Website op maat

Professionele "Op maat " Wordpress website voor € 849,-

Wordt ook online goed en professioneel zichtbaar met een mooie website "Op maat". En wij maken die voor je...

Als u kiest voor ons waanzinnig mooie website op maat pakket dan gaan wij voor u aan de slag met het bouwen van een uniek en geheel op maat gemaakte website thema, in dit webdesign thema verwerken wij uiteraard uw gehele bedrijfs en/of huisstijl inclusief uw bedrijfs logo. Daarnaast gaan we voor u aan het werk om alle pagina omschrijvingen en benodigde plugins te installeren voor het goed laten functioneren van uw website, u moet dan denken aan o.a. een contactformulier, fotoalbum, slider, social media buttons, Google maps, chat module, enz enz.

Website laten maken voor een betaalbare prijs!

​Zodra dat allemaal door ons naar wens is ingericht zijn wij klaar voor het plaatsen van de door u aangeleverde content, zoals alle webteksten en afbeeldingen. Als vervolgens alles op de juiste pagina geplaatst is, gaan we samen met u vervolgens de gehele website controleren en waar nodig nog de laatste kleine aanpassingen doorvoeren, zodra u tevreden bent over de website gaan we de website online op internet plaatsen en vervolgens aanmelden bij Google. Intussen gaan we uw website optimaliseren voor de zoekmachines zoals Google en Bing, want goede vindbaarheid is uiteraard zeer belangrijk. En dat alles voor slechts € 849,-

Een transparante werkwijze

Wij van ZazouTotaal hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarom doen wij iedere dag ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het hanteren van een transparante aanpak draag hieraan bij. Zo volgt onze webdesigner altijd een vast stappenplan:

  • Wij maken een offerte op maat voor jou op. Hierin wordt bevestigd wat wij voor jou gaan doen en wat het totaal kost
  • Ga jij akkoord met deze offerte, dan gaat onze webdesigner voor jou aan de slag
  • Binnen 2 weken is de template van de homepagina klaar, en na jou akkoord gaan we verder met de gehele website
  • Na afronding gaan we nogmaals de website in z'n geheel controleren en waar nodig passen we dingen nog aan
  • Zodra de website klaar is gaan we hem online plaatsen en vervolgens aanmelden bij Google

Is uw interesse gewekt? Neem contact op


Door onze jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign, hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Want wij staat er in Helmond, Eindhoven en in de Vere omgeving om bekend, dat is wij zeer transparant zijn, en onze prijzen en tarieven zeer goedkoop en betaalbaar zijn.


En dat wij nog graag echte en vriendelijke service verlenen (en vaak nog GRATIS ook.) Zou u dat ook graag eens willen ervaren, vraag dan onze vrijblijvend website voorstel aan.

Opdrachtgevers delen hun ervaring

Ik kan silvio van Zazoutotaal al een hele tijd. Deze man weet echt waar hij over praat. Een ander bedrijf had een pruts website bij me afgeleverd, en ben naar Zazoutotaal gegaan. In een woord geweldig, hoe ze betrokken zijn bij mijn probleem website. Mijn probleem in deze, is ook hun probleem, en dat bedoel ik nu. Betrokkenheid, alert en er het mooiste van willen maken. De kans is 0%, dat ilk Zazoutotaal niet als mijn zakenpartner ga bestempelen. In een woord een geweldig bedrijf.Bedankt !!Bijsterveld-schilderwerken -& Deco walls
Adrie Bijsterveld
Adrie Bijsterveld
18:33 23 Aug 16
Silvio heeft onze homepage gemaakt, waarbij ik deze samenwerking als zeer prettig hebt ervaren en als er iets was m.b.t. problemen met mail of wat dan ook wordt er snel en vakkundig geregeerd en opgelost.met vriendelijke groeten,Huub Schoumacher HMT B.V.www.hmthorecaservice.nl
Huub Schoumacher
Huub Schoumacher
11:01 19 Jan 16
Silvio heeft voor ons een website gemaakt, en echt geweldig gelukt!de site is mooi overzichtelijk en geweldig ingedeeld.de service is echt top, hij is heel erg vriendelijk en helpt je goed.bij vragen kun je altijd snel bij hem terecht en in afspraken neemt hij echt heel fijn de tijd voor je.de mobiele site is ook echt top!mooi opgebouwd en ziet er erg strak uit!al met al een geweldige ervaring bij zazou totaal!ga zo door en we blijven graag klant bij je!
Grillhouse By Onsz
Grillhouse By Onsz
12:02 20 Jan 16
Silvio staat open voor al onze ideeen en weet daar dan net weer een draai aan te geven waardoor het allemaal net wat pakkender wordt. Wij zijn erg tevreden!!
De samenwerking met Silvio was zeer efficient, het heeft inkorte tijd een heel mooie website opgeleverd en daarbij het was het ook nog eens leuk om samen te werken!
ODH Marcom
ODH Marcom
06:43 08 Jun 18

Onze certificaten en expertises

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!