mobile

Bel ons:
085-0609040Website seo 
Google analyse
Helemaal GRATIS

long-arrow-right

Ja ik wil graag een website 

Ik wil niet uren zelf lopen knutselen. Maar ik wil hem laten maken door de professionals van ZazouTotaal.

Offerte

Website SEO Google analyse (GRATIS)


De website seo check van ZazouTotaal Webdesign, is een GRATIS service waarmee wij vrijblijvend uw website testen op vindbaarheid in Google.


Ja u leest het goed, wij willen u graag helpen om de vindbaarheid van uw website te vergroten, wij bij ZazouTotaal hebben daar dan ook de juiste kennis, tools en ervaring mee. Maar om te weten hoe uw website in Google rankings genoteerd staat moeten we eerst uw complete website analyseren op verschillende belangrijke criteria en punten die Google stelt om vindbaar te zijn in Google. Door het gebruik te maken van onze unieke Website SEO Check software, is het voor ons mogelijk om u GRATIS EN VOOR NIKS een uitgebreid Google optimalisatie rapport aan te bieden, zonder verdere verplichting. In dit rapport van ongeveer 10 pagina's laten we alle + en - punten van uw website zien. Deze punten kunt u daarna zelf aanpakken en aanpassen of u kunt dit aan ons uitbesteden. Indien u meer informatie wenst over om uw website hoger in Google te plaatsen, of indien u een vrijblijvend afspraak op ons kantoor wilt maken om de Google optimalisatie van uw website te bespreken maak dan gewoon even een afspraak.

En dat allemaal GRATIS en VOOR NIKS​

Naast een GRATIS SEO ANALYSE bieden wij ook nog 3 andere diensten aan...

line-chart

Google optimalisatie 

Wij garanderen hogere posities in Google, dus meer bezoekers en meer klanten. Als wij met uw website klaar zijn, wordt u beter gevonden in o.a. Google.

edit

Web teksten schrijven

Seo copywriting is het schrijven voor bezoekers en voor Google. Effectieve copywriting zodat je website gevonden wordt én je nieuwe klanten genereert!

wordpress

website vanaf € 699,-

Wilt u een website die wel goed vindbaar is in Google, ga dan niet verder puzzelen, maar laat dat aan ons over. Voor de prijs van slechts € 699,- hoeft u het niet te laten.


Vul in voor een GRATIS website Analyze

Website SEO rapport
Bezig met versturen

Afspraak maken


Wil je nooit meer gefrustreerd zoeken naar je website in Google? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak!

085-0609040


Copyright 2017 - ZazouTotaal Webdesign & Google optimalisatie - Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

ZazouTotaal Helpdesk