Webdesign bureau

Nieuwe Easy-Web website laten voor slechts € 499,-

Webdesign, Google Optimalisatie en Online marketing. Wij helpen u graag!

10 jaar ervaring, scherpe tarieven en tevreden klanten; de keuze voor ZazouTotaal is aan u!

Beter vindbaar en verkopen

Het juiste webdesign bureau zorgt ervoor dat jij online beter vindbaar bent. Dat betekent dat mensen sneller op jouw site terechtkomen. Ben je bijvoorbeeld loodgieter, dan wil je gevonden worden op termen als ‘wc verstopt’. Wie dat intikt, moet eigenlijk direct op jouw site uitkomen en overtuigd worden door jouw kennis en vakmanschap. Het webdesign van ZazouTotaal helpt daarbij. Samen met jou maken we als bureau een site die precies past bij wat jij doet. En ben je niet helemaal tevreden? Dan voeren we kosteloos aanpassingen door.

Webdesign bureau

Wij werken transparant en snel

We kunnen natuurlijk maanden werken aan jouw site, maar het doel is dat je beter gevonden wordt door zoekmachines. Hoe eerder je website of website online is, hoe beter. Daarom werken we met een helder stappenplan. Als eerste bespreken we jouw wensen en verwachtingen voor het webdesign. Daarna vul je een aanleverdocument in met de benodigde gegevens. Binnen 2 weken proberen wij dan je site op te leveren. Ben je tevreden, dan zetten we deze online. En anders doet ons bureau nog wat aanpassingen aan het webdesign.

Daarom kies je ons webdesign bureau

Ons webdesign bureau is niet de enige in Nederland die je kunt inschakelen. Wel zijn we uniek in onze aanpak, waarbij we jou diverse voordelen bieden:

  • Ons webdesign wordt in z’n geheel beoordeeld met een 9,8 door onze klanten
  • We kunnen Skypen, bellen, mailen of je kunt bij ons langskomen
  • Jouw website en webshop worden compleet op maat gemaakt, zoals jij dat wilt
  • Je krijgt een gebruiksvriendelijk CMS geleverd, zodat je zelf aanpassingen kunt doen
  • Ons bureau levert een zeer compleet aanbod: van teksten tot huisstijl en logo ontwerp
Webdesign is altijd maatwerk, maar bekijk hieronder diverse mogelijkheden...

Easy website € 499,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Goed vindbaar, prachtig designén een gemakkelijk CMS

Met Easy Web bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in ons unieke en zeer makkelijk CMS systeem.

WordPress website € 849,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Professioneel, Google vriendelijk incl. WordPress CMS

Met WordPress bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in het klantvriendelijk WordPress CMS systeem.

WordPress Totaal website € 1499,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

All-in 1 websitepakket, incl.
copywriting, stockfoto's en SEO

Met dit unieke All-in 1 pakket hoeft u zelf helemaal niets meer te doen. Wij bouwen uw website helemaal naar wens. Inclusief: alle teksten en rechtenvrije stockfoto's

Gaan wij voor jou aan de slag?

Als bureau kijken we ernaar uit om voor jou aan de slag te mogen en een stijlvolle website op te leveren, die precies bij jou past. Wil je een gratis websiteanalyse om te zien wat er beter kan? Neem dan contact met ons op, want we helpen je graag met je webdesign. Bel naar 0492-236015 of info@zazoutotaal.nl. Of laat een berichtje voor ons bureau achter via ons online contactformulier. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie terug van ons

Onze Easy-web websites zijn voorzien van onderstaande mogelijkheden!

Geschikt voor mobiel

Je nieuwe website wordt op maat vormgegeven in één van onze vele succesvolle responsive design template. Deze structuren zijn het raamwerk van de website en bepalen de algemene vlakverdeling van de website en de posities van enkele vaste onderdelen zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeelden pagina zie je de mogelijkheden.

Vele modules en functies

Je nieuwe website krijgt alle functionaliteiten die je van een moderne website mag verwachten. Daarbij horen o.a. een dynamisch uitklapbaar menu, een professionele helder slideshow, nauwkeurig geplaatste teksten, links en buttons. Maar ook een contact formulier. Uiteraard worden ook al uw social media platforms weergegeven.

Nieuwe website laten maken

Gemakkelijk beheerssysteem

Bij je website krijg je een zeer uitgebreid en eenvoudig te bedienen CMS systeem. Hiermee kan je vrijwel alles aan de website aanpassen, waaronder: teksten, afbeeldingen, links, menuknoppen, headerafbeeldihngen, tabellen, instellingen voor zoekmachine instellingen en pagina’s.

Nieuwe website laten maken

Goede service en onderhoud

Met ons onderhouds-abonnement bent u voorzien van een krachtig service- en licentiepakket. Hiermee ben je verzekerd van een stabiele website, goede beveiliging, automatische updates, dagelijkse back-up’s en onbeperkte ondersteuning via telefoon en e-mail.

Inclusief Domeinnaam & webhosting​

Onze website pakketten kunnen uitgebreid worden met onderstaande diensten...

Website onderhouds-plan

Website altijd Up-to-date

Alle technische software updates van CMS, template en modules. maar ook dagelijkse back-ups en beveiliging van uw website.

Website webhosting

Snelle & veilige webhosting

Op onze snelle en zeer veilige webservers draaien al onze website's 24 /7 om het beste uit uw website te halen.

Domeinnaam registratie

In alle gangbare extensies 

Laat ons ook uw bedrijfsnaam als domeinnaam registreren, zodat u straks met uw website beter en duidelijker zichtbaar bent.

Logo ontwerpen

Icoon van herkenning

Indien u nog geen professioneel logo heeft, kunt u deze bij ons gewoon laten maken. Onze ontwerpers kunnen dat.


Webhosting en onderhouds-abonnement**

Nieuwe website laten maken
Nieuwe website laten maken

** Al onze webdesign pakketten zijn exclusief webhosting, e-mail account en onderhouds-abonnement.

Onze Easy-Web webhosting kost slechts € 8,95 per maand, inclusief onbeperkt e-mail accounts. Met dagelijkse back-ups, razendsnelle MySQL-databases, SSL certificaat en snelle SSD hosting.

Met ons Easy-web website onderhoud-abonnement bent u verzekerd van een altijd zeer veilige en gezonde website, wij verzorgen alle technische software updates, back-ups, website beveiliging en kleine (technische)aanpassingen. voor slechts € 25,- per maand.


Pakket aanbieding: Indien u bij ons uw website in onderhoud plaatst voor slechts € 25,- per maand is ons razend populaire Easy-Web webhosting pakket inclusief alle e-mail geheel GRATIS

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling van eenmalige bedragen geschiedt bij ieder project volgens het principe: 50% bij opdracht, 50% bij oplevering. Terugkerende bedragen worden per jaar vooraf in rekening gebracht en omvatten het Domeinreistratie en webhostingpakket en het website abonnement. Deze pakketten worden voor een periode van 1 jaar afgenomen en geeffectueerd bij oplevering. Betaling geschiedt binnen 8 dagen na ontvangst factuur. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn de ICT-Office algemene voorwaarden van ZazouTotaal van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, onder dossiernummer 17095356 en als bijlage bij deze offerte verstuurd.

Wordpress website pakket - WebmasterDe pagina delen, mailen of printen:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page