Van grafische vormgeving naar totaalconcept

Google SEO

l

Copywriting

Social media beheer

Grafisch ontwerp

Met ruim 26 jaar ervaring en passie voor dit vak zijn wij degene waar je naar op zoek bent

Wij zijn ZazouTotaal,
hét bureau voor webdesign en online marketing

Wij kennen een lange geschiedenis, ZazouTotaal is namelijk in 1994 al opgericht. Het begon allemaal met grafische vormgeving maar door de vele technische ontwikkelingen en veranderende behoeftes zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bureau voor online marketing en webdesign. Silvio heeft intussen al meer dan 500 klanten mogen helpen met het creëren van websites, toch is iedere website anders en dat is wat ons triggert voor iedere klant alles te geven. Dus ook voor jou!

Het persoonlijke contact is wat ons doet onderscheiden van de rest. Jij bent diegene die voor ons belangrijk is, iedere casus wordt op een geheel nieuwe manier bekeken zodat er voor jou het beste resultaat wordt behaald. Met ons gehele dienstenpakket is ZazouTotaal dé partner waarbij je voor alles terecht kunt. Er wordt gewerkt met WordPress en WooCommerce, de reden hiervan is dat jij direct na het opleveren ook zelf aan de slag kunt met je website.

Wij zorgen voor online impact. Die impact vervullen we niet alleen met goede webdesigns of online marketing, maar ook door middel van het creëren van mooie huisstijlen die zorgen voor herkenbaarheid en effectieve social mediacampagnes, het schrijven van teksten die op het gebied van SEO geoptimaliseerd zijn zodat je in elke zoekmachine hoger in de resultaten verschijnt en we zijn dé specialist in Google optimalisatie. Het is ons doel een zo compleet mogelijke website op te leveren aan onze klant, deze is dan ook altijd voorzien van de nieuwste functionaliteiten en goed geoptimaliseerd.

Elke dag is weer een nieuwe dag om het verschil te maken. Door onze strategie, technologie, vormgeving en online marketing goed op elkaar af te stemmen weten wij online vele successen te behalen. We horen graag waar jij tegenaan loopt, dan maken we voor jou ook het verschil!

Waarom kiezen voor ZazouTotaal

13 jaar kennis & ervaring

Door onze zeer ruime kennis in websdesign, Google optimalisatie en online marketing bieden wij jou een uniek totaalpakket voor een lage prijs.

Zeer scherpe tarieven

Wij doen ons werk elke dag met heel veel plezier en passie, en omdat we alle kennis in huis hebben kunnen we onze tarieven lekker laag houden.

Altijd GRATIS SUPPORT

Omdat onze klanten belangrijk zijn. Helpen wij ze graag en daarom kunnen onze klanten ons dagelijks bereiken voor GRATIS support.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

IEDER Z’N EXPERTISE

Net als dat we het belangrijk vinden dat elke ondernemer op zijn eigen manier zijn succes weet te behalen en volledig tot z’n recht komt, vinden we dat ook belangrijk binnen ons team. Ieder staat in zijn eigen kracht en een ieder vormt hiermee de perfecte aanvulling op ZazouTotaal. Silvio de webdesigner uit Helmond is de eigenaar van ZazouTotaal. Met zijn team staat hij dagelijks voor je klaar als kleine ondernemer, MKB of grote organisatie wat betreft webdesign of online marketing. Met onze kennis en ervaring weten we elk vraagstuk of probleem naadloos op te lossen. We heten je van harte welkom bij ZazouTotaal!

Koen van Hooren

Koen van Hooren

Tekstschrijver | Social media content creator | Storytelling

Mijn naam is Koen van Hooren en ik ben 23 jaar oud. Woonachtig in Veldhoven en in het dagelijkse leven houd ik me bezig met het schrijven van content & marketing.

Dit doe ik door unieke content op papier neer te zetten waarmee jij jezelf onderscheidt van de concurrent.

Silvio van de Ven

Silvio van de Ven

Creative director | SEO specialist | Grafisch ontwerper | Eigenaar


Behalve dat ik al 25 jaar eigenaar ben van ZazouTotaal Webdesign en online marketing, ben ik ook zeer gedreven in de grafische en technische ontwikkeling van onze webdesign projecten.

Daarnaast ligt mijn passie in het vindbaar maken en hoog laten ranken van websites in Google.

THOMAS WIESE

THOMAS WIESE

Senior webdeveloper | WordPress php specialist | Woocommerce


Thomas is een topper is zijn vak, hij weet als geen ander altijd de juiste oplossing op alle technische vragen van onze klanten.

Kan niet bestaat niet in Thomas woordenboek, sterker nog, goed is voor Thomas niet goed genoeg, want zoals Thomas het zelf zegt “het kan altijd beter”.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl