Website laten maken

Professionele "Totaal" Wordpress website voor € 1499,-

Met dit "Totaal" webdesignpakket hoeft u niets meer te doen, want wij schrijven zelfs al uw teksten en overige content.

Wij maken het jou als ondernemer met ons waanzinnig complete totaal websitepakket wel heel erg makkelijk, want je hoeft als je voor dit totaal website pakket kiest echt helemaal niets zelf meer te doen, want wij gaan na ons informatieve intakegesprek voor jouw aan de slag om jouw unieke en uiteraard zeer professionele website bouwen exact zoals jij dat graag wenst. We starten met het ontwerpen van uw eigen unieke website thema wat wij voor jouw geheel in huisstijl gaan ontwerpen, vervolgens gaan we de website vorm geven door het aanmaken van de diverse informatiepagina's en het plaatsen van de benodigde plugins om er voor te zorgen dat alle website functionaliteiten in de website zitten. Intussen is onze tekstschrijver voor jouw al aan de slag gegaan om uw webpagina's te voorzien van zeer unieke en Google geoptimaliseerde webteksten. tevens zullen in goed overleg zorgen voor de juiste professionele stockfoto's die wij op jouw website zullen plaatsen.

Zonder dat u daar zelf iets aan hoeft bij te dragen bouwen wij uw "Totaal" website geheel naar uw wens en idee.

Zodra wij klaar zijn met de complete bouw van uw website, zullen we samen met jouw de gehele website gaan controleren en testen, en waar nodig nog wat aanpassingen uitvoeren om hem vervolgens online op internet te plaatsen. Vervolgens gaan we je website optimaliseren volgens de laatste Google normen, zodat uw website zeer snel goed in Google vindbaar zijn. Als dat allemaal klaar is zullen we uw website bij Google gaan aanmelden zodat Google je website snel kan komen indexeren.


Vervolgens zullen wij jouw in persoonlijke sessie alles uitleggen hoe jij je website zelf zeer eenvoudig uw teksten en foto's kunt aanpassen, of hoe je meer pagina's toevoegt. Ook ontvangt je van ons een zeer eenvoudige handleiding (PDF).


En dat alles voor slechts € 1499,-

Een transparante werkwijze

Wij van ZazouTotaal hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het hanteren van een transparante aanpak draag hieraan bij. Zo volgt onze webdesigner altijd een vast stappenplan:

  • Wij maken een offerte op maat voor jou op. Hierin wordt bevestigd wat wij voor jou gaan doen en wat het totaal kost
  • Ga jij akkoord met deze offerte, dan gaat onze webdesigner voor jou aan de slag
  • Binnen 2 weken is de template van de homepagina klaar, en na jou akkoord gaan we verder met de gehele website
  • Na afronding gaan we nogmaals de website in z'n geheel controleren en waar nodig passen we dingen nog aan
  • Zodra de website klaar is gaan we hem online plaatsen en vervolgens aanmelden bij Google

Is uw interesse gewekt? Neem contact op


Door onze jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign, hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Want wij staat er in Helmond, Eindhoven en in de Vere omgeving om bekend, dat is wij zeer transparant zijn, en onze prijzen en tarieven zeer goedkoop en betaalbaar zijn.


En dat wij nog graag echte en vriendelijke service verlenen (en vaak nog GRATIS ook.) Zou u dat ook graag eens willen ervaren, vraag dan hieronder uw vrijblijvende offerte

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Ik kan silvio van Zazoutotaal al een hele tijd. Deze man weet echt waar hij over praat. Een ander bedrijf had een pruts website bij me afgeleverd, en ben naar Zazoutotaal gegaan. In een woord geweldig, hoe ze betrokken zijn bij mijn probleem website. Mijn probleem in deze, is ook hun probleem, en dat bedoel ik nu. Betrokkenheid, alert en er het mooiste van willen maken. De kans is 0%, dat ilk Zazoutotaal niet als mijn zakenpartner ga bestempelen. In een woord een geweldig bedrijf.Bedankt !!Bijsterveld-schilderwerken -& Deco walls
Adrie Bijsterveld
Adrie Bijsterveld
18:33 23 Aug 16
Silvio heeft onze homepage gemaakt, waarbij ik deze samenwerking als zeer prettig hebt ervaren en als er iets was m.b.t. problemen met mail of wat dan ook wordt er snel en vakkundig geregeerd en opgelost.met vriendelijke groeten,Huub Schoumacher HMT B.V.www.hmthorecaservice.nl
Huub Schoumacher
Huub Schoumacher
11:01 19 Jan 16
Silvio heeft voor ons een website gemaakt, en echt geweldig gelukt!de site is mooi overzichtelijk en geweldig ingedeeld.de service is echt top, hij is heel erg vriendelijk en helpt je goed.bij vragen kun je altijd snel bij hem terecht en in afspraken neemt hij echt heel fijn de tijd voor je.de mobiele site is ook echt top!mooi opgebouwd en ziet er erg strak uit!al met al een geweldige ervaring bij zazou totaal!ga zo door en we blijven graag klant bij je!
Grillhouse By Onsz
Grillhouse By Onsz
12:02 20 Jan 16
Silvio staat open voor al onze ideeen en weet daar dan net weer een draai aan te geven waardoor het allemaal net wat pakkender wordt. Wij zijn erg tevreden!!
De samenwerking met Silvio was zeer efficient, het heeft inkorte tijd een heel mooie website opgeleverd en daarbij het was het ook nog eens leuk om samen te werken!
ODH Marcom
ODH Marcom
06:43 08 Jun 18

Onze certificaten en expertises

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!