Een website scan meet de conditie en kwaliteit van je website

We hebben de experts in huis die je website analiseren en daarna perfectioneren zodat jij en je onderneming kunnen groenen.

PROBLEMEN MET JE WEBSITE, WEBSHOP OF CMS

Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in voor een gratis, vrijblijvende website-scan! Zo kom je erachter hoe de problemen opgelost kunnen worden

Problemen met je website, webshop of CMS kunnen zorgen voor:

X Verminderde gebruiksvriendelijkheid
X Trage website
X Verminderde zichtbaarheid bij de doelgroep én zoekmachines

Dit kan als gevolg hebben dat
X Je websitebezoekers dalen
X Het aantal verkopen daalt
X Je omzet daalt

Herkenbaar? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

 

Hoe gaan we te werk?

Fijn dat je geïnteresseerd bent in een vrijblijvende website-scan van De Webmakers!
Wij helpen je graag met het oplossen van de problemen van je website.
Wij gaan als volgt te werk:

HOE GAAN WE TE WERK?

1. Aanvragen scan
Je kunt geheel kosteloos een persoonlijke website-scan aanvragen door het invullen van bovenstaand formulier. Heb je op dit moment problemen met je website? Dan krijg je de mogelijkheid om deze te beschrijven bij de omschrijving. De gegevens worden vertrouwelijk verwerkt en enkel gebruikt met betrekking tot deze website scan.

2. Analyse van de website
Als wij de aanvraag binnen krijgen, neemt één van onze experts een kijkje op jouw website. We nemen deze door en voeren tests uit. Zo komen wij meer te weten over de prestaties van de website. We noteren onze waarnemingen en nemen deze telefonisch met je door tijdens het adviesgesprek.

3. Telefonisch adviesgesprek
Na het analyseren van de website, neemt onze expert contact met je op om de uitkomsten te bespreken. Dit gebeurt op het door jou aangegeven moment. Je krijgt niet alleen meer inzicht in de problemen maar ook in de oplossingen. Wil je dat je problemen zo snel mogelijk opgelost worden? Dan kun je er voor kiezen om de verbeteringen door ZazouTotaal uit te laten voeren.

4. Oplossingen doorvoeren
Kies je ervoor om de verbeteringen door ZazouTotaal uit te laten voeren? Dan zorgen wij ervoor dat deze aanpassingen zo snel mogelijk worden doorgevoerd. Bedankt voor het vertrouwen!

ACHTERHALEN ÉN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN

Onze SEO specialisten kunnen jou helpen met het achterhalen van de huidige problemen en komen met een passend advies om de problemen op te lossen. Wij hebben ruim 16 jaar ervaring in het maken en verbeteren van websites en hebben al ruim 856 projecten mogen uitvoeren voor ruim 700 klanten.

Met deze ervaring kunnen wij wel zeggen dat we uitstekend in staat zijn om een gedegen advies uit te brengen en te komen met duidelijke oplossingen. Daarnaast kunnen wij de problemen ook voor u oplossen. Dit bespreken wij met u tijdens het telefoongesprek.

Wat ons uniek maakt:
✓ Nederlandstalige programmeurs
✓ Altijd bereikbaar van 8.00 tit 22.00 uur
✓ Gevestigd in de regio Eindhoven

WAAROM BIEDEN WIJ DEZE GRATIS VRIJBLIJVENDE SEO-CHECK?

Omdat we het belangrijk vinden dat je onze service zelf ervaart. En hier kom je het beste achter als je met ons in contact komt. Na de telefonische kennismaking, heb je beter inzicht in het functioneren van jouw site. Hier kun je zelf mee aan de slag. Voel je dus niet tot iets verplicht. Toch iets uitbesteden? Dan weet je wat je aan ons hebt.

Problemen met je website,

webshop of CMS?

Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in voor een gratis, vrijblijvende website-scan! Zo kom je erachter hoe de problemen opgelost kunnen worden.