Technisch onderhoud Wordpress website € 25,-

Profiteer van Premium Wordpress plugins bij een Wordpress onderhouds abonnement..

De ontwikkelingen binnen WordPress gaan razendsnel. Er komen regelmatig nieuwe updates van WordPress uit. Ook worden er regelmatig nieuwe versies van plugins gelanceerd. Structureel onderhoud van je WordPress omgeving is belangrijk. Het is sterk aan te raden deze updates bij te houden, met name in geval van beveiligsupdates. Zo blijft je website veilig, up-to-date en het draagt daarnaast bij aan optimale prestaties van je website. Laat ZazouTotaal dit werk voor je uit handen nemen. WordPress onderhoud is ook mogelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld.


ZazouTotaal heeft veel ervaring met WordPress onderhoud en wij kunnen eventuele problemen snel en adequaat oplossen. Naast het up-to-date houden van je WordPress omgeving, profiteer je van meer voordelen. Je kunt standaard gebruik maken van premium WordPress plugins zoals Formidable Forms en Akismet. Een besparing van maar liefst € 70,-. ZazouTotaal vindt een veilige WordPress omgeving belangrijk. Wij bieden onze onderhoudsabonnementen daarom tegen een scherpe prijs aan.

Het Wordpress onderhouds-abonnement kost slechts € 25,- per maand. (wordt voor 1 jaar gefactureerd)per maand


Nu met GRATIS 29 plugins

De Technische onderhoud van uw Wordpress websiteis bij ons goed geregeld, zodat u daar verder niets voor hoeft te doen.

 • check
  Wordpress CMS update: Uw Wordpress CMS altijd up-to-date
 • check
  Theme update: Uw website thema altijd up-to-date
 • check
  Wordpress plugin updates: Uw plugins altijd up-to-date 
 • check
  Spamfilter: Premium spamfilter
 • check
  Database opschonen: Altijd een schone database
 • check
  Extra beveiligings software: Wij plaatsen extra software om uw website te beschermen tegen hackers 
 • check
  ZazouTotaal support: Gratis extra advies en support 

Extra diensten voor uw "Basis" website

Super snelle webhosting

Naast een mooie nieuwe website is het wel belangrijk dat die ook goed  gehost word op een veilige en uiteraard snelle server, want als uw website te veel vraag om in Google te laden zijn uw klanten al naar de concurrenten. Daarom bieden wij u de BESTE, SNELSTE en veiligste webhosting van Nederland.

Technisch onderhoud

Zoals een auto heeft ook uw website service en onderhoud nodig, want uw website bestaat enkel uit veel software wat online op de beste servers draait, maar deze software wordt regelmatig ge-update om nog beter te functioneren of om hackers buiten de deur te houden. Back-ups en beveiliging horen daar ook bij.

SEO Ranking € 249,-

Wij leveren uw website Google vriendelijk op. Indien uw website nog steeds niet vindbaar is op pagina 1 van Google, wordt het tijd dat u in actie komt, want elke dag dat u langer wacht kost u geld. Met ons SEO ranking programma gaan wij ervoor zorgen dat uw website wel zichtbaar wordt op pagina 1.

Alle diensten en service van ZazouTotaal Webdesign Helmond

Domein & Webhosting

Algemene voorwaarden

​​​Zoals je hierboven kunt zien is ZazouTotaal webdesign Helmond DE JUISTE PARTNER voor alles wat waarde heeft en bijdraagt aan het verbeteren of vernieuwd van uw online marketing concept. Want wij koesteren maar één belangrijk doel en dat is er voor te zorgen dat u en al onze andere klanten zowel nu als in de toekomst zeer opvallend en zeer professioneel vindbaar zal zien in de zoekmachines en dat uw bestaande en toekomstige nieuwe klanten uw website zullen waarderen en van uw aangeboden diensten gebruik zullen gaan maken.

Bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0492-236 015

Ons adres: Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

Copyright 2018, ZazouTotaal | Webdesign Helmond

Disclaimer  |  Privacy

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!