren zodat jij en je onderneming kunnen groeien

Wat is een Strategische website analyse?

Vandaag de dag is een website het belangrijkste visitekaartje van je onderneming. Mocht iemand over je bedrijf horen is het eerste wat ze doen jou opzoeken op het internet. Er komt echter wel wat meer kijken bij een website dan alleen een krachtig webdesign. Binnen het grote online web wil je goed vindbaar zijn, er zijn al zoveel concurrenten. Je website is 24 uur per dag online aanwezig en kan de bezoeker altijd van de juiste informatie voorzien. Echter moet je website dan wel aan een aantal eisen voldoen, daarom voeren wij een strategische analyse uit. Je website moet gebruiksvriendelijk zijn, goed vindbaar zijn en er moet worden gekeken naar je conversies. Als het gaat om vindbaarheid, hebben we altijd de mogelijkheid om een SEO check uit te voeren en te zorgen dat jouw website vindbaar is door het gebruik van de juiste zoekwoorden.

zazoutotaal webdesign webdesigner website laten maken website bouwer helmond online marketing copywriting social media beheer logo ontwerp grafisch ontwerper google optimalisatie seo specialist

Wij testen de kwaliteit van je website, middels ons websiteonderzoek

Bij ZazouTotaal kun je terecht voor het uitvoeren van een websiteonderzoek. Het websiteonderzoek ook wel strategische analyse, wordt uitgevoerd door specialisten die je website kunnen perfectioneren. Tijdens de stratgische analyse, wordt er gekeken naar de toegevoegde waarde die de website geeft aan je onderneming. Je kunt rekenen op een uitgebreid rapport met concrete adviezen. Mochten er aanpassingen moeten worden doorgevoerd zullen we je voorzien van een vrijblijvende offerte. Met betrekking tot het websiteonderzoek bekijken we de snelheid, de techniek en de veiligheid. Naar onze mening is voorkomen goedkoper dan het genezen. Onze experts kunnen je ontzorgen, na het websiteonderzoek kunnen ze jouw website volledig optimaliseren, updaten en beveiligen. Jij hebt er dus verder geen zorgen meer over en dat voor het betaalbare tarief van € 59,95.

Waarom wij je volledig kunnen ontzorgen en het maximale uit je website kunnen halen:

De voordelen van een goede website:

Beter vindbaar met de juiste score in Google
Beter nieuws hebben we vandaag niet voor je, wij voeren namelijk gratis een vrijblijvende SEO check voor je uit. We maken een uitgebreide analyse van je website en de positie die je hebt in de diverse zoekmachines. ZazouTotaal helpt je maximale zichtbaarheid realiseren. Dit doen we door middel van onze doordachte en toekomstbestendige strategieën met betrekking tot SEO. We hebben jarenlange ervaring als zoekmachine optimalisatiebureau, die passie en kennis brengen we graag aan jou over.

We bekijken of je paginatitels de juiste lengte bevatten, of je paginabeschrijvingen kloppen, of je gebruik hebt gemaakt van de juiste zoekwoorden, of je links kloppen en of je kopteksten zijn voorzien van H1, H2 of H3 stijlen. We kijken kritisch en gedetailleerd naar je website om vervolgens een heldere analyse bij je op te leveren. De analyse of SEO check bevat verbeterpunten en tips om zelfs eenvoudig aanpassingen te doen. Ook leveren we een rapport op met de uitslag van de SEO check. Strategisch meedenken is onze passie en iedereen verdient een eerlijke kans.

Onderscheidend Online.

Met ruim 500 bedrijven en organisaties die je zijn voorgegaan, kunnen we zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van jouw online succes. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag een verbluffende indruk maken online?

Belletje laten rinkelen? bel onze klantenservice - 0492-236 015

Scroll naar top