Professionele "Op maat " Wordpress website voor € 849,-

Wordt ook online goed en professioneel zichtbaar met een mooie website "Op maat". En wij maken die voor je...

Als u kiest voor ons waanzinnig mooie website op maat pakket dan gaan wij voor u aan de slag met het bouwen van een uniek en geheel op maat gemaakte website thema, in dit webdesign thema verwerken wij uiteraard uw gehele bedrijfs en/of huisstijl inclusief uw bedrijfs logo. Daarnaast gaan we voor u aan het werk om alle pagina omschrijvingen en benodigde plugins te installeren voor het goed laten functioneren van uw website, u moet dan denken aan o.a. een contactformulier, fotoalbum, slider, social media buttons, Google maps, chat module, enz enz.

Nu met GRATIS 29 plugins

Website laten maken voor een betaalbare prijs!

Zodra dat allemaal door ons naar wens is ingericht zijn wij klaar voor het plaatsen van de door u aangeleverde content, zoals alle webteksten en afbeeldingen. Als vervolgens alles op de juiste pagina geplaatst is, gaan we samen met u vervolgens de gehele website controleren en waar nodig nog de laatste kleine aanpassingen doorvoeren, zodra u tevreden bent over de website gaan we de website online op internet plaatsen en vervolgens aanmelden bij Google. Intussen gaan we uw website optimaliseren voor de zoekmachines zoals Google en Bing, want goede vindbaarheid is uiteraard zeer belangrijk. En dat alles voor slechts € 849,-

Extra diensten voor uw "Op maat" website

Super snelle webhosting

Naast een mooie nieuwe website is het wel belangrijk dat die ook goed  gehost word op een veilige en uiteraard snelle server, want als uw website te veel vraag om in Google te laden zijn uw klanten al naar de concurrenten. Daarom bieden wij u de BESTE, SNELSTE en veiligste webhosting van Nederland.

Technisch onderhoud

Zoals een auto heeft ook uw website service en onderhoud nodig, want uw website bestaat enkel uit veel software wat online op de beste servers draait, maar deze software wordt regelmatig ge-update om nog beter te functioneren of om hackers buiten de deur te houden. Back-ups en beveiliging horen daar ook bij.

SEO Ranking € 249,-

Wij leveren uw website Google vriendelijk op. Indien uw website nog steeds niet vindbaar is op pagina 1 van Google, wordt het tijd dat u in actie komt, want elke dag dat u langer wacht kost u geld. Met ons SEO ranking programma gaan wij ervoor zorgen dat uw website wel zichtbaar wordt op pagina 1.

Kies één van onze voordelige webdesign pakketten!

Door onze jarenlange ervaring in grafisch ontwerp en webdesign, hebben wij inmiddels een goede naam opgebouwd. Want wij staat er in Helmond, Eindhoven en in de Vere omgeving om bekend, dat is wij zeer transparant zijn, en onze prijzen en tarieven zeer goedkoop en betaalbaar zijn. En dat wij nog graag echte en vriendelijke service verlenen (en vaak nog GRATIS ook.) Zou u dat ook graag eens willen ervaren, maak dan een keuze uit één van onderstaande pakketten.


Website " Basis"


Mooie en complete website

Als u voor dit zeer betaalbare "Basis" pakket kiest, bouwen wij voor u de ideale en zeer professionele website geheel in uw huisstijl. Ook maken wij alle gewenste pagina's voor u aan en zorgen dat alle knoppen en contactformulieren werken. Het enige wat u hoeft te doen is zelf uw teksten en foto's op de juiste pagina's plaatsen. Maar met ons ideale Wordpress CMS systeem is dat kinderspel. En klaar is uw website.

Website "Basis" voor slechts € 699,-


Website "Totaal"


Wij doen alles voor u

Als u kiest voor ons "Totaal" webdesign pakket hoeft u zelf echt niets meer te doen. We bouwen uw website geheel naar uw wensen en ideeën. We maken alle pagina's aan en schrijven zelfs voor alle teksten voor op uw website. Maar ook plaatsen wij professionele stockfoto's op uw website en zorgen wij dat alle gewenste functies worden geïnstalleerd en geactiveerd. kortom met dit zeer luxe en complete pakket bent u klaar. En dat allemaal voor een zeer lage prijs.

Website "Totaal" voor slechts € 1499,-

Wat vinden andere van onze diensten!​

Alle diensten en service van ZazouTotaal Webdesign Helmond

Domein & Webhosting

Algemene voorwaarden

​​​Zoals je hierboven kunt zien is ZazouTotaal webdesign Helmond DE JUISTE PARTNER voor alles wat waarde heeft en bijdraagt aan het verbeteren of vernieuwd van uw online marketing concept. Want wij koesteren maar één belangrijk doel en dat is er voor te zorgen dat u en al onze andere klanten zowel nu als in de toekomst zeer opvallend en zeer professioneel vindbaar zal zien in de zoekmachines en dat uw bestaande en toekomstige nieuwe klanten uw website zullen waarderen en van uw aangeboden diensten gebruik zullen gaan maken.

Bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0492-236 015

Ons adres: Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

Copyright 2018, ZazouTotaal | Webdesign Helmond

Disclaimer  |  Privacy