Webdesign door ZazouTotaal

Webdesign door ZazouTotaal

De website als ultiem visitekaartje van uw bedrijf. Een website geschikt voor gebruik op smartphone en tablet.

Wij bouwen websites anno nu; zoekmachinevriendelijk, simpel en snel aan te passen, met een ontwerp dat van uw doelen resultaten maakt.

Ontwerp anno nu.

Een mooie website hebben is niet genoeg.

Wij houden rekening met het feit dat uw concurrentie groeit en (mobiele) webbezoekers ongeduldig zijn.

Een webdesign dat met aandacht gemaakt is, garandeert een snelle en fijne bezoekerservaring. Hiermee groeien de kansen dat uw doelen verzilverd kunnen worden tot resultaten.

Vindbaarheid in zoekmachines

Uw (nieuwe) website wordt voorzien van de allerlaatste snufjes om uw vindbaarheid in Google optimaal te laten zijn.

Achter de schermen bestaat uw mooie, nieuwe website uit codes, bij de juiste programmering zorgen deze ervoor dat uw website snel gevonden wordt in bijvoorbeeld Google.

Naast de beschikbare technieken, zijn goed geschreven teksten ontzettend belangrijk. Wij geven u hierover graag advies of kunnen uw website voor u voorzien van zoekmachinevriendelijke teksten.

play

Website content aanpassen, snel en simpel

Voor het realiseren van uw website gebruiken wij Open Source CMS Wordpress.

U heeft geen technische kennis nodig om - als uw website eenmaal live is – aanpassingen te doen aan de inhoud.

De content van uw website is binnen een handomdraai aan te passen. Het ontwerp van de website en de techniek waarop deze draait wordt volledig op uw wensen afgestemd, geen overbodige knoppen en functies, geen gedoe bij het aanpassen van de content.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Ik kan silvio van Zazoutotaal al een hele tijd. Deze man weet echt waar hij over praat. Een ander bedrijf had een pruts website bij me afgeleverd, en ben naar Zazoutotaal gegaan. In een woord geweldig, hoe ze betrokken zijn bij mijn probleem website. Mijn probleem in deze, is ook hun probleem, en dat bedoel ik nu. Betrokkenheid, alert en er het mooiste van willen maken. De kans is 0%, dat ilk Zazoutotaal niet als mijn zakenpartner ga bestempelen. In een woord een geweldig bedrijf.Bedankt !!Bijsterveld-schilderwerken -& Deco walls
Adrie Bijsterveld
Adrie Bijsterveld
18:33 23 Aug 16
Silvio heeft onze homepage gemaakt, waarbij ik deze samenwerking als zeer prettig hebt ervaren en als er iets was m.b.t. problemen met mail of wat dan ook wordt er snel en vakkundig geregeerd en opgelost.met vriendelijke groeten,Huub Schoumacher HMT B.V.www.hmthorecaservice.nl
Huub Schoumacher
Huub Schoumacher
11:01 19 Jan 16
Silvio heeft voor ons een website gemaakt, en echt geweldig gelukt!de site is mooi overzichtelijk en geweldig ingedeeld.de service is echt top, hij is heel erg vriendelijk en helpt je goed.bij vragen kun je altijd snel bij hem terecht en in afspraken neemt hij echt heel fijn de tijd voor je.de mobiele site is ook echt top!mooi opgebouwd en ziet er erg strak uit!al met al een geweldige ervaring bij zazou totaal!ga zo door en we blijven graag klant bij je!
Grillhouse By Onsz
Grillhouse By Onsz
12:02 20 Jan 16
Silvio staat open voor al onze ideeen en weet daar dan net weer een draai aan te geven waardoor het allemaal net wat pakkender wordt. Wij zijn erg tevreden!!
De samenwerking met Silvio was zeer efficient, het heeft inkorte tijd een heel mooie website opgeleverd en daarbij het was het ook nog eens leuk om samen te werken!
ODH Marcom
ODH Marcom
06:43 08 Jun 18

Online Marketing

U wilt een betere vindbaarheid van uw website
via zoekmachines of betere resultaten behalen

met online marketing

Onze certificaten en expertises

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!