Kies voor een mooie website!

Waar je jouw website ook voor wilt gebruiken, een mooie, gebruiksvriendelijke website is altijd een aanwinst. Bestel hem nu bij Zazoutotaal.nl!

Website laten maken

Basis website

vanaf 899,-

Wij noemen het een basis website maar eigenlijk klopt die naam niet. Het is ons meest basisgerichte pakket, maar bied jou nog zoveel mogelijkheden. Uiteraard doet de lagere prijs niets af aan de kwaliteit die wij je bieden. Ook een basis website is een aanwinst voor iedereen.

Bij dit pakket lever je zelf alles aan en plaatsen wij het op jouw nieuwe website. Snel geregeld, snel van start dus!

Premium website

vanaf 1299,-

Heb je toch nog wat meer wensen? Dan is de premium website voor jou wellicht het juiste pakket. Met nog meer mogelijkheden bereik je een nog grotere conversie.Wil je dat we met je meedenken hoe we echt, maar ook echt alles uit jouw website kunnen halen? Bij een premium website gaan we samen de uitdaging aan voor de perfecte website die bij jou past!

Maatwerk website

vanaf 1999,-

Speciaal voor diegene die exact weten wat ze willen is onze maatwerk website de juiste keuze. Samen met jou bedenken onze creatieve ontwerpers wat er nodig is om alles, maar dan ook echt alles uit jouw website te halen. Hoe bereik jij jouw klanten? Wat wil je uitstralen met je website? Wij stellen samen met jou een website samen om van te smullen.

Maak van jouw onderneming een groot succes

Een mooie website is natuurlijk 1, maar daarmee ben je er vaak nog niet. Zoek je dus een partner die ook na het creëren van de website met je mee denkt en er voor je is? Dan ben je bij Zazoutotaal.nl aan het juiste adres.

Naast de ervaring die wij hebben in het ontwerpen van zeer uiteenlopende websites, zijn we ook thuis is de marketing en de andere mogelijkheden die er zijn om na het ontstaan van je website er een nog groter succes van te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Zoekmachineoptimalisatie: Hoe wordt jouw website nog beter gevonden in Google en andere zoekmachines?
  • Online adverteren: Wij helpen je graag met de mogelijkheden voor online adverteren. Bijvoorbeeld met SEA.
  • Conversieoptimalisatie: Je wilt natuurlijk veel bezoekers op je website die jouw producten of diensten leren kennen. Wij vertellen je graag hoe!
  • Social media: Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dus probeer dat ook niet maar maak er optimaal gebruik van.
  • Vormgeving offlinediensten: Naast onze onlinediensten kunnen wij je ook helpen bij het ontwerpen van bijvoorbeeld een flyer of visitekaartje. Desgewenst in dezelfde stijl als jouw website.

Voorbeelden van recent geleverde websites

Meer informatie over onze pakketten?

Neem vrijblijvend contact op

Heb je nog vragen of weet je niet welk pakket voor jou geschikt is? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij je verder!

Content op jouw website

Zonder content zou er niets op jouw website staan. Content is namelijk een verzamelnaam voor foto’s, video’s en vooral teksten. Nu kun je zelf alle teksten voor jouw website aanbieden en kunnen wij dit voor je plaatsen, maar wat dacht je van ook dit uit handen te geven?

Veel mensen zijn heel handig in wat ze doen, maar wanneer ze content nodig hebben voor hun website lopen ze vast. Helemaal niet erg, want Zazoutotaal.nl kan je ook hierbij helpen!

Onze teksten worden zo geschreven dat je hiermee goede posities in Google kunt bereiken, maar dat ook jouw bezoekers ze aangenaam vinden om te lezen. Onze copywriters delen hun ervaring graag met jou om zo een website te creëren die niet alleen mooi qua uiterlijk is maar die ook graag wordt bezocht.

Heb je foto’s nodig voor de website? Ook daar is Zazoutotaal.nl in thuis. Uiteraard geven we je van tevoren een eerlijke prijsindicatie en kom je niet achteraf voor verrassingen te staan!

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

ZazouTotaal brochure aanvragen