SEO copywriting is teksten schrijven voor internet, en scoor daarmee hoger in Google!

Met SEO copywriting is het schrijven voor bezoekers en voor Google. Effectieve copywriting zodat je website gevonden wordt én je nieuwe klanten genereert.!

Teksten schrijven is een vak apart, zeker als het teksten moeten zijn die goed gevonden kunnen worden door de meest gebruikte zoekmachines. Daarom nemen wij, voor nieuwe websites, het schrijven van de webteksten graag van u over. De prijs van uw nieuwe website is altijd inclusief nieuwe webteksten.


Hoe gaan we te werk


Een ervaren copywriter van ZazouTotaal zal contact met u opnemen voor het plannen van een telefonisch interview. Tijdens dit interview zullen er gerichte vragen gesteld worden over uw bedrijf/organisatie. U zult onder andere gevraagd worden wie u bent, wat uw bedrijf doet en wat u wilt uitdragen. Onze copywriter zal vervolgens met deze informatie aan de slag gaan. Het schrijfproces gaat altijd in nauw overleg met degene die uw nieuwe website bouwt, u heeft er geen omkijken naar.

Een goede tekstschrijver kan de essentie van uw verhaal vangen en deze vertalen in teksten die geschikt zijn voor uw website. Meestal ontvangt u binnen een aantal dagen een proeftekst, zodat er een correctieronde kan plaatsvinden. De teksten worden pas op uw nieuwe website geplaatst wanneer u er helemaal tevreden mee bent.

Hoe gaan we te werk


Ook als u reeds een website hebt, die u onder handen wilt laten nemen door ZazouTotaal op het gebied van zoekmachine optimalisatie, kan het verstandig zijn overleg te hebben met onze copywriter. Wellicht zijn de teksten op uw website verouderd en brengen ze niet langer uw boodschap goed over, of zijn ze niet up-to-date genoeg voor de zoekmachines.

Bestaande teksten

Wanneer u de teksten voor uw nieuwe website reeds geschreven hebt, kijkt onze copywriter graag even over uw schouder mee. De copywriter zal ervoor zorgen dat er niets over het hoofd is gezien en dat de webteksten voldoende essentiële zoekwoorden bevatten.


Wanneer u van onze copywriting diensten gebruik wilt maken dan zijn wij u graag van dienst. Uiteraard is het mogelijk om uw bestaande teksten op uw website, brochure, folder, catalogus of boek volledig te ons te laten redigeren en waar nodig herschrijven. 


Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u een gunstig voorstel kunnen doen naar aanleiding van uw wensen.


Extra diensten van ZazouTotaal

Super snelle webhosting

Naast een mooie nieuwe website is het wel belangrijk dat die ook goed  gehost word op een veilige en uiteraard snelle server, want als uw website te veel vraag om in Google te laden zijn uw klanten al naar de concurrenten. Daarom bieden wij u de BESTE, SNELSTE en veiligste webhosting van Nederland.

Technisch onderhoud

Zoals een auto heeft ook uw website service en onderhoud nodig, want uw website bestaat enkel uit veel software wat online op de beste servers draait, maar deze software wordt regelmatig ge-update om nog beter te functioneren of om hackers buiten de deur te houden. Back-ups en beveiliging horen daar ook bij.

SEO Ranking € 249,-

Wij leveren uw website Google vriendelijk op. Indien uw website nog steeds niet vindbaar is op pagina 1 van Google, wordt het tijd dat u in actie komt, want elke dag dat u langer wacht kost u geld. Met ons SEO ranking programma gaan wij ervoor zorgen dat uw website wel zichtbaar wordt op pagina 1.

Wat vinden andere van onze diensten!​

Alle diensten en service van ZazouTotaal Webdesign Helmond

Domein & Webhosting

Algemene voorwaarden

​​​Zoals je hierboven kunt zien is ZazouTotaal webdesign Helmond DE JUISTE PARTNER voor alles wat waarde heeft en bijdraagt aan het verbeteren of vernieuwd van uw online marketing concept. Want wij koesteren maar één belangrijk doel en dat is er voor te zorgen dat u en al onze andere klanten zowel nu als in de toekomst zeer opvallend en zeer professioneel vindbaar zal zien in de zoekmachines en dat uw bestaande en toekomstige nieuwe klanten uw website zullen waarderen en van uw aangeboden diensten gebruik zullen gaan maken.

Bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0492-236 015

Ons adres: Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

Copyright 2018, ZazouTotaal | Webdesign Helmond

Disclaimer  |  Privacy

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!