Professionele "Totaal " Wordpress website voor € 1499,-

Met dit "Totaal" webdesignpakket hoeft u niets meer te doen, want wij schrijven zelfs al uw teksten en overige content.

Wij maken het jou als ondernemer met ons waanzinnig complete totaal websitepakket wel heel erg makkelijk, want je hoeft als je voor dit totaal website pakket kiest echt helemaal niets zelf meer te doen, want wij gaan na ons informatieve intakegesprek voor jouw aan de slag om jouw unieke en uiteraard zeer professionele website bouwen exact zoals jij dat graag wenst. We starten met het ontwerpen van uw eigen unieke website thema wat wij voor jouw geheel in huisstijl gaan ontwerpen, vervolgens gaan we de website vorm geven door het aanmaken van de diverse informatiepagina's en het plaatsen van de benodigde plugins om er voor te zorgen dat alle website functionaliteiten in de website zitten. Intussen is onze tekstschrijver voor jouw al aan de slag gegaan om uw webpagina's te voorzien van zeer unieke en Google geoptimaliseerde webteksten. tevens zullen in goed overleg zorgen voor de juiste professionele stockfoto's die wij op jouw website zullen plaatsen.

Nu met GRATIS 29 plugins

Zonder dat u daar zelf iets aan hoeft bij te dragen bouwen wij uw "Totaal" website geheel naar uw wens en idee.

Zodra wij klaar zijn met de complete bouw van uw website, zullen we samen met jouw de gehele website gaan controleren en testen, en waar nodig nog wat aanpassingen uitvoeren om hem vervolgens online op internet te plaatsen. Vervolgens gaan we je website optimaliseren volgens de laatste Google normen, zodat uw website zeer snel goed in Google vindbaar zijn. Als dat allemaal klaar is zullen we uw website bij Google gaan aanmelden zodat Google je website snel kan komen indexeren.


Vervolgens zullen wij jouw in persoonlijke sessie alles uitleggen hoe jij je website zelf zeer eenvoudig uw teksten en foto's kunt aanpassen, of hoe je meer pagina's toevoegt. Ook ontvangt je van ons een zeer eenvoudige handleiding (PDF).

En dat alles voor slechts € 1499,-

Extra diensten voor uw "Basis" website

Super snelle webhosting

Naast een mooie nieuwe website is het wel belangrijk dat die ook goed  gehost word op een veilige en uiteraard snelle server, want als uw website te veel vraag om in Google te laden zijn uw klanten al naar de concurrenten. Daarom bieden wij u de BESTE, SNELSTE en veiligste webhosting van Nederland.

Technisch onderhoud

Zoals een auto heeft ook uw website service en onderhoud nodig, want uw website bestaat enkel uit veel software wat online op de beste servers draait, maar deze software wordt regelmatig ge-update om nog beter te functioneren of om hackers buiten de deur te houden. Back-ups en beveiliging horen daar ook bij.

SEO Ranking € 249,-

Wij leveren uw website Google vriendelijk op. Indien uw website nog steeds niet vindbaar is op pagina 1 van Google, wordt het tijd dat u in actie komt, want elke dag dat u langer wacht kost u geld. Met ons SEO ranking programma gaan wij ervoor zorgen dat uw website wel zichtbaar wordt op pagina 1.

Kies één van onze voordelige webdesign pakketten!

Door onze jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign, hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Want wij staat er in Helmond, Eindhoven en in de Vere omgeving om bekend, dat is wij zeer transparant zijn, en onze prijzen en tarieven zeer goedkoop en betaalbaar zijn. En dat wij nog graag echte en vriendelijke service verlenen (en vaak nog GRATIS ook.) Zou u dat ook graag eens willen ervaren, maak dan een keuze uit één van onderstaande pakketten.


Website " Op maat"


Website op maat

Met dit "Op maat" webdesign pakket gaan wij voor aan de slag om er voor te zorgen dat uw online zichtbaarheid op internet er heel professioneel gaat uitzien. Wij ontwerpen voor u de juiste template geheel in uw huisstijl. Vervolgens gaan we alle pagina's voor u aanmaken en voorzien van de door u aangeleverde teksten, afbeeldingen en anderen content. En klaar is uw website.

Website "Op maat" voor slechts € 849,-


Website "Basis"


Mooie en complete website

Als u voor dit zeer betaalbare "Basis" pakket kiest, bouwen wij voor u de ideale en zeer professionele website geheel in uw huisstijl. Ook maken wij alle gewenste pagina's voor u aan en zorgen dat alle knoppen en contactformulieren werken. Het enige wat u hoeft te doen is zelf uw teksten en foto's op de juiste pagina's plaatsen. Maar met ons ideale Wordpress CMS systeem is dat kinderspel. En klaar is uw website.

Website "Basis" voor slechts € 699,-

Wat vinden andere van onze diensten!​

Alle diensten en service van ZazouTotaal Webdesign Helmond

Domein & Webhosting

Algemene voorwaarden

​​​Zoals je hierboven kunt zien is ZazouTotaal webdesign Helmond DE JUISTE PARTNER voor alles wat waarde heeft en bijdraagt aan het verbeteren of vernieuwd van uw online marketing concept. Want wij koesteren maar één belangrijk doel en dat is er voor te zorgen dat u en al onze andere klanten zowel nu als in de toekomst zeer opvallend en zeer professioneel vindbaar zal zien in de zoekmachines en dat uw bestaande en toekomstige nieuwe klanten uw website zullen waarderen en van uw aangeboden diensten gebruik zullen gaan maken.

Bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0492-236 015

Ons adres: Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

Copyright 2018, ZazouTotaal | Webdesign Helmond

Disclaimer  |  Privacy

Insert Image