Webdesigner

Webdesigner Helmond - Endhoven

Zorg dat je vindbaar bent voor klanten


Wil je graag een webdesigner inschakelen om je website te optimaliseren? Is je website verouderd en word je niet goed gevonden door potentiële klanten? Dan bieden wij van ZazouTotaal uitkomst. Wij maken niet alleen websites die er mooi uitziet, maar ook goed gevonden wordt in diverse zoeksystemen. Ook zijn onze websites zeer gebruiksvriendelijk. Onze webdesigner maakt niet alleen sites die overzichtelijk zijn voor jouw klanten, maar ook voor jouzelf. Met ons webdesign software kun je zelf aanpassingen maken wanneer je dat wenst.

Kies jij ook voor maatwerk

Als installatiebedrijf wil je andere klanten bereiken dan wanneer je een webshop voor kleding hebt. Wij begrijpen dat ieder bedrijf anders is. Daarom maakt onze webdesigner geen standaard websites. Wij bouwen een online visitekaartje voor jouw bedrijf. Samen met jou brengen wij graag in kaart wat jouw onderneming bijzonder maakt en waarom jouw klanten juist voor jou moeten kiezen. Daarnaast kan onze webdesigner jouw website of webshop geheel aan jouw bedrijfsstijl aanpassen. Dit kan door de bedrijfskleuren in het ontwerp te verwerken. Maar ook door het plaatsen van foto’s. Wat zijn jouw wensen?

Een transparante werkwijze

Wij van ZazouTotaal hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het hanteren van een transparante aanpak draag hieraan bij. Zo volgt onze webdesigner altijd een vast stappenplan:

  • Wij maken een offerte op maat voor jou op. Hierin wordt bevestigd wat wij voor jou gaan doen en wat het totaal kost
  • Ga jij akkoord met deze offerte, dan gaat onze webdesigner voor jou aan de slag
  • Binnen 2 weken is de template van de homepagina klaar, en na jou akkoord gaan we verder met de gehele website
  • Na afronding gaan we nogmaals de website in z'n geheel controleren en waar nodig passen we dingen nog aan
  • Zodra de website klaar is gaan we hem online plaatsen en vervolgens aanmelden bij Google

Is uw interesse gewekt? Neem contact op


Als u echt serieuze plannen heeft om een nieuwe website te laten maken,

neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, en wij zullen u dan graag

voorzien van alle informatie wat betreft de bouw van uw website, en uiteraard

bieden wij u dan de beste prijs van de regio, zodat u dan ook zeker weet dat u
straks behalve een zeer professionele website ook nog geld overhoudt.

 

Dus aarzel niet om ons te bellen of te mailen.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Ik kan silvio van Zazoutotaal al een hele tijd. Deze man weet echt waar hij over praat. Een ander bedrijf had een pruts website bij me afgeleverd, en ben naar Zazoutotaal gegaan. In een woord geweldig, hoe ze betrokken zijn bij mijn probleem website. Mijn probleem in deze, is ook hun probleem, en dat bedoel ik nu. Betrokkenheid, alert en er het mooiste van willen maken. De kans is 0%, dat ilk Zazoutotaal niet als mijn zakenpartner ga bestempelen. In een woord een geweldig bedrijf.Bedankt !!Bijsterveld-schilderwerken -& Deco walls
Adrie Bijsterveld
Adrie Bijsterveld
18:33 23 Aug 16
Silvio heeft onze homepage gemaakt, waarbij ik deze samenwerking als zeer prettig hebt ervaren en als er iets was m.b.t. problemen met mail of wat dan ook wordt er snel en vakkundig geregeerd en opgelost.met vriendelijke groeten,Huub Schoumacher HMT B.V.www.hmthorecaservice.nl
Huub Schoumacher
Huub Schoumacher
11:01 19 Jan 16
Silvio heeft voor ons een website gemaakt, en echt geweldig gelukt!de site is mooi overzichtelijk en geweldig ingedeeld.de service is echt top, hij is heel erg vriendelijk en helpt je goed.bij vragen kun je altijd snel bij hem terecht en in afspraken neemt hij echt heel fijn de tijd voor je.de mobiele site is ook echt top!mooi opgebouwd en ziet er erg strak uit!al met al een geweldige ervaring bij zazou totaal!ga zo door en we blijven graag klant bij je!
Grillhouse By Onsz
Grillhouse By Onsz
12:02 20 Jan 16
Silvio staat open voor al onze ideeen en weet daar dan net weer een draai aan te geven waardoor het allemaal net wat pakkender wordt. Wij zijn erg tevreden!!
De samenwerking met Silvio was zeer efficient, het heeft inkorte tijd een heel mooie website opgeleverd en daarbij het was het ook nog eens leuk om samen te werken!
ODH Marcom
ODH Marcom
06:43 08 Jun 18

Onze certificaten en expertises

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!