Website Google SEO analyse voor slechts € 25,-

Met De website SEO check van ZazouTotaal webdesign, is een unieke service waarbij wij uw website testen op de vindbaarheid in Google.

Ja u leest het goed, wij willen u graag helpen om de vindbaarheid van uw website te vergroten, wij van ZazouTotaal hebben daar dan ook de juiste kennis, tools en ervaring mee. Maar om te weten hoe uw website in Google rankings genoteerd staat moeten we eerst uw complete website analyseren op verschillende belangrijke criteria en punten die Google stelt om vindbaar te zijn in Google. Door het gebruik te maken van onze unieke Website SEO Check software, is het voor ons mogelijk om een uitgebreid Google optimalisatie rapport aan te bieden, zonder verdere verplichting. In dit rapport van ongeveer 10 pagina's laten we alle + en - punten van uw website zien. Deze punten kunt u daarna zelf aanpakken en aanpassen of u kunt dit aan ons overlaten. Indien u meer informatie wenst om uw website hoger in Google te plaatsen, of indien u een vrijblijvend afspraak op ons kantoor wilt maken om de Google optimalisatie van uw website te bespreken maak dan gewoon even een afspraak. En dat alles voor slechts € 25,-


Nu met GRATIS 29 plugins

Wij kunnen uw website al zichtbaar maken in Google voor slechts € 249,- of maak gebruik van onze "Ranking Coach"

Indien u van mening bent dat uw website niet goed goed vindbaar is in Google of als blijkt dat uw website weinig bezoekers trekt en dus te weinig offerte aanvragen of contact momenten dan wordt het tijd u actie onderneemt. Want niets doen is in deze geen optie, uw website komt niet zomaar op pagina 1 terecht, daar moet wel wat voor gedaan worden.

En daar hebben wij 2 oplossingen voor. Namelijk oplossing 1 is dat u bij ons uw website laat optimaliseren voor o.a. Google en Bing. Bij het optimaliseren gaan we diverse dingen in uw website aanpassen zodat de zichtbaarheid in Google behoorlijk snel verbeterd. Daarnaast zullen we offline een paar aanpassingen doorvoeren, zodat u straks beter zichtbaar in Google zal zijn. De top 10 in Google is ons doel..

En oplossing 2 is een inschrijving op onze Ranking Coach. Met de Ranking Coach gaan we een jaar lang uw website monitoren, verbeteren, aanpassen, zoekwoorden analyseren, concurrenten analyseren en nog veel meer items voor u doorvoeren en waar nodig aanpassen. Het doel is om uiteindelijk continue de beste plaats in Google te bieden zonder dat u daar zelf naar om hoeft om te kijken. Middels een maandelijks rapport informeren wij u met de status en positie van uw website in Google. Dit is een zeer waardevol rapport waar u veel informatie vindt over uw website positie.

Vul hier uw gegevens in voor de Website analyze

Website SEO test
Bezig met versturen

Wat vinden andere van onze diensten!​

Alle diensten en service van ZazouTotaal Webdesign Helmond

Domein & Webhosting

Algemene voorwaarden

​​​Zoals je hierboven kunt zien is ZazouTotaal webdesign Helmond DE JUISTE PARTNER voor alles wat waarde heeft en bijdraagt aan het verbeteren of vernieuwd van uw online marketing concept. Want wij koesteren maar één belangrijk doel en dat is er voor te zorgen dat u en al onze andere klanten zowel nu als in de toekomst zeer opvallend en zeer professioneel vindbaar zal zien in de zoekmachines en dat uw bestaande en toekomstige nieuwe klanten uw website zullen waarderen en van uw aangeboden diensten gebruik zullen gaan maken.

Bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0492-236 015

Ons adres: Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

Copyright 2018, ZazouTotaal | Webdesign Helmond

Disclaimer  |  Privacy

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!