Webdesigner

Nieuwe Easy-Web website laten voor slechts € 499,-

Webdesign, Google Optimalisatie en Online marketing. Wij helpen u graag!

10 jaar ervaring, scherpe tarieven en tevreden klanten; de keuze voor ZazouTotaal is aan u!

Zorg dat je vindbaar bent voor je klanten

Wil je graag een webdesigner inschakelen om je website te optimaliseren? Is je website verouderd en word je niet goed gevonden door potentiële klanten? Dan bieden wij van ZazouTotaal uitkomst. Wij maken niet alleen websites die er mooi uitziet, maar ook goed gevonden wordt in diverse zoeksystemen. Ook zijn onze websites zeer gebruiksvriendelijk. Onze webdesigner maakt niet alleen sites die overzichtelijk zijn voor jouw klanten, maar ook voor jouzelf. Met ons webdesign software kun je zelf aanpassingen maken wanneer je dat wenst.

Een transparante werkwijze

Wij van ZazouTotaal hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het hanteren van een transparante aanpak draag hieraan bij. Zo volgt onze webdesigner altijd een vast stappenplan:

  • Wij maken een offerte voor jou op. Hierin wordt vastgelegd wat wij voor jou gaan doen en wat het kostenplaatje is. Vooraf weet jij dus altijd waar je aan toe bent
  • Ga jij akkoord met deze offerte, dan gaat onze webdesigner voor jou aan de slag. Hiervoor hebben wij wel wat informatie van jou nodig. Wat dit precies is, bespreken onzemedewerkers graag met jou
  • Binnen 2 weken wordt de preview gebouwd. Mochten er nog aanpassingen gedaan moeten worden, dan doen wij dit geheel kosteloos voor jou

Kies jij ook voor maatwerk?

Als installatiebedrijf wil je andere klanten bereiken dan wanneer je een webshop voor kleding hebt. Wij begrijpen dat ieder bedrijf anders is. Daarom maakt onze webdesigner geen standaard websites. Wij bouwen een online visitekaartje voor jouw bedrijf. Samen met jou brengen wij graag in kaart wat jouw onderneming bijzonder maakt en waarom jouw klanten juist voor jou moeten kiezen. Daarnaast kan onze webdesigner jouw website of webshop geheel aan jouw bedrijfsstijl aanpassen. Dit kan door de bedrijfskleuren in het ontwerp te verwerken. Maar ook door het plaatsen van foto’s. Wat zijn jouw wensen?

Onze webdesigner inschakelen? Bel ons

Wil je graag wat meer weten over hoe onze webdesigner jou van dienst kan zijn? Of zouje graag direct van onze diensten gebruikmaken? In al deze gevallen kun je gerust contact met ons opnemen. Wij bespreken graag hoe wij jou kunnen helpen. Bel daarom vandaag nog naar: 0492-236015. Natuurlijk kun je ons ook een e-mail sturen naar info@zazoutotaal.nl.Of vul het online formulier op onze contactpagina in. Inmiddels hebben wij al veel tevreden klanten mogen helpen. Gaat onze webdesigner ook binnenkort voor jou aan de slag?

Onze website zijn altijd maatwerk, voor voor een prijsindicatie zie onze pakketten

Easy website € 499,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Goed vindbaar, prachtig designén een gemakkelijk CMS

Met Easy Web bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in ons unieke en zeer makkelijk CMS systeem.

WordPress website € 849,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Professioneel, Google vriendelijk incl. WordPress CMS

Met WordPress bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in het klantvriendelijk WordPress CMS systeem.

WordPress Totaal website € 1499,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

All-in 1 websitepakket, incl.
copywriting, stockfoto's en SEO

Met dit unieke All-in 1 pakket hoeft u zelf helemaal niets meer te doen. Wij bouwen uw website helemaal naar wens. Inclusief: alle teksten en rechtenvrije stockfoto's

Onze websites zijn voorzien van onderstaande mogelijkheden!

Geschikt voor mobiel

Je nieuwe website wordt op maat vormgegeven in één van onze vele succesvolle responsive design template. Deze structuren zijn het raamwerk van de website en bepalen de algemene vlakverdeling van de website en de posities van enkele vaste onderdelen zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeelden pagina zie je de mogelijkheden.

Vele modules en functies

Je nieuwe website krijgt alle functionaliteiten die je van een moderne website mag verwachten. Daarbij horen o.a. een dynamisch uitklapbaar menu, een professionele helder slideshow, nauwkeurig geplaatste teksten, links en buttons. Maar ook een contact formulier. Uiteraard worden ook al uw social media platforms weergegeven.

Nieuwe website laten maken

Gemakkelijk beheerssysteem

Bij je website krijg je een zeer uitgebreid en eenvoudig te bedienen CMS systeem. Hiermee kan je vrijwel alles aan de website aanpassen, waaronder: teksten, afbeeldingen, links, menuknoppen, headerafbeeldihngen, tabellen, instellingen voor zoekmachine instellingen en pagina’s.

Nieuwe website laten maken

Goede service en onderhoud

Met ons onderhouds-abonnement bent u voorzien van een krachtig service- en licentiepakket. Hiermee ben je verzekerd van een stabiele website, goede beveiliging, automatische updates, dagelijkse back-up’s en onbeperkte ondersteuning via telefoon en e-mail.

Inclusief Domeinnaam & webhosting​

Onze website pakketten kunnen uitgebreid worden met onderstaande diensten...

Website onderhouds-plan

Website altijd Up-to-date

Alle technische software updates van CMS, template en modules. maar ook dagelijkse back-ups en beveiliging van uw website.

Website webhosting

Snelle & veilige webhosting

Op onze snelle en zeer veilige webservers draaien al onze website's 24 /7 om het beste uit uw website te halen.

Domeinnaam registratie

In alle gangbare extensies 

Laat ons ook uw bedrijfsnaam als domeinnaam registreren, zodat u straks met uw website beter en duidelijker zichtbaar bent.

Logo ontwerpen

Icoon van herkenning

Indien u nog geen professioneel logo heeft, kunt u deze bij ons gewoon laten maken. Onze ontwerpers kunnen dat.

Webhosting en onderhouds-abonnement**

Nieuwe website laten maken
Nieuwe website laten maken

** Al onze webdesign pakketten zijn exclusief webhosting, e-mail account en onderhouds-abonnement.

Onze Easy-Web webhosting kost slechts € 8,95 per maand, inclusief onbeperkt e-mail accounts. Met dagelijkse back-ups, razendsnelle MySQL-databases, SSL certificaat en snelle SSD hosting.

Met ons Easy-web website onderhoud-abonnement bent u verzekerd van een altijd zeer veilige en gezonde website, wij verzorgen alle technische software updates, back-ups, website beveiliging en kleine (technische)aanpassingen. voor slechts € 25,- per maand.


Pakket aanbieding: Indien u bij ons uw website in onderhoud plaatst voor slechts € 25,- per maand is ons razend populaire Easy-Web webhosting pakket inclusief alle e-mail geheel GRATIS

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling van eenmalige bedragen geschiedt bij ieder project volgens het principe: 50% bij opdracht, 50% bij oplevering. Terugkerende bedragen worden per jaar vooraf in rekening gebracht en omvatten het Domeinreistratie en webhostingpakket en het website abonnement. Deze pakketten worden voor een periode van 1 jaar afgenomen en geeffectueerd bij oplevering. Betaling geschiedt binnen 8 dagen na ontvangst factuur. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn de ICT-Office algemene voorwaarden van ZazouTotaal van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, onder dossiernummer 17095356 en als bijlage bij deze offerte verstuurd.

Wordpress website pakket - Webmaster
De pagina delen, mailen of printen:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page