WordPress  website laten maken aanbieding

We bieden je de unieke kans om je website te laten maken voor een zeer betaalbaar tarief

Een waanzinnig mooie website laten maken voor een prijs van slechts € 899,-

Jij bent anders dan anderen. Wij zorgen ervoor dat je je onderscheid van de rest en dat je direct online resultaat weet te behalen. Wij gunnen iedereen succes, strategisch meedenken is dan ook onze passie. Met onze jarenlange ervaring en meer dan 500 WordPress websites op zak weten we precies wat we voor jou kunnen betekenen. We garanderen je een website die naadloos aansluit bij jou als bedrijf, zo weet je doelgroep je makkelijk te vinden en weten ze direct wat ze aan jou hebben.

Bespaar tijd en geld, besteedt het uit aan ZazouTotaal

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf. Het is belangrijk dat je op een goede manier naar buiten treedt, het zorgt voor herkenning. Echter heb je als startende ondernemer niet veel geld te besteden, heb je niet de juiste kennis in huis om zelfstandig een website vorm te geven of heb je simpelweg gewoon geen tijd. Wij bieden je daarom de unieke kans de website te laten maken door ons en dit voor een zeer betaalbaar tarief van € 899,- Dit is een all-in prijs dus je komt nooit voor verrassingen te staan. Jij kunt je bezig houden met de dagelijkse aansturing van je bedrijf, wij nemen het uit handen en je bent in een mum van tijd niet meer weg te denken van het internet. Je hebt een toppositie op zoekmachines als Google en Bing en de ene conversie volgt de andere in razend tempo op.

Een website laten maken? Wij garanderen je een verbluffende indruk

Deze unieke aanbieding geeft je de mogelijkheid een basis website pakket bij ZazouTotaal af te sluiten. We zorgen ervoor dat je website zichtbaar is op welk apparaat dan ook, dat het gebruiksvriendelijk is. Met het afnemen van een basis website pakket ben jij gegarandeerd van een zeer professionele website die we geheel aanpassen naar jouw wensen en huisstijl. Je website is voorzien van de nieuwste plug-ins en altijd up-to-date. Binnen twee tot vier weken kan jouw website al live zijn. We vullen vijf pagina’s met krachtige teksten en pakkende afbeeldingen en zorgen voor de juiste zoekwoorden. Op deze manier ontvang je bezoekers op je website die specifiek hebben gezocht op iets wat jij hen kunt bieden. Dit leidt tot direct meer conversies. Het goede nieuws is dat hier geen extra kosten voor worden gerekend want het is een all-in prijs. Wij houden van transparantie dus dat zullen we je ten alle tijden bieden, zo wordt je meegenomen in het proces en kom je nooit voor verrassingen te staan. Na livegang kom je bij ons ook niet voor verrassingen te staan, we schieten je namelijk altijd te hulp waar en wanneer jij maar wilt.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

DEZE KANS WIL JE TOCH NIET MISSEN?!

Basic Website

WordPress CMS

€ 899,-

Website binnen 2 weken online

Ontwerp geheel naar jou wensen

Gemakkelijk zelf alles aanpassen

5 pagina’s met je eigen teksten

Diverse basis plugins

Incl. Yoast SEO plugin

Incl. uitleg en handleiding

Incl. professionele stockfoto’s

GRATIS support

Tarieven excl. 21% btw

De voordelen van een goede en effectieve website:

 • Gebruiksvriendelijk en dus op elk apparaat zichtbaar, in een tijd als deze is een mobiele website onmisbaar
 • Domineren binnen de topposities op zoekmachines als Google en Bing
 • We voorzien je website door middel van ons webhosting pakket, van een veilige omgeving
 • Ook na het opleveren van het webdesign denken we mee in de strategie om meer bezoekers te bereiken
 • We werken met een contentmanagement systeem die jij achteraf ook eenvoudig kunt aanpassen
 • We leveren websites op maat zodat het gegarandeerd staat voor de uitstraling van jouw bedrijf
 • We houden ons aan de AVG richtlijnen
 • Jouw website is door een goede webhosting, ontzettend snel
 • We kunnen ervoor zorgen dat ook bezoekers uit het buitenland je website begrijpen
 • Vertrouwen uitstralen met een professionele website
 • Positieve merkassociaties

Waarom je ZazouTotaal het beste kunt inschakelen:

 • 100% tevredenheidsgarantie, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent
 • Transparantie is een van onze belangrijkste kenmerken, je betaalt een all-in prijs en komt dus nooit voor verrassingen te staan
 • Tijdens het gehele proces heb je te maken met één vast contactpersoon

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl