Een waanzinnig mooie
website laten maken

Ook voor jouw ontwerpen wij graag een GIGA VETTE WEBSITE voor een vast laag bedrag. Professioneel en vindbaar in Google.

EEN WAANZINNIG MOOIE WEBSITE LATEN MAKEN

Past je huidige website niet goed bij wat je als bedrijf wilt uitstralen? Kun je een nieuwe look en feel gebruiken? Is je webdesign verouderd? Zijn er technische gebreken aan je website? Dan is het tijd om te gaan werken aan een goede website, en dat kan samen met ons. Juist nu is hét geschikte moment om je online visitekaartje volledig te herpakken. ZazouTotaal is dé partner in het opbouwen van websites, er wordt bij ons namelijk net zo lang doorgewerkt tot jij helemaal tevreden bent. Jij moet dagelijks werken met je website, dus hij moet voor jou van alle gemakken zijn voorzien. Wij kunnen door middel van het bouwen van een goede website een bepaald gevoel overbrengen naar je klanten en de juiste doelgroepen benaderen. Laat ons vooral weten waar jij behoefte aan hebt, dat is waar het voor ons om draait.

ONZE EXPERTS VOORZIEN JE VAN EEN PROFESSIONEEL ONLINE VISITEKAARTJE

Er zijn inmiddels al meer dan 500 websites opgeleverd door ZazouTotaal voor de meest uiteenlopende branches en doeleinden. Met meer dan 10 jaar ervaring heb jij met ons de ideale partner gevonden, daarnaast zijn we ook dé expert op het gebied van websitetechniek en opbouw. Een website laten maken gaat bij ons niet alleen over een krachtig design, het gaat juist ook over de diepgaande kennis die we bezitten. Vele ondernemers hebben we al kunnen helpen met het bemachtigen van een toppositie op Google, een website laten maken gaat dus ook over de indeling en het neerzetten van een goede basis. Bij ons betaal je een all-in prijs, daarin wordt onder andere ook optimalisatie meegenomen. Samen wordt het doel van jouw website bepaald, of dit nu verkopen of informeren is, waarna een ‘’slimme’’ website wordt gebouwd. Met deze slimme website laten we bezoekers overgaan tot die ene actie waarmee jouw doel is bereikt. We bieden je drie pakketten waaruit je kunt kiezen:

– Basis website;
– Premium website;
– Excellent website.

Ook bieden we naast het bouwen van een website diverse andere diensten aan om jouw online succes te vergroten. ZazouTotaal is een totaalaanbieder waar jij je gehele project door kan laten ontwikkelen. Wij veranderen bezoekers in klanten, ook voor jou.

WORDPRESS IS HET KOMPAS, HET ONLINE RESULTAAT IS DE KOERS DIE WE AFLEGGEN

We beginnen met je strategie om vervolgens de doelstellingen te bepalen. Wij voorzien je van een WordPress website. Een WordPress website is eenvoudig door jou te gebruiken op het moment dat wij het hebben opgeleverd. Zo kun je zelf altijd elementen toevoegen en nieuwe content plaatsen. Dit past bij één van onze belangrijkste waardes, transparantie. We nemen je gedurende het proces mee zodat jij uiteindelijk de expert wordt van je website. Een WordPress website is het meest gebruiksvriendelijk van allemaal en daarnaast goed vindbaar op Google en Bing. WordPress is continu in ontwikkeling, we zorgen er daarom ook voor dat je website altijd up-to-date is. WordPress is een systeem waarbij er veel mogelijkheden zijn tot koppelen. Wij zijn oplossingsgericht en denken altijd graag met je mee. We gaan graag een langdurige samenwerking met jou aan.

Bekijk hier een paar voorbeelden

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Wat klanten van ons vinden!

Een waanzinnig mooie website laten maken:

Wij helpen jouw graag om succesvol te zijn.

Met een team van experts weten we wens na wens te realiseren. Een goed geoptimaliseerde en professionele website kan jou als ondernemer net dat duetje in de rug geven dat nodig was om succesvol te worden.

Stap 1

Intake gesprek

Tijdens het gesprek bespreken
we je wensen en doelen, zodat
we precies weten hoe jouw droom
website euit moet komen te zien

Stap 2

Bouw website

Wij verzamelen alle benodige
informatie en content (teksten,
afbeeldingen) en starten met het
ontwerp van jouw website of webshop.

Z

Stap 3

Finishing touch

Als wij klaar zijn dan presenteren
wij jou vol trots je nieuwe website.
En zodra jij hem helemaal geweldig vindt,
plaatsen wij jouw website online op internet.

Basic website

Snel & betaalbaar online

Basic website: Een professionele en zeer complete WordPress website, goed vindbaar in Google en voorzien van alle functies. En alles maakelijk zelf aanpassen of uitbreiden.

  € 899,-

  Ons onderhoudsabonnement

  Premium website

  Gegarandeerd succes

  Premium website: Met dit pakket is succes gegarandeerd, want behalve de unieke vormgeving en indeling van de informatie, zullen wij de teksten van alle pagina voor je schrijven.

   € 1299,-

   Ons onderhoudsabonnement

   Excellent website

   Best of the best

   Excellent Website: Voor de veeleisende ondernemer is dit het ultieme en meest complete websdesign pakket. Alles geheel naar wens. Inclusief copywriting en koppeling aan onze SEO Ranking programma.

    € 1999,-

    Ons onderhoudsabonnement

    Webhosting & technisch onderhoud

    Aangezien een website nooit online zichtbaar kan zijn zonder de juiste webhosting bieden wij jouw een ALL-IN webhostingpakket inclusief een compleet technisch en veiligheids onderhoudspakket aan voor slechts € 36,- per maand.

    Omdat wij streven naar de beste kwaliteit is dit pakket een verplichte afname!

    website portfolio

    Hieronder een aantal websites die door ons naar wens van de klant ontworpen zijn!

    Klik op bovenstaande website
    om de liveversie te zien

    Klik op bovenstaande website
    om de liveversie te zien

    Ik wil graag een vrijblijvende
    website offerte ontvangen?

    Neem even de tijd om onderstaande gegevens in te vullen, en wij zullen jou in een handomdraai een zeer passende, verassende en uitgebreide website offerte sturen. 

    Voor welk webdesignpakket wens je een offerte te ontvangen?