mobile

Bel ons:
085-0609040de Webdesigner voor 
Waanzinnig mooie websites
Al vanaf € 699,-

long-arrow-right

Ja ik wil graag een website 

Ik wil niet uren zelf lopen knutselen. Maar ik wil hem laten maken door de professionals van ZazouTotaal.

Offerte

Webdesigner


Zorg dat je vindbaar bent voor klanten

Wil je graag een webdesigner inschakelen om je website te optimaliseren? Is je website verouderd en word je niet goed gevonden door potentiële klanten? Dan bieden wij van ZazouTotaal uitkomst. Wij maken niet alleen websites die er mooi uitziet, maar ook goed gevonden wordt in diverse zoeksystemen. Ook zijn onze websites zeer gebruiksvriendelijk. Onze webdesigner maakt niet alleen sites die overzichtelijk zijn voor jouw klanten, maar ook voor jouzelf. Met ons webdesign software kun je zelf aanpassingen maken wanneer je dat wenst.

Kies jij ook voor maat werk?

Als installatiebedrijf wil je andere klanten bereiken dan wanneer je een webshop voor kleding hebt. Wij begrijpen dat ieder bedrijf anders is. Daarom maakt onze webdesigner geen standaard websites. Wij bouwen een online visitekaartje voor jouw bedrijf. Samen met jou brengen wij graag in kaart wat jouw onderneming bijzonder maakt en waarom jouw klanten juist voor jou moeten kiezen. Daarnaast kan onze webdesigner jouw website of webshop geheel aan jouw bedrijfsstijl aanpassen. Dit kan door de bedrijfskleuren in het ontwerp te verwerken. Maar ook door het plaatsen van foto’s. Wat zijn jouw wensen?


Naast een waanzinnig mooie website bieden wij ook nog andere diensten aan...

line-chart

Google optimalisatie 

Wij garanderen hogere posities in Google, dus meer bezoekers en meer klanten. Als wij met uw website klaar zijn, wordt u beter gevonden in o.a. Google.

pencil

Web teksten schrijven

Seo copywriting is het schrijven voor bezoekers en voor Google. Effectieve copywriting zodat je website gevonden wordt én je nieuwe klanten genereert!

wordpress

website vanaf € 699,-

Wilt u een website die wel goed vindbaar is in Google, ga dan niet verder puzzelen, maar laat dat aan ons over. Voor de prijs van slechts € 699,- hoeft u het niet te laten.


Een transparante werkwijze

Wij van ZazouTotaal hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het hanteren van een transparante aanpak draag hieraan bij. Zo volgt onze webdesigner altijd een vast stappenplan:

 • check-square-o
  Wij maken een offerte voor jou op. Hierin wordt vastgelegd wat wij voor jou gaan doen en wat het kost
 • check-square-o
  Ga jij akkoord met deze offerte, dan gaat onze webdesigner voor jou aan de slag.
 • check-square-o
  Binnen 2 weken wordt de preview gebouwd en kunt u eventuele aanpassingen doorgeven.

Onze webdesigner inschakelen? Bel ons

Wil je graag wat meer weten over hoe onze webdesigner jou van dienst kan zijn? Of zouje graag direct van onze diensten gebruikmaken? In al deze gevallen kun je gerust contact met ons opnemen. Wij bespreken graag hoe wij jou kunnen helpen. Bel daarom vandaag nog naar: 0492-236015. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen naar info@zazoutotaal.nl.Of vul het online formulier op onze contactpagina in. Inmiddels hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. Gaat onze webdesigner ook binnenkort voor jou aan de slag?

De voordelen van webdesign bureau ZazouTotaal

 • plus-circle
  Bij  ons profiteer je van heldere en eerlijke prijzen
 • plus-circle
  Bovendien hebben wij ruim 10 jaar ervaring in webdesign 
 • plus-circle
  Ook uw website onderhoud is bij ons in goede handen
 • plus-circle
  Altijd gratis support en ondersteuning
 • plus-circle
  Jouw wensen zetten wij om in een geslaagd webdesign

Afspraak maken


Wil je nooit meer gefrustreerd zoeken naar je website in Google? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak!

085-0609040


Copyright 2017 - ZazouTotaal Webdesign & Google optimalisatie - Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

ZazouTotaal Helpdesk