Webshop laten maken vanaf € 1999,-

Webdesign, Google Optimalisatie en Online marketing. Wij helpen u graag!

10 jaar ervaring, scherpe tarieven en tevreden klanten; de keuze voor ZazouTotaal is aan u!

Webshop of webwinkel laten maken!

Start nu uw eigen webshop of webwinkel

Of je nu schoenen, scooters of iets heel anders verkoopt, het is altijd een goed idee om een webshop te laten maken. Op die manier kun je je producten op professionele wijze presenteren en ziet het geheel er verzorgd uit. Tenminste, als je je winkel zult laten maken door de professionals van ZazouTotaal. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met webdesign en weten precies waar jij je webshop aan moet laten voldoen. Graag geven we je vakkundig en eerlijk advies, maar we staan ook open voor jou ideeën. Samen maken we een mooie webshop!

Wij bouwen voor u een complete en zeer professionele webshop of webwinkel

Heb je een website die werkt met het CMS WordPress of een ander CMS? Dan kunnen wij met bepaalde webshoptools een eigen digitale winkel creëren. Dit kun je bij ons op voordelige wijze laten maken, want wij hanteren vaste prijzen. Ook kun je de webshop zo laten inrichten zoals jij dat wilt. Wij maken het voor je mogelijk. Je kunt nu veel gemakkelijker en sneller bestellingen afhandelingen, de omzet bekijken en voorraden bijhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos als je een webshop wilt laten maken. Vraag ons hier gerust naar.

Onze webshops is voorzien van onderstaande mogelijkheden!

Geschikt voor mobiel

Je nieuwe webshop wordt op maat vormgegeven in één van onze vele succesvolle responsive design template. Deze structuren zijn het raamwerk van de webshop en bepalen de algemene vlakverdeling van de webshop en de posities van enkele vaste onderdelen zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeelden pagina zie je de mogelijkheden.

Vele modules en functies

Je nieuwe webshop krijgt alle functionaliteiten die je van een moderne webshop mag verwachten. Daarbij horen o.a. een dynamisch uitklapbaar menu, een professionele helder slideshow, nauwkeurig geplaatste product en categorie items, links en buttons. Maar ook een contact formulier. Uiteraard worden ook al uw social media platforms weergegeven.

Nieuwe website laten maken

Makkelijk beheerssysteem

Bij je webshop krijg je een zeer uitgebreid en eenvoudig te bedienen CMS systeem. Hiermee kan je vrijwel alles aan de website aanpassen, waaronder: teksten, afbeeldingen, links, menuknoppen, headerafbeeldihngen, tabellen, instellingen voor zoekmachine instellingen en pagina’s.                        

Nieuwe website laten maken

Goede service & onderhoud

Met ons onderhouds-abonnement bent u voorzien van een krachtig service- en licentiepakket. Hiermee ben je verzekerd van een stabiele website, goede beveiliging, automatische updates, dagelijkse back-up’s en onbeperkte ondersteuning via telefoon en e-mail.

Inclusief Domeinnaam & webhosting​

Onze website pakketten kunnen uitgebreid worden met onderstaande diensten...

Webshop onderhouds-plan

Webshop altijd Up-to-date

Alle technische software updates van CMS, template en modules. maar ook dagelijkse back-ups en beveiliging van uw website.

Website webhosting

Snelle & veilige webhosting

Op onze snelle en zeer veilige webservers draaien al onze website's 24 /7 om het beste uit uw webshop te halen.

Domeinnaam registratie

In alle gangbare extensies 

Laat ons ook uw bedrijfsnaam als domeinnaam registreren, zodat u straks met uw website beter en duidelijker zichtbaar bent.

Logo ontwerpen

Icoon van herkenning

Indien u nog geen professioneel logo heeft, kunt u deze bij ons gewoon laten maken. Onze ontwerpers kunnen dat.

ZazouTotaal voor jouw webshop

Je kunt een website door iedereen laten maken, maar het bouwen van een webshop vraagt om veel specialistische kennis. Gelukkig kun je je dan door ons laten bijstaan:

  • Je kunt alles gerust aan ons over laten, want we hebben 10 jaar ervaring!
  • Ook zijn wij van alle markten thuis en helpen we je graag met de teksten of kunnen we een nieuwe huisstijl voor je maken.
  • Onze prijzen staan vooraf vast, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
  • Doorgaans staan je site en winkel met een week of 4 online. We proberen je altijd zo snel mogelijk te helpen.
  • Verder kunnen we je website analyseren, zodat we je kunnen laten weten welke verbeteringen mogelijk zijn.
  • We proberen je tevens goed vindbaar te maken voor zoekmachines, zodat klanten je beter kunnen vinden en je omzet zal stijgen.

Mogen wij het voor je maken?

Ben je overtuigd en wil je door ons je webshop laten ontwerpen en vervolgens realiseren? Dan zijn we je graag van dienst. Je kunt contact met ons opnemen via: 0492-236015 en info@zazoutotaal.nl. Kom je graag eens kennis met ons maken? Dan ben je van harte welkom op ons kantoor voor een goede kop koffie. Woon je verder weg, dan kunnen we ook via mail of whatsapp contact hebben. Wij kijken ernaar uit om voor jou aan de slag te mogen. Wil je een mooie en goed vindbare webshop laten maken met een professionele uitstraling, dan zijn wij jouw beste keuze!
Wij zijn jouw beste keuze, wanneer je een webshop wilt laten maken.

Easy webshop € 1999,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Simpel, overzichtelijk,vele mogelijkhedenén een gemakkelijk CMS

Met Easy Webshop bouwen wij voor u een zeer nette webshop helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in ons unieke en zeer makkelijk CMS systeem.

Presta webshop € 2250,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Professioneel, mooi en zeer compleet, uitgebreide en gemakkelijke CMS

Met Presta webshop bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in het Prestashop CMS systeem.

Magento webshop € 2495,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

All-in 1 websitepakket, incl.
copywriting, stockfoto's en SEO

Met dit unieke All-in 1 pakket hoeft u zelf helemaal niets meer te doen. Wij bouwen uw website helemaal naar wens. Inclusief: alle teksten en rechtenvrije stockfoto's

Webhosting en onderhouds-abonnement**

Nieuwe website laten maken
Nieuwe website laten maken

** Al onze webdesign pakketten zijn exclusief webhosting, e-mail account en onderhouds-abonnement.

Onze Webshop webhosting kost slechts € 12,50 per maand, inclusief onbeperkt e-mail accounts. Met dagelijkse back-ups, razendsnelle MySQL-databases, SSL certificaat en snelle SSD hosting.

Met ons webshop onderhoud-abonnement bent u verzekerd van een altijd zeer veilige en gezonde website, wij verzorgen alle technische software updates, back-ups, website beveiliging en kleine (technische)aanpassingen. voor slechts € 35,- per maand.


Pakket aanbieding: Indien u bij ons uw website in onderhoud plaatst voor slechts € 35,- per maand is ons razend populaire Opencart webhosting pakket inclusief alle e-mail geheel GRATIS

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling van eenmalige bedragen geschiedt bij ieder project volgens het principe: 50% bij opdracht, 50% bij oplevering. Terugkerende bedragen worden per jaar vooraf in rekening gebracht en omvatten het Domeinreistratie en webhostingpakket en het website abonnement. Deze pakketten worden voor een periode van 1 jaar afgenomen en geeffectueerd bij oplevering. Betaling geschiedt binnen 8 dagen na ontvangst factuur. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn de ICT-Office algemene voorwaarden van ZazouTotaal van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, onder dossiernummer 17095356 en als bijlage bij deze offerte verstuurd.

Wordpress website pakket - WebmasterWebshop laten maken

De pagina delen, mailen of printen:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page