Snel geladen en altijd online…

Jouw webshop, altijd bereikbaar en voorzien van de nieuwste updates.snel geladen en altijd online, wij regelen het onderhoud en de webhosting van je webwinkel.

VPS WEBHOSTING

Wij voorzien je website van een SSL certificaat die ervoor zorgt dat er een veilige verbinding is tussen de bezoeker en de website. Daarnaast zorgt het ervoor dat de datastroom tussen de bezoeker en de website niet te achterhalen is door iemand anders. Je kunt zien dat je website voorzien is van een SSL certificaat als er een groene adresbalk is, de bedrijfsnaam in de adresbalk staat, er een slotje staat in de browser en als er een s achter http staat. Wij rekenen geen extra kosten voor deze beveiliging je betaald bij ons een all-in prijs!

DE JUISTE BEVEILIGING

Het is belangrijk dat je WordPress website op een goede manier wordt onderhouden. Wij maken een back-up van je website voor als er onverhoopt iets misgaat, je website kan dan altijd worden teruggezet. Uiteraard zorgen we dat dit de meeste recente versie is zodat je nooit iets kwijtraakt. Ook moet je website regelmatig worden voorzien van updates, wacht je er te lang mee dan wordt je website steeds minder veilig. Er bestaat ook nog de mogelijkheid dat als je te lang wacht met het uitvoeren van updates en je dan ineens gaat updaten, er veel op je website verspringt. De updates voeren we maandelijks uit. Jouw website up-to-date houden betekent ook dat je kunt genieten van de nieuwste functionaliteiten die bij WordPress beschikbaar komen.
Bij ons sluit je een webhosting- en onderhoudspakket af voor het zeer betaalbare tarief van €36,- per maand. Deze kosten zijn verplicht als je ervoor kiest om een website te laten maken. We voorzien je website van goede en veilige webhosting op een eigen, betrouwbare server. We voorzien je website van de juiste beveiliging, houden je website altijd up-to-date en voorzien in technisch onderhoud. Mochten er nog aanpassingen zijn, verzorgen wij deze ook voor je en dat voor de zelfde prijs!

Mocht je ergens anders al een domein hebben dan verplaatsen wij deze geheel gratis voor je.

DE WEBSITE ONDERHOUD

Past je huidige website niet goed bij wat je als bedrijf wilt uitstralen? Kun je een nieuwe look en feel gebruiken? Is je webdesign verouderd? Zijn er technische gebreken aan je website? Dan is het tijd om te gaan werken aan een goede website, en dat kan samen met ons. Juist nu is hét geschikte moment om je online visitekaartje volledig te herpakken. ZazouTotaal is dé partner in het opbouwen van websites, er wordt bij ons namelijk net zo lang doorgewerkt tot jij helemaal tevreden bent. Jij moet dagelijks werken met je website, dus hij moet voor jou van alle gemakken zijn voorzien. Wij kunnen door middel van het bouwen van een goede website een bepaald gevoel overbrengen naar je klanten en de juiste doelgroepen benaderen. Laat ons vooral weten waar jij behoefte aan hebt, dat is waar het voor ons om draait.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Onze webhosting en onderhoud pakketten

VPS webhosting

Cloud VPS SSD

Veilig online: Omdat Met ons super geavanceerde VPS webhosting is jouw webshop altijd in goede handen. Behalve dat deze lekker snel is, is hij ook zeer veilig voor elk webshop bezoek.

 • ZZeer snelle webhosting
 • Z€ 15,- per maand (jaar abonnement)
 • ZGratis SSL certificaat
 • ZNederlands datacenter
 • ZSuper veilige webhosting

€ 15,- p/m

Bedrijfsmail: Voor elk e-mailacount betaal je € 4,- per maand (Ongeacht data)

Webshop onderhoud

Probleemloze webshop

Totaal ontzorgt: Dankzij onze zeer compleet onderhouds abonnement voor jouw webshop, ben jij verzekerd voor een altijd goed werkende webshop, met deze service wordt jij totaal ontzorgt met het technisch onderhoud.

 • Z€ 29,- per maand (jaar abonnement)
 • ZUpdates van alle plugins
 • ZUpdate van WordPress CMS
 • ZDagelijkse back-ups
 • ZBeveiliging software

€ 29,-  p/m

Domeinnaam registratie

Het adres van je webshop

Kies je domeinnaam:: De domeinnaam van je website is niets meer dan het adres waar bezoekers je website kunnen vinden. Dus let erbij het kiezen van een website dan ook altijd op dat de website past bij je business en niet te lang is.

 • ZDomeinnaam vanaf € 14,95 per jaar
 • ZAlle domeinnamen mogelijk
 • ZAutomatische verlenging
 • ZMeerdere domeinnamen mogelijk

€ 14,95

Skip to content